Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

buda artık kimse @Çiğdem- lik gibi duruyor bunu geri çevireceğini sanmıyorum :) havuzdaki kızı kapabilirsem çiğdemi serbest bırakacağım kimi istiyorsa onunla eğleşsin :)
bugün rekor kırdım dizilerde luciferin son bölümünü izleyebildim nihayet :) @Forumdash a da müjdeyi vereyim :)
Yorumunu yap hele:X şimdi merak ettim böyle dizilerdeki yorumunu:X

Person Of Interest

5x1

Müthiş bir sezon açılışıydı. 1 dakika bile sıkılmadım. Bu dizinin son bölümlerini izlemek de üzüyor bir yandan. :(

Yemişim Jon Snow'u, makine dirildi be. :D Shaw nerelerde hala meraklardayız. Fusco da Samaritan'ın takibine girdi.

Finch'in geçmişindeki sahneler de güzeldi.

9/10

SUPERNATURAL 1x1

Vay be güzel dizi de aşırı bölüm var, valla erteleyeceğim gibi. :( 2 yerde zıpladım yerimden. :A

Bu arada Dean çok yakışıklı :bhr:

Dean ve Sammy'in anneleri şeytan tarafından öldürülüyor, sonra babaları ava çıkıyor. Birkaç gün gelmeyince bunlar da şüphelenip babalarını aramaya çıkıyorlar, senaryo da anladığım kadarıyla buradan yola çıkıyor.

İlk bölümde beyazlı kadın vardı, baya da güzeldi kadın. :D Sammy tam arabada ilerlerken bir anda önüne çıkınca zıpladım yerimden. :D Birkaç bölüm daha kalabilirmiş aslında, erkenden gitti diziden. :(

Sonda Jesica'nın da başında annelerinin başına geleceğini direk anladım, zor olmadı tahmin etmek. :D O kısım da aşırı komik olmuş, tabi 2005 yılının dizisi olacak o kadar. :A

Dediğim gibi aşırı uzun, o nedenle baya bir sonraya erteliyorum. Bu arada bizim TWD'e gelen o yeni vali buradaki kardeşlerin babasıymış, araştırmalarım sayesinde öğrendim @Harunnn60 :A

9.5/10

-Prison Break 3. Sezon 1.Bölüm.-
Bu sezon da kaçış senaryosu işlenecek belli.Scofield-TBag-Bellick-Mahone dörtlüsünün aynı cezaevinde olması çok iyi.Müthiş entrikalar çıkacaktır buradan Ama Bellick çok ezilmiş daha da ezilecek gibi :(Bakalım Franklin-Sucre ve en merak ettiğim Kellerman olayları nasıl gelişecek.

Blunt Talk 1x1

Valla bu adam 75 yaşında hala böyleyse korkmak lazım. :D

Güzel bir komedi dizisi çekmişler. Özellikle Patrick'in oyunculuğunu övmeden geçemeyeceğim, yani X-Men'den tanıyordum zaten kendisini ama bu kadar iyi olduğunu tahmin edemezdim.

Pek iyi oy almamış galiba, ama benim hoşuma gitti komedi tarzları.

The IT Crowd 2x1 2x2

Aylar sonra geri döndüm belki yıl olmuştur. :D

Bu dizi tam anlamıyla saf komediden ibaret. Olabildiğince abartı ve absürtlük. Bazen çok saçmalamaları can sıkıyor ama yer yer sesli güldürdükleri de gerçek. Özellikle ikinci bölüm çok komikti. Birinci bölümde de engelli olayı sesli güldürdü. :D

7+/10 8+/10

-Prison Break 3. Sezon 2-13.Bölüm(Sezon Finali)-
Öncelikle sezon boyunca Kellerman gözükmedi ve fake yedim , üzüldüm :( . 2 bölüm izledikten sonra bi durgunluk geldi bana izlemeye başladım ama şu son 2 gün de 10 bölüm izleyerekten sezonu tamamladım :D Efsane bi sezondu T-Bag önce Lechero'nun sağ kolu oldu ama sonra onu da diğerleri gibi öbür tarafa yolladı :D Adam tam bir kral :D Bu arada Franklin de gözükmedi bi daha da gözükmez. Bellick'in dövüş sahneleri güzeldiheyecanlandım ölecek diye :X
Öyle böyle 4.sezona geldik. 2 bölüm bitti bile , bu sezon da efsane olacak belli :)

-Prison Break 4. Sezon 1-6.Bölüm-
En sevdiğim senaryolardan biri oldu neredeyse bütün başrollerbirleşip bir takım oluştu.Raynold da müthiş bi çocuk ygs den 500 almıştır :A . T-bag fazla ön planda değil şu ana kadar ama 7-8. bölümler de dahil olacak gibi ki 6. bölüm çok iyi yerde bitti.

-Prison Break 4. Sezon 1-6.Bölüm-
En sevdiğim senaryolardan biri oldu neredeyse bütün başrollerbirleşip bir takım oluştu.Raynold da müthiş bi çocuk ygs den 500 almıştır :A . T-bag fazla ön planda değil şu ana kadar ama 7-8. bölümler de dahil olacak gibi ki 6. bölüm çok iyi yerde bitti.
Son sezonu pek beğenmemiştim ben. :D Yani güzeldi ama insan ilk sezonu falan arıyor :D