Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Queen of the south 1.bölüm: sonunda hamptonsın kraliçesi victoria graysondan sonra amerikan semalarındaki 2.kraliçe bulundu öyle böyle değil hem de bu kraliçe her yanıyla müthiş (gözlerimle gördüm her yanını gösterdi ilk bölümden:A @destere @sürgünüm bu yüzden başlar:A) amerikanın en büyük karteli olan bir kadını anlatıyor dizi @Forumdash @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 51150

ee tabi acemilik yıllarında @Çiğdem- @Yiğitt ve @vadikızı gibi oğlan memelerine kanıp saçma şeyler yapıyor neyse ki bu oğlan çok yaşamıyor:A

Ekli dosyayı görüntüle 51149
Memeli oğlanlardan anladiğin kadar güzel kadınlardan da anlasan:F bi de kıyaslamazmı victiria graysonla:T: al kraliçeni de git:F

dark matter 2x1 2x2 2x3 2x4

ay resmen rezalet 7 ana karakterden 2sini öldürdüler yerine @Çiğdem- le @Yiğitt in oğlanları getirdiler su sarışın oğlan çikinella fantezi yapsın diye gelmiş gibi .ss
melrose-place-85.jpg

HANNIBAL 1x1

Bayadır merak ediyordum ve izleme listesine almıştım. Zaten 3 sezon ve 39 bölüm olduğundan rahat izleyeceğimi de düşünmüştüm. Diziyi izlerken aklım Dexter geldi, duygulandım. :(

Dexter'a konu olarak benziyor ama bu dizi daha iç karartıcı. :D Yani Dexter'da olaylar biraz daha mizahi alınıyordu, ceset incelenirken Masuka falan güldürüyordu. Bakalım burada nasıl olacak, ilk bölüm fazlasıyla iç karartıcıydı. :A

İlk bölüm için iyi bir başlangıç sayılabilir, başroldeki oğlanı şimdilik beğenmedim. Dexter'ı da ilk bölümlerde beğenmemiştim, normaldir. :D Jack'i sevdim, tipine uygun rolde. Yani o da soğuk ama ona oturmuş.

7-8 kızın kaçırılması ve Elisa'nın cesetinin bulunmasıyla olaylar başladı ve sonunda mutlu bitti. Katil öldü, katilin kızını kurtardık. Korkutucu bir tipti. :D

Bu Dr. Lecter pek güvenilir tipli birisi değil, yani gözüm tutmadı. Katili arayıp ''biliyorlar'' demesi de şaşırtıcıydı. Bakalım onda ne işler göreceğiz diğer bölümlerde?

7.5/10

Merlin 3x13:
Yine her sezon finalinde olduğu gibi güzeldi.Birkaç haftadır elim gitmiyordu fakat bu bölümden sonra yine bir izleme isteği geldi.
Morgana'nın gülüşü yine aynı:bilmem:

HANNIBAL 1x2

Alışmaya başladım galiba diziye. Biraz anlaşılması zor bir dizi ama pür dikkat izleyince her şeyi çözebiliyorsun. :D

Ormandaki, mantarlı cesetler neydi öyle. :( Midem kalktı, hele o dişleri/ağzı daha kötüydü.

Katil gerçekten garipti, hiç katil yüzü yok. Milleti şeker komasına sokup öldürüyor falan. Değişik bir hikayeydi, sonda Will onu vurdu ama ölmedi galiba.

8/10

HANNIBAL 1x3

Güzel bölümdü, karakterlere alışınca dizi de sürükleyici gelmeye başlıyor.

Şu kıvırcık saçlı gazeteci midir nedir sinir oldum o kızda. Her yerden çıkıyor mübarek, Will şunu da öldürse ne güzel olur. :A

Dr. Lecter da bir şeyler var demiştim, o da seri katil herhalde. Abigail de suçsuz adamı öldürdü bence, zaten yanıltmak için falan yaptılar o kısmı. O adam suçsuzdu, ceseti sakladılar.

8/10

HANNIBAL 1x4

Güzel bölümdü yine. :)
Lecter'ın hareketlerine kıl oluyorum, her şeyi bilmiş havası var. İleride sanki onu seveceğim gibime geliyor, hayırlısı. :D

Ölen ailenin görüntüsü çok kötüydü, o kurtlar falan. :( Bu bölüm kaçırılan çocuklarla ilgili bir konuya değindi, Cris annesini öldürecekken yakalandı. Dizinin en aksiyonlu kısmıydı. :A

Will'in olayı geri sayması ve nasıl olacağı konusundaki canlandırma yapması da hoşuma gidiyor. :D

8/10

Revenge 4x16
Bu bölüm bir önceki bölüme gere durağandı.Yine Her olay Jack'in başına geliyor.Bir rahat yaşayamayacak bu adam:ozur:

dead of summer ilk 6 bölüm @Çiğdem- koş kız senlik polis memuru var seni tutuklasın gidin bir yerlere:A @Yiğitt sana göre de bir oğlan var hafif parlak @vadikızı sana göre de var yiğitinkiyle yaşıt ama daha memeli üstelik olgun seviyor 18 yaşında ama 39 yaşındaki kadınla ormanda neler yaptı :A

dead of summer ilk 6 bölüm @Çiğdem- koş kız senlik polis memuru var seni tutuklasın gidin bir yerlere:A @Yiğitt sana göre de bir oğlan var hafif parlak @vadikızı sana göre de var yiğitinkiyle yaşıt ama daha memeli üstelik olgun seviyor 18 yaşında ama 39 yaşındaki kadınla ormanda neler yaptı :A

:Fherkese çiftlemişsin emre