Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

The Goldbergs 1x18

Çok iyi bölümdü. Beverly - Murray yarışı harika anlara sahne oldu. :D

9/10

----------------------------------------------------------

The Goldbergs 1x19

Bu bölüm de iyiydi. Erica, Barry'e çok ayıp etti. :( Yalnız Barry'nin özellikle sondaki halleri komikti. :D

8/10

----------------------------------------------------------

The Goldbergs 1x20

Yine harika bir bölüm. Adam'ın Barry'den tavsiye alması çok mantıksızdı.

Diziden gittikçe Freaks and Geeks tadı almaya başlıyorum ki bu bölümde bu durum tavan yaptı. :)

9/10

The Goldbergs 1x21

Bu bölümün yıldızı Erica'ydı. Her zamanki gibi iyi bölümdü. Komedi bölümü için uzun uzun yorum yapmak kolay değil :D

8/10

---------------------------------------------------------------

The Goldbergs 1x22

Erica ve Adam'ın Star Wars maceraları ve özellikle de Barry'nin güreş maceraları harikaydı. Barry süpersin. :D Yalnız anneye çok sinir oldum bu bölüm. :(

9/10

---------------------------------------------------------------

The Goldbergs 1x23 (Sezon Finali)

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Yine Barry reyisin damgasını vurduğu bir bölüm oldu.

Daha detaylı yorumu sezonluk yorum konusuna yaparım. :)

9/10

Dexter 7*4
Cmt günü izledim ama net gidince anca şimdi yorumlayabiliyorum.

Çok çok iyi bir bölümdü yine.
Speltzer ve Dexter'ın sahneleri muhteşemdi 😱 Speltzer manyağının Dex'i elinde baltayla kovaladığı sahnede heyecan tavan yaptı süper sahneydi. Bu arada Speltzer'ın vücuduyla ters orantılı bir beyni olduğunu gördük bu bölüm, Dex süper alaşağı etti :)))

Resmen bir milat oldu bu bölüm. Dexter kan örneği almayı bıraktı, lam kutusunu da yaktı. :( Üzüldüm valla alıştık o kadar her ölüm sonrası sağ yanaktan alınan kanın lama konulmasına, özleyeceğiz. :D
9.5/10

Dexter 7*5
Sezonun şuana kadarki en durağan bölümüydü herhalde.
Bir Lumen kadar olamadın be Deb, daha Batista'ya yalan bile söyleyemiyorsun hele LaGuerta'yla fotolara bakmaya gittiklerinde neredeyse "bu olayın Dex'le alakası yok" diye bağıracaktı. :D

Dex ve Isaac'in konuşmaları çok iyiydi. Dex yine lafını koydu ve gitti. 😎 Isaac'in hemen bir bölümde hapislere düşmesi şaşırttı; Türk dizisi olsa en az yarım sezon kanıtlamaya çalışırlardı olayı :X

Kötü polis Quinn yine iş başında. Aldı paraları Nadia'yla da çıkıyor zaten bir hainlik bekliyorum yakında ondan. :(

Bu arada dün bir bugün iki Dexter yalanlara başladı. Hannah olayını Debra'dan saklaması kötü oldu.
8.5/10

salem 5.bölüm
tanzim ço kaz gösteriliyor ashley de :( mary sibley diye başrol yaratmaya çalışmışlar kadın çok itici be john aldenın yanında :( john ve papaz sonunda cadılardan birini yakalamayı bildi :) saçı kazınan kız da gözünü açtı mary gibi olmak istiyi

turn 7.bölüm

Dexter 7*6
Bölüme geçmeden önce değinmek istediğim başa bir şey var. Bu bölüm bazı türkçe karakterler çıkmamış "ı"lar "y" gibi bir şey olarak görünüyordu o taraf çok can sıkıcıydı sonradan alışsam da ilk dakikalar izlettirmedi pek. Dexter dışında bir dizi olsa izlemezdim belki de bu bölümü. :D

Bölüme gelecek olursak oyşşşş diyorum. :A

Pek olaylı bir bölüm değildi.

