Dünyanın en iyi fantastik doğa üstü dizileri CW de @xemrexxxAl sana olmamış o zaman hak ettin bunu.
Dünyanın en iyi fantastik doğa üstü dizileri CW de @xemrexxxAl sana olmamış o zaman hak ettin bunu.
Benden uzak dur yaklaşma bana
Niye ifadeni değiştiriyorsun ilk atılan kalmalıBenden uzak dur yaklaşma bana
Elim kaydı pis cadı tam tuşa basarken ne yaptıysan oradan aynene gitti elim Neyse inadı bırak da başlayalım diziye @mrt-06 da izlemek istiyor senin yüzünden mahrum kalmasın çocukNiye ifadeni değiştiriyorsun ilk atılan kalmalı
@mrt-06 CW Dizileriyle mutlu Vampir dizilerini bitirdi sanırım Supernatural var sonra teen Wolf gerçi CW değil ama oda bizim kanala uyugn bir diziElim kaydı pis cadı tam tuşa basarken ne yaptıysan oradan aynene gitti elim Neyse inadı bırak da başlayalım diziye @mrt-06 da izlemek istiyor senin yüzünden mahrum kalmasın çocuk
Ölülerin yıkandığı tezgah
O tezgahta senle neler yapardık neler Yemek falan yani
Empati yaptın mı. Benimle ve Gülben'le.
@Harunnn60 'umun şeyine laf edemezsin tamam mı
Tamamdır. Peki, önemli olan konu, virüslü yağmurlu dizi göze hitap ediyor mu?
Ben fantastik zaten seviyorum, ama iyilerini izliyorum dandik CW'yi değil Bu söylediğim dizi de fantastik-korkuydu mesela ama ben önerdiğim için sen bakmadın bile Stephen King'i duymuşsundur mutlaka,onun romanlarından uyarlama işte.
Al bak konusuna ve fragmanına bari
Sene 1991; 11 gündür kışın dondurucu soğuğunda bir türlü bulunamayan çocuk Henry bir anda sapasağlam ortaya çıkar. Bunca zamandır nerede, ne yaptığını kimse bilmemektedir. Kendisi de hatırlamadığını söyler. Sene 2018; olaylar dizisi artık genç Henry Deaver karakteri etrafında dönmektedir. Andre Holland tarafından canlandırılan karakter savunma vekili olup Teksas’ta idama celb edilen mahkumları ölüm cezalarından kurtarmaya çalışıyor. Üvey babasının gizemli ölümünden sonra genç yaşta Castle Rock’ı terk eden Henry’yi kasaba sakinleri hiçbir delil olmamasına rağmen yine de babasının ölümünden sorumlu tutmaktadırlar. Hikayemizin ana konusu elbette Henry’nin yıllar sonra kasabaya geri dönmesiyle başlar; bu dönüşün nedeni de kasabadaki Shawshank Hapishanesi’dir. Hapishanenin terk edilen kuytu köşelerinden birindeki bir hücrede isimsiz genç bir adam bulunur. Bill Skarsgard’ın canlandırdığı bu isimsiz genç sorulan sorulara hiçbir şekilde ne cevap ne de tepki vermektedir. En nihayetinde sadece Henry Deaver’in adını söyler. Böylece Henry bir şekilde kasabaya çağırılır ve olaylar gelişir
Safe s01e01
Michael'ımın yeni dizisine sonunda başlamış. Çok özlemişim bu adamı.
Yine sorunlu bir baba-kız ilişkisi dizisiyle karşı karşıyayız. Birkaç tane olumsuz yorum görsem de bence izlenebilir bir dizi olmuş. İnsanlar genelde Dexter için diziye başladığından tabii bunda aradığını bulamayabilir.
7/10
Ben fantastik zaten seviyorum, ama iyilerini izliyorum dandik CW'yi değil Bu söylediğim dizi de fantastik-korkuydu mesela ama ben önerdiğim için sen bakmadın bile Stephen King'i duymuşsundur mutlaka,onun romanlarından uyarlama işte.
Sene 1991; 11 gündür kışın dondurucu soğuğunda bir türlü bulunamayan çocuk Henry bir anda sapasağlam ortaya çıkar. Bunca zamandır nerede, ne yaptığını kimse bilmemektedir. Kendisi de hatırlamadığını söyler. Sene 2018; olaylar dizisi artık genç Henry Deaver karakteri etrafında dönmektedir. Andre Holland tarafından canlandırılan karakter savunma vekili olup Teksas’ta idama celb edilen mahkumları ölüm cezalarından kurtarmaya çalışıyor. Üvey babasının gizemli ölümünden sonra genç yaşta Castle Rock’ı terk eden Henry’yi kasaba sakinleri hiçbir delil olmamasına rağmen yine de babasının ölümünden sorumlu tutmaktadırlar. Hikayemizin ana konusu elbette Henry’nin yıllar sonra kasabaya geri dönmesiyle başlar; bu dönüşün nedeni de kasabadaki Shawshank Hapishanesi’dir. Hapishanenin terk edilen kuytu köşelerinden birindeki bir hücrede isimsiz genç bir adam bulunur. Bill Skarsgard’ın canlandırdığı bu isimsiz genç sorulan sorulara hiçbir şekilde ne cevap ne de tepki vermektedir. En nihayetinde sadece Henry Deaver’in adını söyler. Böylece Henry bir şekilde kasabaya çağırılır ve olaylar gelişir
Safe s01e01
Yine sorunlu bir baba-kız ilişkisi dizisiyle karşı karşıyayız. Birkaç tane olumsuz yorum görsem de bence izlenebilir bir dizi olmuş. İnsanlar genelde Dexter için diziye başladığından tabii bunda aradığını bulamayabilir.
