Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Nerden izliyorsun? Google bile doğru düzgün bulamadı:/
youtubede bulmuştum türkiye bölümünü

man in the high castle 1.ve 2.bölüm
naziler 2.dünya saaşını kazansa nolurduyu anlatıyor dizi. japonlar batı almanlar doğu kıyısını işgal etmiş abd nin ortada tarafsız bölge var kahramanlarımız joe ve juliana bu bölgeye gidiyorlar high castledaki bir adamın yaptığı düşünülen filmi taşıyorlar bir de juliananın ex i frank var ailesini öldürdüler bakalım netçek
başrolü nereden tanıyorum diyordum sonradan anladım imdb ye bakınca pll de hannoşa arkadan şapmıştı birkaç kez arkadaş @destere baya sövmüştü
@Çiğdem- in sarışınlara zaafı var bunun için izler bence

parlaktaki şansı görüyormusun herkesin aradığı konumu elde etmiş
)

hahah bilardo oynuyorlar sanırım ama yinede yakınlık derecesi abartı olmuş dikkat etmeleri lazım bence

FullMetal Alchemist 1 ve 2.Bölüm

Beklediğimden çok daha iyi bir başlangıç oldu. Hikayesi oldukça sürükleyici ve derin. Annesini kaybetmiş iki kardeşin Simya yoluyla annesini yeniden canlandırmayı amaçlayan iki kardeşin bu gaye yolunda birinin bedeninden, ötekisinin kol ve bacağından olması ve bu vesileyle annelerini geri döndüremedikleri gibi eldekinden de olmaları anlatılıyor. Bedenini kaybeden küçük kardeş full robot zırhlı ile dolaşmak zorunda, ötekisinin ise kol ve bacağı metalden. Fullmetal Alchemist yani Metal Simyacı.

İlk iki bölümde sözde mucize meydana getiren yalancı peygamber konusu işlendi. Halkın mucizelere ve her şeyden önemlisi umuda olan ihtiyacı ve yalanla gerçeği ayırt edemediği vurgulandı. Bi bakımdan mucizelere inanmak şart, aksi taktirde gerçekten yarın da yaşamak için mantıklı bir sebep bulmak çok zor...

Bölümden alıntı:

"Simya eşit takas prensibine dayanır; bir şey kazanmak istiyorsan, aynı değerde başka bir şey sunmalısın. Bir şeyleri feda etmeden, bir şeyler kazanamazsın. "

8.5/10

Crazy Ex-Girlfriend 1x1

En sevdiğim CW dizisi olmaya aday bir yapım olmuş.

Çok şirin, tatlı bir dizi. Rachel Bloom harika. Keşke 40 dakika değil de 20 dakika olsaydı. Bakalım izlemeye devam edeceğim eğer bu tempoyu korur veya daha da güzelleşirse izlerim süresine rağmen.

Ayrı konu açacaktım ama Türkçe altyazısı olmadığından açmıyorum.

Son olarak: Yaşasın müzikaller!

7+ /10