Çokta deşmeyelim kaçıncı bölümlerde bilmiyoruz abicimŞimdi ben Jonas'ın yaşliliğim sizi istediğim gibi oynatırım der filan@xemrexxx
muhtemelen görmüştürÇokta deşmeyelim kaçıncı bölümlerde bilmiyoruz abicimİlk sezonu sessiz izlemiş şimdi ikideyim dedi ama
İkinci sezondaysa zaten sarısın büyük halını oda farke tmiştir o halı iyi arşinivede almıstır @xemrexxxmuhtemelen görmüştürGörmediyse gör sen eğlenceyi ahahah
Biz de açık açık yorum yap demiyoruz herhalde, spoiler kutucuğuna alıp ve mümkünse forumdaki herkesi etiketlemeden yapabilirsen harika olacak.KIZ YORUM YAPINCA @DarkLegenD GİBİLER SALDIRIYOR HEMEN .SS o yüzden yorumlarımı kendime saklıyorum
En sevmediğim şey izleip topluca yorumlamak@xemrexxx
Bize bölüm bölüm birlikte izleyecğimiz kişiler lazım
Yeni bölümlerden şey sahneler oldukça onları spoisiz paylaşmak @xemrexxx in dizi yorumlama keyfiBiz de açık açık yorum yap demiyoruz herhalde, spoiler kutucuğuna alıp ve mümkünse forumdaki herkesi etiketlemeden yapabilirsen harika olacak.
yok gııı her yerde varilk 3 sezonu bitmiş 30 bölüm toplam 4.sezon 2020 de yetişirsin ben de 9.bölümdeyim
arada dark ı da bitirdim @Çiğdem not al bir ara yorum yapıcam diziye
3. sezonu bizimle birlikte izlemese bari, mahvedecek dizi keyfimiziHeh bu totoşda başladıysa diziye kesin 3 kişilik bi aşk başlar, ilişki sarmalına döner diziEfsane olacak kestane@MasacRE
Neyse ki @serhatt izlemiyor yabancı dizileri, siz ikiniz birlikte izleyip yorumlara dalsanız ben yabancı dizilerden soğurdum
bu lafından sonra başlıyorumNeyse ki @serhatt izlemiyor yabancı dizileri, siz ikiniz birlikte izleyip yorumlara dalsanız ben yabancı dizilerden soğurdum
keyfinizi @serhatt öpsün be
bu lafından sonra başlıyorum
Neyse ki @serhatt izlemiyor yabancı dizileri, siz ikiniz birlikte izleyip yorumlara dalsanız ben yabancı dizilerden soğurdum
@MasacRE tuhaf dizilerini üçünüz izleyin hem biz kurtulalım hem siz rahat edinkeyfinizi @serhatt öpsün be
Yok izlemedim dahaLove, Death & Robots
Bir günde bitirdim, 18 bölümden oluşuyor dizi. Süreleri 5 dakika ile 15 dakika arasında sürüyor. Yani çok rahat bitebilecek bir iş, her bölüm farklı hikayelerden oluşuyor. Yani ben başka şekil düşünerek izledim, farklı bir şey çıktı önüme. Animasyon tarzında, yetişkinler için yapılmış aslında... Çok güzel bölümler de vardı, bazılarına anlam da verememiştim mesela. Yine de izlenecek bir proje, farklı olmuş. Bazıları epey sürükleyici örneğin. 'Şanslı 13' aklımda kalanlardan.
@MasacRE sen bu diziyi diyordun bir ara ama izledin mi, son durum nedir?
Yorumların vardı izleyeceğim diye, ondan sordum.Yok izlemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?