vee new blood 6.bölümde haluk bilginer gözüktü çevirmen iyi düşünmüş eklemeyi @OzaN @Tolstoyevski @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @cookies
yeşilçamın büyük ustalarından sonra haluk bilginer gelir kemal sunal, şener şen kadir inanır cüneyt arkın kısaca yeşilçamın büyük ustalarından sonra bizim genç nesilin görüp görebiliceği en büyük usta haluk bilginerdir bu adam amerikada yaşıyor olsaydı kırmadık oscar bırakmazdıvee new blood 6.bölümde haluk bilginer gözüktü çevirmen iyi düşünmüş eklemeyi @OzaN @Tolstoyevski @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 51091
Dean tabi senin tipin olmaz maşallah kımlerin peşine düşmüşsün bi selfie çekın artık hortum altında ıslanırken@Çiğdem- @Yiğitt sizi pretty little liars izlemeye çağırıyorum bakın siz izleyin diye memeli oğlan eklendi diziye aslında yaş olarak @vadikızı na daha yakın @Forumdash sen izleme jensenı boynuzlaman ayıp olur
Ekli dosyayı görüntüle 51099
bu resim THe O.C. den adam şimdi 40 yaşında çiğdemin aklını çelmek içim koydumDean tabi senin tipin olmaz maşallah kımlerin peşine düşmüşsün bi selfie çekın artık hortum altında ıslanırken
Keşke zamanda geri dönüş olsa diyorsun adamı iyi takip etmişsinbu resim THe O.C. den adam şimdi 40 yaşında çiğdemin aklını çelmek içim koydum
neyse geçen bölüm spencerla işi baya ilerlettiler daha ateşli sahneler bekliyoruz
kolay mı o ka şey yaşamak kızcağız çöktü yani.ssKeşke zamanda geri dönüş olsa diyorsun adamı iyi takip etmişsin
Spencer eskiden lolita fantazilerinden şimdi pörsümüş kadın fantazilerine mi geçiş yapmiş
Nerde sığıntı dizi var git izlekolay mı o ka şey yaşamak kızcağız çöktü yani.ss
off the map dizisinde izlemiştim ay onu da kimse izlemedi forumda ne ka totoş izleyici var.ss
hanna geberdimi sen ondan haber ver@Çiğdem- @Yiğitt sizi pretty little liars izlemeye çağırıyorum bakın siz izleyin diye memeli oğlan eklendi diziye aslında yaş olarak @vadikızı na daha yakın @Forumdash sen izleme jensenı boynuzlaman ayıp olur
Ekli dosyayı görüntüle 51099
sus kız yırtarım o ağzını senin.sshanna geberdimi sen ondan haber ver
@Tolstoyevski beni Ezel'e bir başlattın ki sorma. 2 güne 6 bölüm izledim şimdi 7'ye geçiyorum. Tek tek yorumlayacak fırsatım olmadı olmaz gibi de duruyor.
Ne efsane dizi be, yerli dizilerle bir tutmaya vicdanım el vermediği için burada yorumluyordum. Gerçi daha 30'lu bölümlerdeyim meşguliyetten dolayı ama her bölümü tadı damakta. Hele ilk bölümler, destansı bir öykü.. Şu sahnenin kalitesine bakar mısınız, sırf bunun için bile izlenir.
Bu mu güzelQueen of the south 1.bölüm: sonunda hamptonsın kraliçesi victoria graysondan sonra amerikan semalarındaki 2.kraliçe bulundu öyle böyle değil hem de bu kraliçe her yanıyla müthiş (gözlerimle gördüm her yanını gösterdi ilk bölümden @destere @sürgünüm bu yüzden başlar) amerikanın en büyük karteli olan bir kadını anlatıyor dizi @Forumdash @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 51150
ee tabi acemilik yıllarında @Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı gibi oğlan memelerine kanıp saçma şeyler yapıyor neyse ki bu oğlan çok yaşamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 51149
hortlak gibi mşşllah kraliçeye bakınQueen of the south 1.bölüm: sonunda hamptonsın kraliçesi victoria graysondan sonra amerikan semalarındaki 2.kraliçe bulundu öyle böyle değil hem de bu kraliçe her yanıyla müthiş (gözlerimle gördüm her yanını gösterdi ilk bölümden @destere @sürgünüm bu yüzden başlar) amerikanın en büyük karteli olan bir kadını anlatıyor dizi @Forumdash @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 51150
ee tabi acemilik yıllarında @Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı gibi oğlan memelerine kanıp saçma şeyler yapıyor neyse ki bu oğlan çok yaşamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 51149
Çiğdem gibi altrakine bakarsan guzeli goremezsinBu mu güzel
Hadi ordan ne alttakine bakacam kiza baktim ama güzel gelmedi bana ama tabi sen her yanini görmüssün ben sadece yüzünü görüyorum ondan olabilirÇiğdem gibi altrakine bakarsan guzeli goremezsin
Better than khaleesi bence vücut olarakHadi ordan ne alttakine bakacam kiza baktim ama güzel gelmedi bana ama tabi sen her yanini görmüssün ben sadece yüzünü görüyorum ondan olabilir
Bende izlerim bir ara bakalim nasilmisBetter than khaleesi bence vücut olarak