Ben de güzel bir dizi önerecek sanmıştım yine adı sanını duymadığım bir diziye başlamış xemrexxx
@Forumdash başlamış bile bizi bekliyormuş.
Forumdash yine yaşını belli etmiş ben Şemsiye Akademisi’nden bahsediyordum
Ben de güzel bir dizi önerecek sanmıştım yine adı sanını duymadığım bir diziye başlamış xemrexxx
Forumdash yine yaşını belli etmiş ben Şemsiye Akademisi’nden bahsediyordum
@ÇiğdemForumdash yine yaşını belli etmiş ben Şemsiye Akademisi’nden bahsediyordum
@Forumdash Başka dizi izletitiricekti burayamı çekmeye çalısıyorsun beni@MasacRE @Harunnn60 @dreamy
bnm dediğim diziye başlayın pişman olmazsınız hem netflix süper kahramanlı dizileri iptal ediyor şemsiye 3.sezondaki yağışı göremeden kapanır
Aaa bakalım konusu yoksa bakarız @Forumdash ile zaten dizi izlenmezbnm dediğim diziye başlayın pişman olmazsınız hem netflix süper kahramanlı dizileri iptal ediyor şemsiye 3.sezondaki yağışı göremeden kapanır
bnm dediğim diziye başlayın pişman olmazsınız hem netflix süper kahramanlı dizileri iptal ediyor şemsiye 3.sezondaki yağışı göremeden kapanır
xemrexxx’e Marvelous Mrs Maisel’ı önerdiğimde yeni diziye başlamaya zamanım yok demişti ondan sonra tonla diziye başladı. Oysa yaşlı dolu dizi
Ev hanımı dizisi değil mi @xemrexxx lik konu aslındaxemrexxx’e Marvelous Mrs Maisel’ı önerdiğimde yeni diziye başlamaya zamanım yok demişti ondan sonra tonla diziye başladı. Oysa yaşlı dolu dizi
xemrexxx’e Marvelous Mrs Maisel’ı önerdiğimde yeni diziye başlamaya zamanım yok demişti ondan sonra tonla diziye başladı. Oysa yaşlı dolu dizi
İlk bölümü güzel değildi boşşşşşş zamanımda tekrar bakarım
hepinizi now apocalypse izlemeye davet ediyorum ilk bölüm @Çiğdem ve @Forumdash için yıkıcı sahnelerle doluBig Mouth - Sevgililer Günü Özel Bölümü.
Yine korkunç bir bölüm. Neredeyse her sahneye güldüm. 45 dakikalık olunca her karaktere yer vermişler. Ladybug efsanesi 3 kere sahne aldı!
9.1/10
Bu şey değil mi teen wolftaki yamuk ağız scott oğlanın gay oldugu dizi dimihepinizi now apocalypse izlemeye davet ediyorum ilk bölüm @Çiğdem ve @Forumdash için yıkıcı sahnelerle dolusıvacılar @DarkLegenD @MasacRE @MEnes @Sherlock @Doğu gibilerle carly ciğim görüntülü konuşuyor bir sahnede(sarışın olan carly) @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @Ahmed @yatutarsa @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx vee @mrt-06 izlese sense8 gibi o neydi gıııı tepkisi verir
Ekli dosyayı görüntüle 65777
dizileri en yeniden en eskiye sıralıyor her hafta bakıyorum yeni dizilerden neler gelmiş diyeBu şey değil mi teen wolftaki yamuk ağız scott oğlanın gay oldugu dizi dimiF Haber ilk düştüğündeacıcaktım da sonra ne gerek var dimiBaşlamiş demek. Hemen koklaya koklaya bulmuşusun gene@Çiğdem
scott kimSaol almimİzlemedin mi? 😱 diye sormam saçmalık olcak, sarişin kızı acıklamişin resmenScott oğlanı da izlemişindir
Teen Wolftaki oğlan işte. Glee'den kim gelecekmişscott kim
senin glee deki favorin de gelecekmiş bu diziye ileriki bölümlerde
ergen kurtları izlemediğim için bilmiyorumTeen Wolftaki oğlan işte. Glee'den kim gelecekmiş
Hee sonradan gelen
niye flashın pili bitince sen mi şarj ediyon neresi en iyiYetenek avcisiysakİzlediğim dizideki başrolü neden unutayım bee4.sezondan sonra bu ve süper girldeki kız etrafında dönüyorduAma en iyisi Flash
Kendini şarj edebiliyor titreyerek bana gerek yokniye flashın pili bitince sen mi şarj ediyon neresi en iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?