2.sezoındayım senin neden izlediğini anlamadım ilgini çekecek meme ve toto yok dizide @MasacRE @kerem @Forumdash @dreamy @Harunnn60
2.sezoındayım senin neden izlediğini anlamadım ilgini çekecek meme ve toto yok dizide @MasacRE @kerem @Forumdash @dreamy @Harunnn60
@Billy Kane de hayalet gibi en azından ben öyle değilim.@Billy Kane En büyük yeteneği zaten satmak artık @dreamy a güven olmaz
Yeni izlediğin bölümleri yorumunu yap 2.sezonun2.sezoındayım senin neden izlediğini anlamadım ilgini çekecek meme ve toto yok dizide @MasacRE @kerem @Forumdash @dreamy @Harunnn60
O da 2. sezona başlamamış zaten şansıma. Ama onun bölüm bölüm yorum yaptığını hiç görmedim Big Little Lies’ta bile yapmıyor.Birlikte izleyin işte usta çırak @xemrexxx
En sevmediğim şey izleip topluca yorumlamak @xemrexxxO da 2. sezona başlamamış zaten şansıma. Ama onun bölüm bölüm yorum yaptığını hiç görmedim Big Little Lies’ta bile yapmıyor.
En sevmediğim şey izleip topluca yorumlamak @xemrexxx
Bize bölüm bölüm birlikte izleyecğimiz kişiler lazım
KIZ YORUM YAPINCA @DarkLegenD GİBİLER SALDIRIYOR HEMEN .SS o yüzden yorumlarımı kendime saklıyorumO da 2. sezona başlamamış zaten şansıma. Ama onun bölüm bölüm yorum yaptığını hiç görmedim Big Little Lies’ta bile yapmıyor.
kız sizde beyin mi var da yansınYeni izlediğin bölümleri yorumunu yap 2.sezonun
Senide beyin yakan dizilere katarız bundan sonra zaten doğuştan yanık seninki @Forumdash @MasacRE @Harunnn60
kaldırttım@xemrexxx Sokakta yeşil elbiseli bir fotonu bulmuştu bir ara ama daha bulamadık
Zevkle
kız serrhatın herkesle sonu aynı gibi yatakta bitiyor dreamy i de mi yatağa atacak
bu dizinin ne idüğü belirsiz değil bir kere izle seveceksin
Darkın ikinci sezondan izlediğin bölümleri yorumla artık hazır aklımdaykanKIZ YORUM YAPINCA @DarkLegenD GİBİLER SALDIRIYOR HEMEN .SS o yüzden yorumlarımı kendime saklıyorum
Olabilir o fotoyu daha bulamadık Bully a göstericektim geçen yaz geldinde @xemrexxxkaldırttım
Bulursan gösterirsinOlabilir o fotoyu daha bulamadık Bully a göstericektim geçen yaz geldinde @xemrexxx
Heh bu totoşda başladıysa diziye kesin 3 kişilik bi aşk başlar, ilişki sarmalına döner dizi Efsane olacak kestane @MasacREYeni izlediğin bölümleri yorumunu yap 2.sezonun
Senide beyin yakan dizilere katarız bundan sonra zaten doğuştan yanık seninki @Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Zaten geçenlerde @Harunnn60 a Darkla ilgili foto atıyordu adamların dizildiği bir garip afiş vardı @xemrexxx diziye sardığını anlamıstım @MasacREHeh bu totoşda başladıysa diziye kesin 3 kişilik bi aşk başlar, ilişki sarmalına döner dizi Efsane olacak kestane @MasacRE
Kesin hayırsız bi foto atmiştirZaten geçenlerde @Harunnn60 a Darkla ilgili foto atıyordu adamların dizildiği bir garip afiş vardı @xemrexxx diziye sardığını anlamıstım @MasacRE
Tüm adamları boy boy nesil nesil dizmişti podyum gibi @xemrexxxKesin hayırsız bi foto atmiştir
Beyni yanınca hafızada tutabilmek için görsel aramıştırTüm adamları boy boy nesil nesil dizmişti podyum gibi @xemrexxx
@xemrexxx lik değil pek ama adam akıllı dizilerde izlesin işte hep taçlı kadınlar nereye kadar kendini taçlı kadın sultans anıyor sonra biz çekiyoruz burda onuBeyni yanınca hafızada tutabilmek için görsel aramıştır