sen de haklısın senle desterenin erotik videoları internete düştü ama olsun daha da böyle şeylerle anılmasın forumForumun çıkacağı kadar her şeyi çıktı zaten ayoll daha bir şey olmaz @mrt-06
sen de haklısın senle desterenin erotik videoları internete düştü ama olsun daha da böyle şeylerle anılmasın forumForumun çıkacağı kadar her şeyi çıktı zaten ayoll daha bir şey olmaz @mrt-06
dedeye kunçun kunçun ettin bakıyorum dAdede buysa torun nasıl acaba
aaaa superman kıyafeti saplantın mı varSuperman kıyafeti giyiyorsa bende bakarım
hayatım o senin doğuştan gelen çarpılmışlığın böyle ağzın yüzün yamuk dolaşıyon hep zatiKendisini gördüm daha neyini görecem bi anda görür görmez çarpıldım @Çiğdem- biliyor
dedeye kunçun kunçun ettin bakıyorum dA
Çiğdeme sor bakalım ağzım burnum nasılmış o gördü benihayatım o senin doğuştan gelen çarpılmışlığın böyle ağzın yüzün yamuk dolaşıyon hep zati
orucun bozulmuştur seninAaa yokk bakmadım bile gözüm kapalı yorumladım
çok göstermeseydin çiğdeme bell olmaz hetero -gay- insan -hayvan- manda -camış-sinek- vampir-süper kahraman yeter ki erkek olsun onaÇiğdeme sor bakalım ağzım burnum nasılmış o gördü beni
orucun bozulmuştur senin
Çiğdeme sor bakalım ağzım burnum nasılmış o gördü beni
@serhatt bu yüzünü göremiyoruz ama okadar uzun kı göklerde kalıyor yüzü @mrt-06 @Harunnn60hayatım o senin doğuştan gelen çarpılmışlığın böyle ağzın yüzün yamuk dolaşıyon hep zati
aa açtım profilimi gösterdim gayet açık ve netçok göstermeseydin çiğdeme bell olmaz hetero -gay- insan -hayvan- manda -camış-sinek- vampir-süper kahraman yeter ki erkek olsun ona
Pis hogatha yeter dalga geçme
Bir an Serhat zannettim
Beni görmek istiyorsan kendini de göstericeksin Çiğdem kendini gösterdi beni de gördüBir an Serhat zannettim
Beni görmek istiyorsan kendini de göstericeksin Çiğdem kendini gösterdi beni de gördü
Aaa evet ama Harun herkese göstermiyor biraz utangaç tabi ben gördümBir an Serhat zannettim
Harun bu kaknem bile görmüş benden esirgiyorsun aşk olsun yaniAaa evet ama Harun herkese göstermiyor biraz utangaç tabi ben gördüm
Sözleşmene kıl büyütme şartnamesini koydun heralde Yoksa almazdınşu oğlan da cw dizilerinde harcanıyordu biz syfy kanalı olarak himayemize aldık 2 diziir bizde artık
@Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash