sana erkek olsunyeter.başka parlaklarda vardır umarım
Yakışıklı olmalı seçici biriyim biliyorsunsana erkek olsunyeter.
kız bu dizideki kayıp kız aynı sen hem sarı oğlana hem şu öndekine vermiş zaten resimdeki kalan 2 kişiden biri abisiYakışıklı olmalı seçici biriyim biliyorsun
diğerine niye vermemiş ben olsam ona da veriridimkız bu dizideki kayıp kız aynı sen hem sarı oğlana hem şu öndekine vermiş zaten resimdeki kalan 2 kişiden biri abisi
😱😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱:😱 @Çiğdem- @Forumdash @Yiğitt @cookies @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE- @keremdiğerine niye vermemiş ben olsam ona da veriridim
Niye şaşırdın beklediğin cevap bu değil miydi Ayrıca diğeri dediğim abisi değil yanlış yorumlama
Bunlar sardı maisel i beğenmemiştim ilk bölümünü
Ne beee abisine de versin ne var? Evlatlık olarak alınmış mesela kız/erkek? Sen bu senaryoyu 2 sene önce destekliyordun hem
Onun tuhaf dizilerine biz yönelince bir dengesi şaştı zaten alışık değil @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
@Çiğdem- 'in dediği gibi o zaman sen kendin dışında kimsenin izlemediği dizileri bu başlık altından yorumlamaya devam et.
Olivia degil miFringe 3x18
Dizi böyle giderse en iyi 3 dizim arasına girmeyi zorlayabilir. Kurgu harika bu sezon. Her bölüm yaşanan olaylar daha ilgi çekici ve ana hikayeyle bağlantılı.
Bu bölümde FOlivia'mızın doğumu hızlandırıldı ve bölüm sonunda Walternatif tarafından yapılmış olduğunu anladık. Bu durumu beklesem de insan sorguluyor tabii ki torununu nasıl riske atabilir diye. Bu bebek, Peter ile bağlantılı olan makina için önemi bir anahtar bence. Hoş daha ne işe yaradığını da bilmiyoruz.
FOliva son bölümlerde sempatik geliyor bana bizimkilerin dünyasında iken nefret etmeme rağmen.
@xemrexxx sence FOliva mı Oliva mı
Olivia degil mi
Diğer evrendeki daha eğlenceliHayır bee FOlivia diğer evrendeki Olivia'nın ismi, senin seçimin hangisi diyorum
@Çiğdem- 'in dediği gibi o zaman sen kendin dışında kimsenin izlemediği dizileri bu başlık altından yorumlamaya devam et.
Ne beee abisine de versin ne var? Evlatlık olarak alınmış mesela kız/erkek? Sen bu senaryoyu 2 sene önce destekliyordun hem
Kız yeni dizimiz Vivir Sİn PermisoOnun tuhaf dizilerine biz yönelince bir dengesi şaştı zaten alışık değil ?A @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
@Forumdash Başka dizi izletitiricekti burayamı çekmeye çalısıyorsun beni @MasacRE @Harunnn60 @dreamyKız yeni dizimiz Vivir Sİn Permiso
İspanyadaki birmafya ailesini anlatıyor Çiğdem kesin izler ortadaki amca mafyanın lideri kendisi alzheimer oluyor ama bir tek sağ kolu biliyor diğerlerinden gizliyor; işleri kime bıraksam diye bakınıyor tabi bu arada türlü cinayetler ve entrikalar falan var @turkuazz @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xbugrax @Masacre @Darklegend @Sherlock
Kız yeni dizimiz Vivir Sİn Permiso
İspanyadaki birmafya ailesini anlatıyor Çiğdem kesin izler ortadaki amca mafyanın lideri kendisi alzheimer oluyor ama bir tek sağ kolu biliyor diğerlerinden gizliyor; işleri kime bıraksam diye bakınıyor tabi bu arada türlü cinayetler ve entrikalar falan var @turkuazz @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xbugrax @Masacre @Darklegend @Sherlock
Ben de güzel bir dizi önerecek sanmıştım yine adı sanını duymadığım bir diziye başlamış xemrexxx@Forumdash Başka dizi izletitiricekti burayamı çekmeye çalısıyorsun beni @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Nerde başlamış @xemrexxx Büyük oynuyor vlla bilemicem @ForumdashBen de güzel bir dizi önerecek sanmıştım yine adı sanını duymadığım bir diziye başlamış xemrexxx
@Forumdash başlamış bile bizi bekliyormuş.
Başlamadım buna evladım ben @Çiğdem sen de az uyanık ol bee 12yi geçti saatBen de güzel bir dizi önerecek sanmıştım yine adı sanını duymadığım bir diziye başlamış xemrexxx
@Forumdash başlamış bile bizi bekliyormuş.