Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dexter 8*8
Zach'in ölmesini istiyordum ama Dexter'ın elinden olsaydı daha iyi olurdu.
Bu, Beyin Cerrahı olayı kapanmamış mıydı
Gerçi fragmana göre bir dahaki bölümde Dexter hallediyor. Bu arada araba sahnesi komikti; Dexter ve Hannah ön koltuklarda Zach arkada çocukları gibi.
Giderayak sempatimi kazandı rahmetli :/ En azından Zach öldü de spin-off ihtimali ortadan kalktı.

Deb'in yeniden polisliğe dönecek olması güzel.

Beyin Cerrahı kesinlikle Vogel, buraya yazıyorum. Zaten kendisi psikopatın dibi, dediği gibi kendini asıl işinden alıkoyan bir iş bulmuş Vogel hanım.

26 Nisan 2015'ten edit: eheheheh hepimiz yanılabiliriz tabii

Ayrıca Harrison seni yer-leeer
)) Daha küçükken de böyleydi çok sevimli çocuk.

Dexter'dan bu kadar açık sevişme sahnelerine alışkın değiliz baya abarttılar.
Gerçi Yvonne ablamızdan çok Michael'ı gördük ama olsun .ss
9.5/10

Son düzenleme:
Dexter 8*9
İyice Aşk-ı Memnu'ya döndü dizi
Harrison&Dexter&Hannah Arjantin'de mutlu bir aile olur mu? Bence olmaz..

Beyin Cerrahı olarak Vogel'ı düşünüyordum ama o olmadı, oğlu çıktı.

Saxon zeki çıktı, trinity'den sonra Dexter'ı zorladı baya.

Debra geri dönsün dedektifliğe :/

Bu arada Hannah'nın arkadaşı ne hayırlı çıktı öyle yarım milyon doları saklamış

Debra'nın "seri katiller kongersi mi yaptınız" dediği sahne güldürdü
10/10

Son üç bölüme girerken final teorimi de yazayım bir köşeye karşılaştırırım

Diziden kesinlikle mutlu bir final beklemiyorum onu söyleyeyim yani tabii mutlu bir final isterim ama olmaz gibi bu senaristler ki bize 4. sezon finalini bile zehir ettiler böyle mutlu mesut Dexter&Harrison&Hannah&Arjantin göstermezler gibi.
8 sezondur öyle bir seri katil tablosu çizdiler ki insanın seri katil olası geliyor
Sonuçta finalde "Dexter'ın kuralları falan ama var katil sonuçta hiçbir suç cezasız kalmamalı bakın seri katil olursanız böyle olur
))" tarzı bir mesaj vermelerini bekliyorum. Kısacası bu işin sonunda Dexter'ı turuncu kıyafetler içinde iki yanında iki polis elleri kelepçeli (yazarken bile kötü oldum.ss) görücez(m) gibi

Peki bu nasıl olacak?

Dexter, Vogel'a planını anlattı Daniel'i öldüreceğini ve Miami dışına gideceklerini biliyor Vogel. Bence Dexter bir şekilde Daniel'ı öldürecek ondan sonra Vogel bu durumu kaldıramayacak ve kendisinin de ceza alacağını bile bile en baştan tüm olayları polise anlatacak ve macera böylece sonlanacak gibi... Yani Trinity'nin ailesinde gördüğümüz o tabloyu görebiliriz.

Şunu da unutmamak lazım ki; Dexter'ı Dexter yapan akla ilk geleni yapmamasıdır yani senaristler bizi şaşırtıp çok mutlu bir final de yapabilirler gönlümüz ondan yana
Ve son olarak: We love you Dexter!

Son düzenleme:
Dexter 8*10

Gerim gerim gerildim yeminle. Son dakikalarda heyecan tavan yaptı. 😱 Son sezon olmasına rağmen sıradan bir sezon gibi gidiyordu olaylar, sonunda heyecan tavan yaptı fragman çok iyi bir dahaki bölümü hemen şimdi izleyesim var.

Harry
Dexter'ı çok yanlış yönlendirdi bence bu bölüm keşke onun yerine Rudy görünseydi.
Dexter, Hannah'yı ve Harrison'ı seçmeliydi hem Vogel öldü hem de kaçışları zorlaştı..

Harrison yavrucum çok sevimlisin ama oyunculuk yok, o nasıl bir ağlama(ma)ydı
Rita'nın kanları içindeki Harrison öyle miydi
Hannah insan çıkarken bir gözlük takar en azından makyajını siler bir şey yapar tanınmamak için hemencecik çıkıverdi ya da Debra'yı aramalıydı çok yanlış yaptı.
10/10

Dexter 8*11

Artık senaristleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum..

