dur gol geliyor 2 yapacağız şincik )
dur gol geliyor 2 yapacağız şincik )
Maşallah yine kimsenin izlemediği dizileri özenle seçip izlemişsin.ay hoşt nesini beğenmedin.ss
neyse gelmişken toplu yorum yapayım önce beğenmediklerim
the preacher: çok sıkıcı çıktı ilk bölümü bile bitiremedm @OzaN izler imdb puanı yüksekse @Tolstoyevski bakar
the guilt: @Çiğdem- in bile beğenmediği bir CW dizisi artık siz düşünün
gomorra: italyan mafyası sarmadı zaten avrupa dizisi kontenjanımı okkupertle doldurdum
beğendiklerim
feed the beast ilk bölüm: hikayesi yavaş ama iyi giiyor firends dizisinden david schwimmer varmış @OzaN a duyurulur
last ship 3x1 3x2: yeni düşman çinliler hadi bakalım iyi başladık
valkyrie ölmese iyiydi racheldan sonra kötü oldu yeni gelen sasha pek yollu gibi
animal kingdom ilk 2 bölüm: sonunda beklediğim gibi bir suç dizisi çıktı @destere anne karakteri cookie gibi diziyi breaking bad e benzetenler varmış @Tolstoyevski nin overrated dizisini zilemediğim için bilemicem @Forumdash
cleverman ilk 3 bölüm: bilm kurgu yanı pek hissedilmeden hafif aborjinlerle tarihi olaylara girerek insan hikayesi sunmuşlar kıllıları @destere kılsızları @Çiğdem- kullanır gibi
baby daddy 5x11 5x12: çok iyi döndü riley naz yapıyor hala emma az ama öz konuşuyor neticede 1 yaşında
brain dead 1.bölüm: uzaylı karıncalar dünyamızı ele geçeriyor baya ilginç bir dizi bir de mary nin dizisi tutsun artık
new bllod ilk 2 bölüm: gayet akıcı gidiyor dizi resimdekileri tek tek öldüriciler gibi
@Harunnn60 @cevaa @BesaleT
veee son olarak reign bu hafta sezon finali yapıyor elizabeth in ajanıyla mary nin yakınlaşmasını gören bash geri kaçıyor gibi artık @vadikızı mı @Yiğitt mi kapar bilemem @Çiğdem- izlemediği için ona kapma hakkı yok
izleyen çıkar ben ümiyliyim özellikle new blood ve animal kingdom ı izleyen olur forumdaMaşallah yine kimsenin izlemediği dizileri özenle seçip izlemişsin.
Pretty Little Liars 7x1
ay Allahım ne büyük acılar bunlar hannoşumu ıslattılar elektrik verdiler kızın orası burası kanadı yaralar çıktı bir de soydular ama külodu çıkarmadı hainler.ss ay @Çiğdem- artık seni doğrama vakti geldi de geçiyor pis kaknem çarpık yolucam seni .ss Ekli dosyayı görüntüle 50912
biz onları 6lı olarak seviyiz birine bişi olursa parçalarım seni kız çikinella.ss
Ekli dosyayı görüntüle 50914
@destere @cookies @vadikızı @Doğu @MEnes @Harunnn60
BB konusunu bulamadım burdan bari paylaşayım
@OzaN @sürgünüm @destere @gundix123 @HeisenBerg @DaNGeR UA ve hatırlayamadiğim bb izleyenleri inş caizdir de Ramazan da pişirebiliriz
Terra Nova 1 VE 2. Bölüm
Güzel bir başlangıç yaptı dizi, sıkılmadan izledim iki bölümü de. Gerçekten çok iyi yansıtmışlar ekrana. Maalesef ileride bizim durumumuz da o şekilde olacak, tabi dinozorlar olmayacak.
İlk dakikalarından dizi bağladı beni kendisine. En fazla iki çocuk yapılabiliyor ve bunlar 3. çocuğu da yapmış. Sonra polis evi basıyor ve çocuğu buluyor. Sonra Jim, polislere vuruyor ve hapise düşüyor. Olay da onunla başlıyor.
Sonra Jim hapisten kaçıyor ve zor zor da olsa tüm aile Terra Nova'ya giriyor. Gerçekten çok güzel yer, olsa da gitsek.
Dizinin son sahnesindeki ayı görünce garipsemeleri de güzeldi.
Bu arada 'Altılar' grubu da değişik tipler, amaçları ne daha anlamadım ama kokusu çıkar birkaç bölüme.
Ekli dosyayı görüntüle 50966
İlk iki bölüme puanım:
9/10
Ben bu diziyi bir aralar FOX veriyordu, oradan hatırlıyorum. O gün öyle bir baktım, 13 bölümlükmüş zaten konusu da ilgimi çekti başladım.Bu diziden beklentiler acayip büyüktü de fiyasko olmuştu. Keşke tutsaydı.
Gerçi çok da kötü değildi ben sonuna kadar izlemiştim. (Tabii o zaman dizi kültürüm şimdiki kadar iyi değildi o zamanlar daha kolay beğeniyordum. )
Evet Lost'la benzerlikleri var ama tabii hiçbir yönden yanına yaklaşamaz kalite olarak.Ben bu diziyi bir aralar FOX veriyordu, oradan hatırlıyorum. O gün öyle bir baktım, 13 bölümlükmüş zaten konusu da ilgimi çekti başladım.
Lost'a benzemiyor değil bence, yeni yerde hayata tutunma çabası falan.
Hoşt gitmiş abd nin diriliş ertuğrukunu bulmuş.ssThe Man in the High Castle 1x1
Sevebileceğimi düşündüğüm ama buna rağmen uzun zamandır ertelediğim bir diziydi. Demek ki ertelememin bir sebebi varmış.
Aşırı sıkıcı bir ilk bölümdü. Hitler 2. Dünya Savaşını kazansa ne olurdu konusunu ele alıyor dizi ama gerçekten öyle böyle değil çok sıkıcı, ilgi çekici hiçbir yanı yok.
4- /10
Sen şarkıcıdan bozma oyuncuların filmlerini dizilerini izlermiydin sonra kalkıp oyunculuktan bahsediyorsunbence biraz da avrupa dizilerini izleyelim @Çiğdem- @Yiğitt siz izlersiniz şüphem yok
@vadikızı sen izleme utanıp 40 gün odaya kapanıyormuşsun @Harunnn60 @Forumdash
yıllardır mankenleri oyuncu diye kakalamıyor mu senin şirketSen şarkıcıdan bozma oyuncuların filmlerini dizilerini izlermiydin sonra kalkıp oyunculuktan bahsediyorsun
Hangi dizi bubence biraz da avrupa dizilerini izleyelim @Çiğdem- @Yiğitt siz izlersiniz şüphem yok
bunu izlemiştir çikinella kobra takibiHangi dizi bu
Tvde vardı bu gördüğüm zaman kapatıyordumbunu izlemiştir çikinella kobra takibi
aa tövbe estafurullahbence biraz da avrupa dizilerini izleyelim @Çiğdem- @Yiğitt siz izlersiniz şüphem yok