4. Sezon bozuyor 2. Sezon pek iyi değil ama kısa zaten 11 bölüm mu ne l kalani çok iyiYok Heroes. Önceden başlayıp 19 da mı ne bırakmıştım, Bir daha başladım. Zaten 4 sezon yeter bana. Ama sonra bozuyor diyorlar?
4. Sezon bozuyor 2. Sezon pek iyi değil ama kısa zaten 11 bölüm mu ne l kalani çok iyiYok Heroes. Önceden başlayıp 19 da mı ne bırakmıştım, Bir daha başladım. Zaten 4 sezon yeter bana. Ama sonra bozuyor diyorlar?
Favorin kimdi dizide4. Sezon bozuyor 2. Sezon pek iyi değil ama kısa zaten 11 bölüm mu ne l kalani çok iyi
Sen böyle anlatınca merak ettim hemen indiriyorum 1. bölümügııı dizide türbanlı filistin göçmeni bacım nadia ya başını açtırdılar okula girebilmesi için, sonra kız zengin yüksek sosyete oğlanın evinin havuzunda @Çiğdem- ve @serhatt gibi bir açıldı saçıldı ki @destere görmesin bu konuyu başganımız rte ye bildirmeli @Maskeli Fedai sonra gelsin eeeeyyyyy netflix !!!! konuşması kızın abisi de hem gay hem uyuşturucu satıcısı resmen büyük resmi gördüm
asıl izlersem utanırım
Snn sevdiğin kaliteli mallardan çok varasıl izlersem utanırım
Yerli malı seviyorum benSnn sevdiğin kaliteli mallardan çok var
Evet. Hatta bu akşam 2.bölümü de izlemeyi düşünüyorum.
Yeteneğini kontrol ettiği bölümlere gelmek istiyorum.Kendisi gibi eritiyor izleyeni niki izlemeyen @destere çatlasın
Save the cheerleader save the world