Şaka maka bitiyor la dizi ilk başlarken biter mi diyordum 96 bölüm çok gibi görünüyordu ama göz açıp kapayıncaya kadar geçti sanki, koskoca Dexter bitiyor

Heyecan bir an olsun dinmedi bu bölüm.

Dexter ya Daniel'ın teklifini evde kabul edecekti ya da hemen oracıkta boğazlayacaktı Syl'ı geçiştirebilirdi ve olay böylece kapanırdı..

Dexter olm naptın sen
95 bölümdür şu diziyi izliyorum ilk defa Dexter'a bu kadar kızdığımı hatırlıyorum, sen o kadar bölüm adamı ara uğraş bul sonra da "Ayhh benim dark pesıncırım eskisi gibi değil artık henna beni çok değiştirdi .ss" deyip öldürmeden git olacak iş mi? Yakışmadı Dex yakışmadı.. O adamı Dexter orada öldürmeyecekse kurtulacağı belliydi ki kurtuldu bir de giderayak dizimizin Necla'sı Debra'yı vurdu
Yazık oldu güzelim kıza, çekmediği dert çile kalmadı...

Bu arada fragman da çok fena
10/10

Dexter 8*12 (Remember the Monsters?) | Final

En sevdiğim dizimin bitmesine mi üzüleyim böyle bitmesine mi üzüleyim bilemedim..

Bölümün sonunda kadar ne olduğunu anlamak güçtü. Elway geldi gidemeyecekler dedik sonra kurtuldular sevindik otobüste görünce üzüldük sonra Hannah halledince yine sevindik ama sonuç hüsran

Bölümü gözlerim dolu dolu izledim zaten en son Dexter, Debra'yı öldürmeye başlayınca tutamadım kendimi hele en son okyanusa atarken çok kötü oldum
Senarist ve yapımcıların niye Debra'ya böyle bir son hazırladıklarını merak ediyordum ki Dexter'ın Yapımcısı Showtime'ı Suçladı! -- Spoiler İçermektedir konusunu gördüm. Vurucu bir final yapmaları şarttı; adamlar Dexter'ı öldürmeyi planlıyordu ama Showtime ısrar edince mecburen başka bir şey bulmak zorunda kalmışlar ve en iyi alternatif bu gibi göründü herhalde. [HASHTAG]#RIPDebra[/HASHTAG]

Son bölümlere kadar hiç finallik bir hava yoktu, Dexter Beyin Cerrahı'nı da öldürecek sonra sezon finali yapacak gibiydi.

Harrison'ın doğumuna yaptıkları flashback güzeldi hele ikincisi Debra'nın tolparlayamayacağını öğrendikten sonra daha bir hüzünlü geldi..

Bu arada Showtime Dexter'ı öldürtmek istemediğine göre bir planı var herhalde
Ucu açık bir final oldu, belli mi olur bakarsınız "Dexter Geri Dönüyor!" diye bir haber görürüz?
Onca bölümün hatrı için 8/10

8. sezonunda olmasına rağmen hiç sıkmadan izletti kendini dizi; bir 8 sezon daha çekmeye karar verirlerse hayır demeyiz

Final teorimin tutmadığını görüyoruz en azından tamamen tutmadı

Ayrıca
Dizi geri gelmeyecekse Allah binana ateşler salsın Showtime koskoca Dexter'ı oduncu yaptırdın
27 Temmuz'da Gelen Edit: Bugün bir daha izledim, yeni yoruma gerek yok bunu editleyeyim.
ilk izlerken zaten keder denizinde boğuluyordum çok dikkat etmedim mantık hatalarına ama bu sefer baya battı gözüme mesela oliver adamı o kadar kişinin içinde öldürdü arabasını aldı ve bir kişi dönüp bakmadı? o kadar aranan bir isimin bu kadar rahat dolaşması da bir acayip zaten gerçi aynı durum hannah için de geçerli.

final sahnesinde gördük ki artık Dexter'ı iç sesi bile terketmiş...
ya öldürme isteği zaten bittiği için odunculuk kariyerinde yükselmeyi planlıyor ya da harry nin tahmin ettiği o şey oldu; yani kodu falan unuttu "acıkınca" adam öldüren birine dönüştü..

harrison ile telefon görüşmesi de acıklıydı..
"baban seni çok seviyor, yeniden görüşene kadar bunu her gün hatırlamanı istiyorum"

Son düzenleme:
baby daddy 3*20

herkes dannyden tavsiye alıyor dolayısıyla işler karıştı
@Çiğdem- olsa bndan tavsiye almaz başka şeyler yapardı

bonnie-tucker ikilisi yine muhteşemdi

the 100 1*12 1*13: sezon finalinde ark dağıldı yok oldu bakalım dünyada neler yaşanacajk
başkan jaha tek kaldı ama o da dünyaya döner bir şekilde

patlamada @Çiğdem- in parlakları ölmüş gibi gösterildi ama bence kurtuldular.ss
bir de karantina merkezi çıktı başımız

night shift 1.bölüm: idare eder bir bölümdü
nora buraya gelmiş görmek bile yetti
@Forumdash @BesaleT

dominion 1.bölüm: tam @destere ve @pompy lik bir dizi
tanrı yok olmuş
cebrail insanlara savaş açmış melekler insanların vücutlarını ele geçirmiş
mikail insanların tarafında yer almış falan
herkes birbirinin kuyusunu kazıyor

aaa bu dizi tam bana göreymiş süpernaturalla birbirne çok benziyor konusu bu melek konularının aynısı ordada vardı @Forumdash da sever bu diziyi ben hemen indirmeye başladım brazdan ilk bölümüne bakıcam 🙂🙂 40 yılın başı dilinin uzun olması bir işe yaradı emre yoksa haberim olmucaktı diziden

diziwuda ilk bölümü var

Hannibal 1x1

Açıkçası bir süredir izlemek istesem de Dexter var diye sallıyordum o bitince başlayayım dedim ee kansız ölümsüz dizi izlemeden güzel geçmiyor günüm

İlk bölümü daha önce sıkılıp yarısında kapamıştım, bu sefer izledim, güzeldi. Dexter'da cinayet mahallinde yaşananları Dexter anlatırdı burada kahramanımız gözünde canlandırıyor böyle görsellik olunca daha bir güzel oluyor.

Güzel başladı dizi devam ederim. Yetişmeye çalışacağım 3. sezona.

7/10

@OzaN İzlemeyi düşünüyor musun ?

Dominion 1.sezon 1.bölüm

Bölüm gayet iyiydi yazın çıkınca izlerim diyordum ve çıkmış hemen izledim.
Ben beğendim sürükleyici başladı ve sarıyor zaten seni melekler Mikael, Cebrail falan var hoşuma gitti ilk bölüm izlemeye devam ederim şimdilik.

7.5/10

Benlik dizi gibi durmuyor izlemeyi düşünmüyorum ama belli olmaz yine de.

Size başlık açayım madem izliyorsunuz.

Biliyorum o diziyi
Haberini açmaya elim bi türlü gitmedi hiç
Kesinlikle SPN çakması
Syfy dizilerini Being Human yüzünden hiç izleyesim gelmiyor artık, kanalın konseptini çözdüm gibi.Hikayeler güzel oluyor ama bölüm senaryolari kötü oldugundan bulaşmıyorum daha.Sen ilk bölümü izle senin hatrın için ilk bölüme bakarım.Belli olmaz beğeirim belki.Senin de dediğin gibi melekler-şeytanlar-cennet-cehennem

spn neymiş .ss

@xemrexxx spn süpernatural 🙂🙂
@Forumdash süpernaturalın çakması pek denemez 2010 yapımı melekelrin kıyameti adlı bir filmin devam hali yani meleklerin kıyameti diye bir film vardı onun devamını dizi şeklinde yapma kararı almışlar ve bu diziyi oluşturmuşlar filmini izlemiştimde dizi haline geliceğini bilmiyordum
emre bugün söyleyince haberim oldu hemen indirip izledim bugün ilk bölümü 1 saat süresi var ben 1 saat dizilerden hoşlanmayan birisi olarak 1 dakikasını bile kaçırmadan izledim okadar akıcı bir bölüm olmuşkı çok beğendim ama süpernatulda michael luciferle kavga ediyordu ve insanların tarafında olan gabrieldi
ama bu dizide michael gabrielle kavga ediyor gabriel insanlara savas açıyor michaelde insanların tarafında yer almıs melekelrle savasıyor dieğr bas melekelrden luciferle rapchaelde dizide yoklar gibi michaelle gabriel arasında geçiyor filmi öyleydi gerçi bu dizi filmin devamını anlatıyor ilk bölüme kesinlikle bak süeprnatural seven birisi kesinlikle bu diziyi sevicektir kaçırma bence 😉😉 emreeee sende bak 🙂🙂