Quinn pisliğin teki :S Tam beklediğim gibi ihanet etti melun .ss

Laguerta çok duruyor bu olay üzerinde Jordan'a kadar getirdi olayı bu kadar zeka zarar. :(

Vee sonunda vuslat :A Dex'in Hannah'ı öldüreceği düşünülemezdi zaten. Son sahne muhteşemdi. :X
Son sahneye puanım 10 bölüme genel olarak 8/10 :lol:

borgen 9.bölüm :) katrine'e bir kez daha hayran kaldım kız hem güzel hem hırslı :bhr:

@Çiğdem- kasperı sana ayarlayalım çocuk hem parlak hem başbakanlık danışmanı :F @destere ye de nanik yaparsın :F

Mad Men 7x6 bölümü izleyeyim bari, kulaklarınızıda çınlatayım @sürgünüm @Forumdash bu diziyi izlemediğiniz için intikamımı kulak çınlatarak alayım bari :)
Boynum kıldan ince:F

borgen 9.bölüm :) katrine'e bir kez daha hayran kaldım kız hem güzel hem hırslı :bhr:

@Çiğdem- kasperı sana ayarlayalım çocuk hem parlak hem başbakanlık danışmanı :F @destere ye de nanik yaparsın :F
Arrow'u naptın laa???

İlk 3 sezonunu izledim ama sonra nedense devam etmedim.Her yıl bütün ödülleri toplamasına gıcık oluyordum.:)
kendine has konusu herkesin sevmeyeceği cinsten ama bana çok hoş geliyor diziyi izlerken hiç sıkılmıyorum sanki 1960 ların amerikasındaymışım gibi ilginç bir dizi , aynı şey birde the wire da olmuştu diziyi izledikten sonra sanki baltimor sokakları her zaman dolaştığım sokaklar ordaki karakterlerde günlük karşılaştığım karakterlere dönmüştü :)

The Millers 1x23 (Sezon Finali)

Dün izledim birkaç kelime yazmadan geçmeyim. :)

Sanki Margo Martindale Emmy adayı olabilsin diye çekilmiş bir bölüm gibiydi. Bence bu bölümle başvurma ihtimali epey yüksek ama diziyi sevmediklerinden Emmy adaylığını vermezler gibi. :)

Konu değiştirecekler gibi gözüktü sezon finalinde. Bir sonraki sezonu izleyeceğim belli değil ama sonuyla merakta bıraktılar birazcık da olsa. :):)

Sezon yorumunu bu gece ilgili konuda yaparım.

7/10

Salem 1. Sezon 1. Bölüm

Güzel bir girişti bence dizi için.
Korkunç sahneler vardı fena gerilimdi.

Kurbağa olayı ilginçti.Bayan Sibley zaten çok fena.:D
General ile Sibley'in olayı basit sıradan ama acımasız olacakları belli.
Orada kelepçeyle gezdirilen kız çok kötüydü.:(
Bibley ve hakimin birleşmesi fenaydı.Generalde gördü çok güzeldi ya.

İlk bölüm 8/10

En son cmt yabancı dizi izleyebildim. :(
HIMYM 9. sezondan iki bölüm
Risolli & İsles x2
Hot in Cleveland x2
Biraz TBBT
Biraz da Jimmy Fallon
e2'nin dibine vurdum cmt günü :D Arada dexter fragmanı çıktı daha bir güzel oldu :X bu arada dizi için yeni bölüm diyordu daha türkiyede bitmemiş. :Z

Crossbones S01B01 izledim
Keşke izlemeseydim :X Elşetirilerden sonra [HASHTAG]#BlackSails[/HASHTAG] ile ne kadar benzeşiyor diye bakmak için izledim.

Bölüme hızlı giriş yaptılar.Burda da [HASHTAG]#BlackSails[/HASHTAG] 'deki gibi fırıldak bi karakter burda da bi harita(şifre) üzerinde olay döndü. John mlakovich sevilen bir isimmiş. Ben ilkkez bu dizide izledim adamı ama abartı mimikleri yüzünden diziye konsantre olamadım:( Dizideki hiç bir karaktere ısınamıyorsun.Hepsi çok ucuz rollerin adamı gibiydiler:X (K.bakmasınlar) Birde dizide yansıtalan ada havası yoktu bildiğin plato havası bayaa seziliyordu.Çekim olarak da vasati

Kısacasi iyi ki [HASHTAG]#BlackSails[/HASHTAG] dizisini bırakmamişim ve devam etmişim. Yoksa hayatımda korsan dizisi/filmi izlememiş birisi olucaktım(Karayip Korsanları da dahil laa:F)

Fragmanında beğenmiştim yorum ve ımdb puanları görünce şaşirmiştim ve üzülmüştüm ki nedenleri kendi gözümle görünce hak verdim:)

4/10 vereceğim NBC hatrına :A