Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

last kingdom 3. ve 4.bölüm

@destere kimin şeysi kimde belli değil
))
young ragnar uthredla iyi geçiniyor bakalım babalarının intikamını alabilecekler mi

wessex kralı çok totoş çıktı .s uthred ın karısını ve çocuğunu alacak gibi
ubba dönüyor bakalım napacak savaşta
grutman
çok totoş çıktı rehinleri ve rahibi öldürdü

@destere bu dzide bir kız var downtondaki daisy gibi kızıl ama daha güzel
@Çiğdem- @Almila başroldeki oğlan bu tam sizlik

kız nerde parlağı paylaşacağına kızı gösterseydin

İlgimi çekmedi

scorpion 2x8

bence @Çiğdem- deki organları çıkarıp
megana takalım tatlı kız ölmesin.sss
neyse bu bölüm 51.bölgeye gittik söylendiği gibi uzaylılar yokmuş yanlız teknoloji oalyını çok abarttılar her şeyi çözüyorlar cep telefonuyşa kapı kiliti açma; uçak parçasından yansıma ile kamyon durdurma falan
dahilerimizin de udygusu var ama yanıstmıyorlar paige çıkaracak o duyguları. cia ya yaptıkları santaj çok iyiy di ellerinde hiçbir şey yokken karlı çıktılar

point: 8.4 @destere

Sons of anarchy 1x1

İyi bir başlangıç oldu ama çok orjinal bir diziymiş onu ilk bölümden gösterdi.

İlk başta geyiğin arabanın camından kalıp yeni adamın onu kesme sahnesi ve başrolde ki jax'in et yemeyene güven olmaz almayın onu aranıza demesi ile dizi beni kaptı zaten.

Sonrasında ilk patlama ve Jax'in Mayalarin binasını patlaması yine çok güzel sahnelerdi.

Jax'in karısıda ilk bölüme damga vurdu ve kadının ölmesine çok sevindim. Tam bir iğrenç. Olan bebeğe oldu.

Jax'in anası bilerek o mektupları bıraktı gibi. Ben öyle hissettim. Bir şeyler planlıyor. Zaten kadınıda öldürdü. Tehlikeli biri ama SOF'un başında ki adam ile yatması hoşuma gitmedi.

8.9 /10 Sindire sindire ve sıkılmadan izledim. Hoş dizi. İlerde dahada açılır gibi.

Müzikler ve mekanlar oyuncular süper.

Flesh And Bone diye bir diziye başladım baya hoşuma gitti açmadan önce izlemeden kapatırım gibime geldi ama yağ gibi aktı gitti dizi