Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Memeli oğlanlardan anladiğin kadar güzel kadınlardan da anlasan
bi de kıyaslamazmı victiria graysonla
al kraliçeni de git

dark matter 2x1 2x2 2x3 2x4

ay resmen rezalet 7 ana karakterden 2sini öldürdüler yerine @Çiğdem- le @Yiğitt in oğlanları getirdiler su sarışın oğlan çikinella fantezi yapsın diye gelmiş gibi .ss

HANNIBAL 1x1

Bayadır merak ediyordum ve izleme listesine almıştım. Zaten 3 sezon ve 39 bölüm olduğundan rahat izleyeceğimi de düşünmüştüm. Diziyi izlerken aklım Dexter geldi, duygulandım.

Dexter'a konu olarak benziyor ama bu dizi daha iç karartıcı.
Yani Dexter'da olaylar biraz daha mizahi alınıyordu, ceset incelenirken Masuka falan güldürüyordu. Bakalım burada nasıl olacak, ilk bölüm fazlasıyla iç karartıcıydı.

İlk bölüm için iyi bir başlangıç sayılabilir, başroldeki oğlanı şimdilik beğenmedim. Dexter'ı da ilk bölümlerde beğenmemiştim, normaldir.
Jack'i sevdim, tipine uygun rolde. Yani o da soğuk ama ona oturmuş.

7-8 kızın kaçırılması ve Elisa'nın cesetinin bulunmasıyla olaylar başladı ve sonunda mutlu bitti. Katil öldü, katilin kızını kurtardık. Korkutucu bir tipti.

Bu Dr. Lecter pek güvenilir tipli birisi değil, yani gözüm tutmadı. Katili arayıp ''biliyorlar'' demesi de şaşırtıcıydı. Bakalım onda ne işler göreceğiz diğer bölümlerde?

7.5/10

Merlin 3x13:
Yine her sezon finalinde olduğu gibi güzeldi.Birkaç haftadır elim gitmiyordu fakat bu bölümden sonra yine bir izleme isteği geldi.
Morgana'nın gülüşü yine aynı

HANNIBAL 1x2

Alışmaya başladım galiba diziye. Biraz anlaşılması zor bir dizi ama pür dikkat izleyince her şeyi çözebiliyorsun.

Ormandaki, mantarlı cesetler neydi öyle.
Midem kalktı, hele o dişleri/ağzı daha kötüydü.

Katil gerçekten garipti, hiç katil yüzü yok. Milleti şeker komasına sokup öldürüyor falan. Değişik bir hikayeydi, sonda Will onu vurdu ama ölmedi galiba.

8/10

HANNIBAL 1x3

Güzel bölümdü, karakterlere alışınca dizi de sürükleyici gelmeye başlıyor.

Şu kıvırcık saçlı gazeteci midir nedir sinir oldum o kızda. Her yerden çıkıyor mübarek, Will şunu da öldürse ne güzel olur.

Dr. Lecter da bir şeyler var demiştim, o da seri katil herhalde. Abigail de suçsuz adamı öldürdü bence, zaten yanıltmak için falan yaptılar o kısmı. O adam suçsuzdu, ceseti sakladılar.

8/10

HANNIBAL 1x4

Güzel bölümdü yine.

Lecter'ın hareketlerine kıl oluyorum, her şeyi bilmiş havası var. İleride sanki onu seveceğim gibime geliyor, hayırlısı.

Ölen ailenin görüntüsü çok kötüydü, o kurtlar falan.
Bu bölüm kaçırılan çocuklarla ilgili bir konuya değindi, Cris annesini öldürecekken yakalandı. Dizinin en aksiyonlu kısmıydı.

Will'in olayı geri sayması ve nasıl olacağı konusundaki canlandırma yapması da hoşuma gidiyor.

8/10

Revenge 4x16
Bu bölüm bir önceki bölüme gere durağandı.Yine Her olay Jack'in başına geliyor.Bir rahat yaşayamayacak bu adam

dead of summer ilk 6 bölüm @Çiğdem- koş kız senlik polis memuru var seni tutuklasın gidin bir yerlere
@Yiğitt sana göre de bir oğlan var hafif parlak @vadikızı sana göre de var yiğitinkiyle yaşıt ama daha memeli üstelik olgun seviyor 18 yaşında ama 39 yaşındaki kadınla ormanda neler yaptı

herkese çiftlemişsin emre