Sen git cehenneme.
Sen git cehenneme.
Öncelikle dizinin ana konusu var, buraya yap istersen yorumlarını.İş yerimde başlayan dolu dizgin Friends konuşmalarına daha fazla kayıtsız kalamadım. "Sen tam bir Monica'sın" tepkilerini de anlamak amacıyla izlemeye başladım. Güzel başladı diyebilirim dizi için.
Friends 1. Bölüm ile 6. Bölüm:
Joey çok tatlı. Düştüğü komik durumlar beni güldürüyor. Kadını ayarlamak için Monica ile sevgili Numarası yaptığı kısımlar çok komikti.
Ross'un karısının Lezbiyen olması, bunun üzerinden dönen espriler güldürdü.
Rachel'in eski hayatından arkadaşlarının gelmesi, yeni hayata başlaması vs karakterini bana çok yakın hissettirdi. Eski arkadaşlarının geldiği sahnede çok güldüm. Phobe ve Monica'nın tepkisi iyiydi.
Chandler uzun uzun laf sokuyor. Isınamadım. Sigara sahnesinde herkesi birbirine düşürmesi sonra sigara yakması karizmatik bir hareketti.
Tam ısınamadım ama süresinin kısa olması devam etmeme yetecek bir sebep. İlk sezonu bitirip karar vereceğim.
Ben taşıdım zatenÖncelikle dizinin ana konusu var, buraya yap istersen yorumlarını.
Klasik - Friends - Dizi Yorumları
1.sezonun ortasına geldim, ne güzel denk gelmiş aynı zamanda başladık. :ZVe hiç hatırlamıyorum lisedeyken izlerdim. :A @phoebebuffay @bazinga 1994'de çekilen dizinin görüntü kalitesi bu kadar güzelleştirilirken bizim eski dizilerimiz göz bozuyor. Yapımcılarımız en azından kültleşmiş dizilerini...fav10.net
Friends harika bir dizidir. İlk sezon biraz ısınma zamanları, izlemeye devam edersen karakterleri gittikçe seveceğini ve dizinin açılacağını göreceksin. Bunu bilerek izlemeye devam et bu yüzden.
Öncelikle dizinin ana konusu var, buraya yap istersen yorumlarını.
Klasik - Friends - Dizi Yorumları
1.sezonun ortasına geldim, ne güzel denk gelmiş aynı zamanda başladık. :ZVe hiç hatırlamıyorum lisedeyken izlerdim. :A @phoebebuffay @bazinga 1994'de çekilen dizinin görüntü kalitesi bu kadar güzelleştirilirken bizim eski dizilerimiz göz bozuyor. Yapımcılarımız en azından kültleşmiş dizilerini...fav10.net
Friends harika bir dizidir. İlk sezon biraz ısınma zamanları, izlemeye devam edersen karakterleri gittikçe seveceğini ve dizinin açılacağını göreceksin. Bunu bilerek izlemeye devam et bu yüzden.
Spoi vermişsin full. Onuda düzenledimTanışımışlar yorumumu. @Dosi Taşıdı o konuya. Taşıdıktan sonra beğenmiş ki anlayayım diye.
Devam edeceğim şuan. Kısa kısa izliyorum arada. 1 haftada 7. Bölüme gelebildim. Şuan farkettim senin kuanici adının o olduğunu. Şuana kadar tam olarak okumamıştım bile kullanıcı adını.
İyi güzel o zaman, devam ettikçe sen de çoğunluk gibi seversin umarım. Diziyi izleyip kullanıcı adımı fark etmediğine şaşırdım. Avatarımda da Friends var üstelik.Tanışımışlar yorumumu. @Dosi Taşıdı o konuya. Taşıdıktan sonra beğenmiş ki anlayayım diye.
Devam edeceğim şuan. Kısa kısa izliyorum arada. 1 haftada 7. Bölüme gelebildim. Şuan farkettim senin kuanici adının o olduğunu. Şuana kadar tam olarak okumamıştım bile kullanıcı adını.
Spoi vermişsin full. Onuda düzenledim
İyi güzel o zaman, devam ettikçe sen de çoğunluk gibi seversin umarım. Diziyi izleyip kullanıcı adımı fark etmediğine şaşırdım. Avatarımda da Friends var üstelik.
Ben de izledim, çok iyi bir dizi.Blue Mountain State 1x13
Zaman zaman canım sıkıldığında izlediğim, keyif veren, aşırı eğlenceli, harika bir dizi. Bu kaçıncı kez izleyişim bilmiyorum ama ömrümün sonuna kadar belirli aralıklarla izlerim sanırım.
Dipnot: Dizideki cinsellik, sapkınlık, ara sıra iç ürperten, yüz ekşiten sahneler ve iğrençlikler herkese hitap etmeyebilir ama bir şans vermek lazım bence.
9/10
@cevaa buralardaysa beğenecektir bu yorumu.Blue Mountain State 1x13
Zaman zaman canım sıkıldığında izlediğim, keyif veren, aşırı eğlenceli, harika bir dizi. Bu kaçıncı kez izleyişim bilmiyorum ama ömrümün sonuna kadar belirli aralıklarla izlerim sanırım.
Dipnot: Dizideki cinsellik, sapkınlık, ara sıra iç ürperten, yüz ekşiten sahneler ve iğrençlikler herkese hitap etmeyebilir ama bir şans vermek lazım bence.
9/10
Gençlik yapımlarıyla pek aran yok, hele de bel altı esprilerle hiç aran yok, haliyle sarmaz.
Aynen çeviri ve dizinin jeneriğinde eşekherif'in yaptığı uyarı mesajları diziyi ayrı bir keyifli kılıyor.Ben de izledim, çok iyi bir dizi.
İlk sezonu çok iyiydi, ikinci sezon düşüşe geçiyor ama üçüncü sezon da iyiydi.
Diziyi efsane yapan şeylerden birisi de, benim gözümde eşekherif çevirileri.
Aslında baya sarıyor, bölüm sayısı da az olunca ama pek senin tarzın değil bence de.