Tüm cinayetli diziler toplansa bir MerKer'li UTC etmez.Onlar da snn gibi kaknem![]()
Tüm cinayetli diziler toplansa bir MerKer'li UTC etmez.Onlar da snn gibi kaknem![]()
bahsettiğin buysa beni etiketlememişsin o gün ama başka yerde paylaşmıştın MS deydi sanırımla elite ı izlediniz mi 8 bölümcük ilk sezonu tamamı yayınlanmışbig little lies gibi biraz biraz htgawm gibi biraz gossip girl gibi ortaya karışık bir ispanyol dizisi olmuş @Ozan @Aserat @Tolstoyevski vb. overrop dizisi la casa del papelden çok oyuncu var diye ön yargılı yaklaşmıştım ama gayet iyi çıktı herkesin ilgisini çekebilecek sahneler var
@ozmoturk @Billy Kane @MEnes @Sherlock @vadikızı @Dosi @Bully @Yiğitt @Ahmed @DarkLegenD
şimdi deniz marulu @denizz19 tanıtımı anlamaz diye müziklisi
oradaki posterdi bu videosubahsettiğin buysa beni etiketlememişsin o gün ama başka yerde paylaşmıştın MS deydi sanırım![]()
big little lies a benziyorsa izlerim ama yalan söylemiyorsan tabioradaki posterdi bu videosuee ne diyon izlicen mi 8 bölümcük zaten bir günde ezersin totonla
![]()
big little lies ama pretty little liars gibi lisede geçiyorbig little lies a benziyorsa izlerim ama yalan söylemiyorsan tabi![]()
daha bizim dizi duruyor bizim dizimiz bitsin sonra @Çiğdem- le bir göz atarız bunabig little lies ama pretty little liars gibi lisede geçiyorben7.bölümü izliyom şimdi 8. izleyip sezonu bitiririm bu gece spoi yememek için izle hemen
![]()
sen clique yi izledin mi 6 bölümcük o dadaha bizim dizi duruyor bizim dizimiz bitsin sonra @Çiğdem- le bir göz atarız buna![]()
sen clique yi izledin mi 6 bölümcük o daizlesen 10 üzerinden 105 verirsin
![]()
özellikle şundan kalite fışkırıyor
![]()
çiğdemler serhatlar yüklenmiştir diziye 0 basmıştırimdb si 7 point kurtarmaz![]()
çiğdemler serhatlar yüklenmiştir diziye 0 basmıştır![]()
bu sen oluyorsun bence
Heroes mu heroes reborn mu
Yok Heroes. Önceden başlayıp 19 da mı ne bırakmıştım, Bir daha başladım. Zaten 4 sezon yeter bana.Heroes mu heroes reborn muevet izledim süperdir
![]()