Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

@Forumdash Başka dizi izletitiricekti burayamı çekmeye çalısıyorsun beni :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Ben de güzel bir dizi önerecek sanmıştım yine adı sanını duymadığım bir diziye başlamış xemrexxx :A

@Forumdash başlamış bile bizi bekliyormuş. :A
Başlamadım buna evladım ben:F @Çiğdem sen de az uyanık ol bee 12yi geçti saat:A
bnm dediğim diziye başlayın pişman olmazsınız hem netflix süper kahramanlı dizileri iptal ediyor şemsiye 3.sezondaki yağışı göremeden kapanır :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and dreamy
  • Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Çiğdem and dreamy
Big Mouth - Sevgililer Günü Özel Bölümü.

Yine korkunç bir bölüm. Neredeyse her sahneye güldüm. 45 dakikalık olunca her karaktere yer vermişler. Ladybug efsanesi 3 kere sahne aldı!

9.1/10

Başlamadım buna evladım ben:F @Çiğdem sen de az uyanık ol bee 12yi geçti saat:A
Ev hanımı dizisi değil mi @xemrexxx lik konu aslında ?A:A @Forumdash @Harunnn60
Big Mouth - Sevgililer Günü Özel Bölümü.

Yine korkunç bir bölüm. Neredeyse her sahneye güldüm. 45 dakikalık olunca her karaktere yer vermişler. Ladybug efsanesi 3 kere sahne aldı!

9.1/10
hepinizi now apocalypse izlemeye davet ediyorum ilk bölüm @Çiğdem ve @Forumdash için yıkıcı sahnelerle dolu :A sıvacılar @DarkLegenD @MasacRE @MEnes @Sherlock @Doğu gibilerle carly ciğim görüntülü konuşuyor bir sahnede :A (sarışın olan carly) @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @Ahmed @yatutarsa @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx vee @mrt-06 izlese sense8 gibi o neydi gıııı tepkisi verir :A
65777

hepinizi now apocalypse izlemeye davet ediyorum ilk bölüm @Çiğdem ve @Forumdash için yıkıcı sahnelerle dolu :A sıvacılar @DarkLegenD @MasacRE @MEnes @Sherlock @Doğu gibilerle carly ciğim görüntülü konuşuyor bir sahnede :A (sarışın olan carly) @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @Ahmed @yatutarsa @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx vee @mrt-06 izlese sense8 gibi o neydi gıııı tepkisi verir :A
Ekli dosyayı görüntüle 65777
Bu şey değil mi teen wolftaki yamuk ağız scott oğlanın gay oldugu dizi dimi :FF Haber ilk düştüğündeacıcaktım da sonra ne gerek var dimi:A Başlamiş demek. Hemen koklaya koklaya bulmuşusun gene :A @Çiğdem

Bu şey değil mi teen wolftaki yamuk ağız scott oğlanın gay oldugu dizi dimi :FF Haber ilk düştüğündeacıcaktım da sonra ne gerek var dimi:A Başlamiş demek. Hemen koklaya koklaya bulmuşusun gene :A @Çiğdem
dizileri en yeniden en eskiye sıralıyor her hafta bakıyorum yeni dizilerden neler gelmiş diye :A
@serhatt a izletip seninle aynı odaya kilitlicem :A ikinizden de kurtulurum :A @Çiğdem

Moderatörün son düzenlenenleri:
dizileri en yeniden en eskiye sıralıyor her hafta bakıyorum yeni dizilerden neler gelmiş diye :A
@serhatt a izletip seninle aynı odaya kilitlicem :A ikinizden de kurtulurum :A @Çiğdem
Saol almim :T: İzlemedin mi? 😱 diye sormam saçmalık olcak, sarişin kızı acıklamişin resmen:F Scott oğlanı da izlemişindir:F

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
kuduruğa bak oğlan hala aklında 😱 @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx 😱
ryan amcam bir dizisinde daha oynatmış galiba eee tabi senin gördüğünü o da görmüştür ?A
Yetenek avcisiysak :A İzlediğim dizideki başrolü neden unutayım bee:F 4.sezondan sonra bu ve süper girldeki kız etrafında dönüyordu:F Ama en iyisi Flash :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx