Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Casual 1x1

Altın Küre adayı olduğundan beri izlemek istiyordum nihayet başlayabildim.

Pek sevdiğimi söyleyemem şimdilik. Aşırı rahat iki kardeş ve onlardan birinin kızının ilişkilerinin hikayesi. 1-2 bölüm daha bakıp öyle karar veririm.

6/10

-Prison Break 4. Sezon 9-22.Bölüm(Final)-
OOooo mayyyy gattttt KELLERMAN İS BACK , FRANKLİN İS BACK !!!! Son bölümlerde ki efsane returnler müthişti bir daha gözükmez dediğim iki kral adam müthiş return yaptılar.Olaylar her zaman ki gibi kusursuz gelişti. hepsi özgürlüklerine kavuştu , T-Bag hariç

Final break filmini izledin mi? Prison breakin asıl finali orada çünkü.

telefona indirmiştim o bölümleri de izlemeye gerek duymadım.izlemeli miyim ki?
İzle mutlaka. Dizinin asıl finalinden daha iyi diyebilirim. Orada da michael hapisten kaçırma operasyonu falan yapıyor

Sonda michael ölüyor ya. Onun öncesinde yaşananları gösteriyor nasıl öldüğünü yani. Gerçi seneye prison break devam edecek michael de ölmemiş de o ayrı mesele yine de izle

-The Walking Dead 2.sezon 1-11.bölüm-
Dizi öyle ahım şahım değil , çokça boş sahne var.Aylaklı sahneler kusursuz ve de makyajları da.Bölüm bittiğin de diğer bölüme geçmek için heyecan da yapmıyorsun.Prison Break i izleyince diğer yabancı diziler de çıtayı yükseltiyorum ama hiçbiri PBnin yanından geçemiyor
.
-The Walking Dead 2.sezon 12-13.bölüm(Sezon Finali)-
OMG! Efsane iki bölümden bahsediyoruz. Shane is dead ve sonrasında return ve Carl ın onu öldürmesi çok iyiydi. Bu iki bölüm diğerleine fark attı. Çiftlikteki diğer aksiyonlar da iyiyidi. 3. Sezon bakalımm neler olacak.

-The Walking Dead 3.Sezon 1-5.bölüm-
Sezon efsane başladı. aksiyon daha fazla.En kralları kim ne deerse desin Michonne. Grup azalmaya başladı. ölen ölene ama Carol nasıl öldü onu göstermediler.

6.Bölüm
Carol ölmemiş normal olarak.Sonu efsane bitti efsane.

Crazy Ex-Girlfriend 1x3 1x4

Birkaç aylık aradan sonra devam etmeye başladım.

Ya dizi böyle tam sevebileceğim tarzda içinde müzikal olması falan süper Rachel Bloom harika oynuyor ama bir şeyler eksik. Belki 20 dakikalık olsa çok daha iyi olurdu.

Arada sırada izlemeye devam.

6/10 7/10

The Real O'Neals 1x1 1x2 1x3

Fena dizi değilmiş. ABC'nin zaten komedi kuşağı dizilerinden kötü olan çıkmıyor. Lakin öyle aman aman çok iyi bir dizi de değil. Bu diziyi izleyeceğime Black-ish'e devam ederim daha mantıklı şu aşamada. İleride döner miyim bilmiyorum.

İkinci bölüm gerçekten iyiydi ve güldürdü diğerleri daha iyiydi. Özellikle küçük kızın tanrı yoktur hipotezi ve sonrasında annesinin tanrıya inana kadar oda hapsi vermesi.

Başroldeki eşcinsel oğlan da sempatik çocuk. Dizinin başarısında performansı etkili şüphesiz. Yalnız baba ve büyük kardeş kötüler. Anne de daha iyi bir oyuncu tarafından oynanabilirmiş.

Şimdilik terk ileride dönüş mümkün.

6+/10 8-/10 6+/10

The Night Manager 1x1

Yönetmen Susanne Bier ile geçen hafta tanışmıştım. Yönetmenin yetenekli olduğu belli ve dizinin de en büyük artısı o.

Yalnız konu beni hiç sarmadı. Az bölüm olsa da bölümlerin süresi uzun. 5 saat bu diziye devam edeceğime 2-3 tane film izlemek çok daha mantıklı.

6/10

ay hoşt nesini beğenmedin.ss

neyse gelmişken toplu yorum yapayım önce beğenmediklerim

the preacher: çok sıkıcı çıktı ilk bölümü bile bitiremedm @OzaN izler imdb puanı yüksekse @Tolstoyevski bakar

the guilt: @Çiğdem- in bile beğenmediği bir CW dizisi artık siz düşünün

gomorra: italyan mafyası sarmadı zaten avrupa dizisi kontenjanımı okkupertle doldurdum

beğendiklerim

feed the beast ilk bölüm: hikayesi yavaş ama iyi giiyor
firends dizisinden david schwimmer varmış @OzaN a duyurulur

last ship 3x1 3x2: yeni düşman çinliler hadi bakalım iyi başladık

valkyrie ölmese iyiydi racheldan sonra kötü oldu yeni gelen sasha pek yollu gibi

animal kingdom ilk 2 bölüm: sonunda beklediğim gibi bir suç dizisi çıktı
@destere anne karakteri cookie gibi
diziyi breaking bad e benzetenler varmış @Tolstoyevski nin overrated dizisini zilemediğim için bilemicem
@Forumdash

cleverman ilk 3 bölüm: bilm kurgu yanı pek hissedilmeden hafif aborjinlerle tarihi olaylara girerek insan hikayesi sunmuşlar
kıllıları @destere kılsızları @Çiğdem- kullanır gibi

baby daddy 5x11 5x12: çok iyi döndü riley naz yapıyor hala
emma az ama öz konuşuyor neticede 1 yaşında

brain dead 1.bölüm: uzaylı karıncalar dünyamızı ele geçeriyor baya ilginç bir dizi
bir de mary nin dizisi tutsun artık

new blood ilk 2 bölüm: gayet akıcı gidiyor dizi resimdekileri tek tek öldüriciler gibi

@Harunnn60 @cevaa @BesaleT

veee son olarak reign bu hafta sezon finali yapıyor
elizabeth in ajanıyla mary nin yakınlaşmasını gören bash geri kaçıyor gibi artık @vadikızı@Yiğitt mi kapar bilemem @Çiğdem- izlemediği için ona kapma hakkı yok

https://twitter.com/x/status/745285035608023040

Son düzenleme:
Animal Kingdom'a bakasım var fragmanı cıktıgından berıdır ama fırsatım yok survıvordan
ilk bakacaklarım preacher ve A.K

Animal Kingdom'a bakasım var fragmanı cıktıgından berıdır ama fırsatım yok survıvordan
ilk bakacaklarım preacher ve A.K
yine benim cw kanalımı götüreyen bir pembe dizi hikayesinde olan bir dizi ve yine @xemrexxx izliyor hiç şaşırmadım vlla