Aynen o diziydi işte 3.sezonda bıraktımaa o nasıl dizi öyle bee @xemrexxx senin tuhaf dizilerinden uzak duruyorum ben
@Forumdash sonradan saçmaladılar evet ama being human güzel bir diziydi çok güzel bir final yaptılar
Aynen o diziydi işte 3.sezonda bıraktımaa o nasıl dizi öyle bee @xemrexxx senin tuhaf dizilerinden uzak duruyorum ben
@Forumdash sonradan saçmaladılar evet ama being human güzel bir diziydi çok güzel bir final yaptılar
hahah aa terbiyeli çocuğu görüyormusun @xemrexxxberbat bir dizi sakın izleme bir kere aile dizisi değil bana hitap etmiyor çok açık sahneler var
ay inanma kızların malum yerleri küçüktü yoksa izlerdi destere
damien 1.bölüm
bu dizi de tam @Çiğdem- lik sarı oğlanın içine şeytan kaçacak gibi koş kız sen seversin) @Forumdash da izler gibi @BuraK dı galiba merlinsever
ben hep öyleyim çok terbiyeliyim dizilerde kızın bacakları gözükünce yüzümü kapatıyorum yüzüm kızarıyor çok utangacım
Aynen Merlin'deki Arthuraaa merlindeki çocukmu bu tanıyamadım sen demeseydin eski hali daha iyidi bencede
😱😱😱
Aman onun işi gücü fesatlık zaten.
laf ediyorsun sonraAman onun işi gücü fesatlık zaten.Bu aralar bildirimlere ne çabuk dönüyorsun hızına hayran kaldım.
BBC'nin 3 bölümlük belgeseli ''sex in strange places'' herbölüm farklı bir ülkede (türkiye-rusya-brezilya) izlemek isteyen çıkar belki en azından türkiye bölümünü izlicem zaten soru soranlar türkçe cevap verdiği için altyazıya pek gerek yok@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @Tolstoyevski (imdb sini bulamadım ekşiyle idare edin)
Nerden izliyorsun? Google bile doğru düzgün bulamadı:/BBC'nin 3 bölümlük belgeseli ''sex in strange places'' herbölüm farklı bir ülkede (türkiye-rusya-brezilya) izlemek isteyen çıkar belki en azından türkiye bölümünü izlicem zaten soru soranlar türkçe cevap verdiği için altyazıya pek gerek yok@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @Tolstoyevski (imdb sini bulamadım ekşiyle idare edin)
youtubede bulmuştum türkiye bölümünüNerden izliyorsun? Google bile doğru düzgün bulamadı:/
youtubede bulmuştum türkiye bölümünü
man in the high castle 1.ve 2.bölüm
başrolü nereden tanıyorum diyordum sonradan anladım imdb ye bakınca pll de hannoşa arkadan şapmıştı birkaç kez arkadaş @destere baya sövmüştünaziler 2.dünya saaşını kazansa nolurduyu anlatıyor dizi. japonlar batı almanlar doğu kıyısını işgal etmiş abd nin ortada tarafsız bölge var kahramanlarımız joe ve juliana bu bölgeye gidiyorlar high castledaki bir adamın yaptığı düşünülen filmi taşıyorlar bir de juliananın ex i frank var ailesini öldürdüler bakalım netçek@Çiğdem- in sarışınlara zaafı var bunun için izler bence
Atıyor arada bende sinir oluyorum.dis atma la gubidik @xemrexxx)
hahah bilardo oynuyorlar sanırım ama yinede yakınlık derecesi abartı olmuş dikkat etmeleri lazım benceyoutubede bulmuştum türkiye bölümünü
man in the high castle 1.ve 2.bölüm
başrolü nereden tanıyorum diyordum sonradan anladım imdb ye bakınca pll de hannoşa arkadan şapmıştı birkaç kez arkadaş @destere baya sövmüştünaziler 2.dünya saaşını kazansa nolurduyu anlatıyor dizi. japonlar batı almanlar doğu kıyısını işgal etmiş abd nin ortada tarafsız bölge var kahramanlarımız joe ve juliana bu bölgeye gidiyorlar high castledaki bir adamın yaptığı düşünülen filmi taşıyorlar bir de juliananın ex i frank var ailesini öldürdüler bakalım netçek@Çiğdem- in sarışınlara zaafı var bunun için izler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?