Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

vee new blood 6.bölümde haluk bilginer gözüktü çevirmen iyi düşünmüş eklemeyi :A @OzaN @Tolstoyevski @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @cookies
gfhfghfg.png

vee new blood 6.bölümde haluk bilginer gözüktü çevirmen iyi düşünmüş eklemeyi :A @OzaN @Tolstoyevski @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 51091
yeşilçamın büyük ustalarından sonra haluk bilginer gelir kemal sunal, şener şen kadir inanır cüneyt arkın kısaca yeşilçamın büyük ustalarından sonra bizim genç nesilin görüp görebiliceği en büyük usta haluk bilginerdir bu adam amerikada yaşıyor olsaydı kırmadık oscar bırakmazdı :F

Dean tabi senin tipin olmaz maşallah kımlerin peşine düşmüşsün :F bi selfie çekın artık hortum altında ıslanırken :F
bu resim THe O.C. den adam şimdi 40 yaşında çiğdemin aklını çelmek içim koydum :A
neyse geçen bölüm spencerla işi baya ilerlettiler daha ateşli sahneler bekliyoruz:A

bu resim THe O.C. den adam şimdi 40 yaşında çiğdemin aklını çelmek içim koydum :A
neyse geçen bölüm spencerla işi baya ilerlettiler daha ateşli sahneler bekliyoruz:A
Keşke zamanda geri dönüş olsa diyorsun :F adamı iyi takip etmişsin :A
Spencer eskiden lolita fantazilerinden şimdi pörsümüş kadın fantazilerine mi geçiş yapmiş:T:

Keşke zamanda geri dönüş olsa diyorsun :F adamı iyi takip etmişsin :A
Spencer eskiden lolita fantazilerinden şimdi pörsümüş kadın fantazilerine mi geçiş yapmiş:T:
kolay mı o ka şey yaşamak kızcağız çöktü yani.ss
off the map dizisinde izlemiştim :F ay onu da kimse izlemedi forumda ne ka totoş izleyici var.ss

Ne efsane dizi be, yerli dizilerle bir tutmaya vicdanım el vermediği için burada yorumluyordum. Gerçi daha 30'lu bölümlerdeyim meşguliyetten dolayı ama her bölümü tadı damakta. Hele ilk bölümler, destansı bir öykü.. Şu sahnenin kalitesine bakar mısınız, sırf bunun için bile izlenir. :)

Ne efsane dizi be, yerli dizilerle bir tutmaya vicdanım el vermediği için burada yorumluyordum. Gerçi daha 30'lu bölümlerdeyim meşguliyetten dolayı ama her bölümü tadı damakta. Hele ilk bölümler, destansı bir öykü.. Şu sahnenin kalitesine bakar mısınız, sırf bunun için bile izlenir. :)

Valla müthiş bir başlangıç ya. Ben bu kadar hızlı giriş yapan bir dizi görmedim heralde. Gerçekten ilk bölümlerdeki o efsane hikayenin anlatılışı, tempo, müzikler, replikler muazzam olmuş. Bir an önce o yüzleşmelerin gelmesini istiyor insan. Acayip bir merakla bekletiyor ilerisinde yaşanacak şeyleri. Artık seri üretime başladım ben 3 4 haftaya bitecek kurtuluşu yok. :)

Queen of the south 1.bölüm: sonunda hamptonsın kraliçesi victoria graysondan sonra amerikan semalarındaki 2.kraliçe bulundu öyle böyle değil hem de bu kraliçe her yanıyla müthiş (gözlerimle gördüm her yanını gösterdi ilk bölümden:A @destere @sürgünüm bu yüzden başlar:A) amerikanın en büyük karteli olan bir kadını anlatıyor dizi @Forumdash @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @eskici
upload_2016-7-21_20-33-50.jpeg

ee tabi acemilik yıllarında @Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı gibi oğlan memelerine kanıp saçma şeyler yapıyor neyse ki bu oğlan çok yaşamıyor:A

upload_2016-7-21_20-33-23.jpeg

Queen of the south 1.bölüm: sonunda hamptonsın kraliçesi victoria graysondan sonra amerikan semalarındaki 2.kraliçe bulundu öyle böyle değil hem de bu kraliçe her yanıyla müthiş (gözlerimle gördüm her yanını gösterdi ilk bölümden:A @destere @sürgünüm bu yüzden başlar:A) amerikanın en büyük karteli olan bir kadını anlatıyor dizi @Forumdash @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 51150

ee tabi acemilik yıllarında @Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı gibi oğlan memelerine kanıp saçma şeyler yapıyor neyse ki bu oğlan çok yaşamıyor:A

Ekli dosyayı görüntüle 51149
Bu mu güzel :A

Ekli dosyayı görüntüle 51150

Ekli dosyayı görüntüle 51149
hortlak gibi mşşllah kraliçeye bakın :A :A :A