7/10
la elite ı izlediniz mi 8 bölümcük ilk sezonu tamamı yayınlanmış big little lies gibi biraz biraz htgawm gibi biraz gossip girl gibi ortaya karışık bir ispanyol dizisi olmuş @Ozan @Aserat @Tolstoyevski vb. overrop dizisi la casa del papelden çok oyuncu var diye ön yargılı yaklaşmıştım ama gayet iyi çıktı herkesin ilgisini çekebilecek sahneler var @ozmoturk @Billy Kane @Menes @Sherlock @vadikızı @Dosi @Bully @Yiğitt @Ahmed @DarklegendSafe s01e01
7/10
Ne reklamını yaptın şu dizinin gı.la elite ı izlediniz mi 8 bölümcük ilk sezonu tamamı yayınlanmış big little lies gibi biraz biraz htgawm gibi biraz gossip girl gibi ortaya karışık bir ispanyol dizisi olmuş @Ozan @Aserat @Tolstoyevski vb. overrop dizisi la casa del papelden çok oyuncu var diye ön yargılı yaklaşmıştım ama gayet iyi çıktı herkesin ilgisini çekebilecek sahneler var @ozmoturk @Billy Kane @MEnes @Sherlock @vadikızı @Dosi @Bully @Yiğitt @Ahmed @DarkLegenD
şimdi deniz marulu @denizz19 tanıtımı anlamaz diye müziklisi
kız sonra türkiyeye uyarladıklarında bilginiz olur geçen sene de big little lies 7 bölümcüktü ilk ben izledim forumda sonra ufak tefek cinayetler diye uyarladılar bu da 8 bölümcük ilk sezonu bunun da konusu çok müsait uyarlamaya yani hep sizi düşündüğümdenNe reklamını yaptın şu dizinin gı.
la elite ı izlediniz mi 8 bölümcük ilk sezonu tamamı yayınlanmış big little lies gibi biraz biraz htgawm gibi biraz gossip girl gibi ortaya karışık bir ispanyol dizisi olmuş @Ozan @Aserat @Tolstoyevski vb. overrop dizisi la casa del papelden çok oyuncu var diye ön yargılı yaklaşmıştım ama gayet iyi çıktı herkesin ilgisini çekebilecek sahneler var @ozmoturk @Billy Kane @MEnes @Sherlock @vadikızı @Dosi @Bully @Yiğitt @Ahmed @DarkLegenD
Bir yorumda UTC'nin ilk sezonuna benzetilmiş belki yazın bakarım.la elite ı izlediniz mi 8 bölümcük ilk sezonu tamamı yayınlanmış big little lies gibi biraz biraz htgawm gibi biraz gossip girl gibi ortaya karışık bir ispanyol dizisi olmuş @Ozan @Aserat @Tolstoyevski vb. overrop dizisi la casa del papelden çok oyuncu var diye ön yargılı yaklaşmıştım ama gayet iyi çıktı herkesin ilgisini çekebilecek sahneler var @ozmoturk @Billy Kane @MEnes @Sherlock @vadikızı @Dosi @Bully @Yiğitt @Ahmed @DarkLegenD
utc değil big little lies aBir yorumda UTC'nin ilk sezonuna benzetilmiş belki yazın bakarım.
Ne reklamını yaptın şu dizinin gı.
gııı dizide türbanlı filistin göçmeni bacım nadia ya başını açtırdılar okula girebilmesi için, sonra kız zengin yüksek sosyete oğlanın evinin havuzunda @Çiğdem- ve @serhatt gibi bir açıldı saçıldı ki @destere görmesin bu konuyu başganımız rte ye bildirmeli @Maskeli Fedai sonra gelsin eeeeyyyyy netflix !!!! konuşması kızın abisi de hem gay hem uyuşturucu satıcısı resmen büyük resmi gördümBirde şu etiketi becerebilsenn teyzem yaa neymiş bu dizi konusu neymiş
gııı dizide türbanlı filistin göçmeni bacım nadia ya başını açtırdılar okula girebilmesi için, sonra kız zengin yüksek sosyete oğlanın evinin havuzunda @Çiğdem- ve @serhatt gibi bir açıldı saçıldı ki @destere görmesin bu konuyu başganımız rte ye bildirmeli @Maskeli Fedai sonra gelsin eeeeyyyyy netflix !!!! konuşması kızın abisi de hem gay hem uyuşturucu satıcısı resmen büyük resmi gördüm
Fragmanlarda hiç gaylara rastlamadımgııı dizide türbanlı filistin göçmeni bacım nadia ya başını açtırdılar okula girebilmesi için, sonra kız zengin yüksek sosyete oğlanın evinin havuzunda @Çiğdem- ve @serhatt gibi bir açıldı saçıldı ki @destere görmesin bu konuyu başganımız rte ye bildirmeli @Maskeli Fedai sonra gelsin eeeeyyyyy netflix !!!! konuşması kızın abisi de hem gay hem uyuşturucu satıcısı resmen büyük resmi gördüm
Senin yorumu demiyorum Twitter'da görmüştüm öyle bir şey.utc değil big little lies a
Onlar da snn gibi kaknemSenin yorumu demiyorum Twitter'da görmüştüm öyle bir şey.