hahahah alemsin vllaişin gücün yokmu senin ya neler yapıp ediyorsun
kız kovalıyorum
hahahah alemsin vllaişin gücün yokmu senin ya neler yapıp ediyorsun
1. bölümünü izledim.Dizinin konusunu beğendim.Küçük kızın oyunculuğu iyiydi.beğeniceğini düşünüyorum özellikle etilettiğim arkadaşların dizi zevkine uyduğunu düşündüm
beğenmene sevindim 2.bölümde bugün yaynlanmıştı alt yazı çıkmış henüz bende bakamadım yarında 2.bölüme bakıcam1. bölümünü izledim.Dizinin konusunu beğendim.Küçük kızın oyunculuğu iyiydi.
İlk bölüme puanım 8
Ben de 2. bölümü yarın izlerimbeğenmene sevindim 2.bölümde bugün yaynlanmıştı alt yazı çıkmış henüz bende bakamadım yarında 2.bölüme bakıcam
2.bölümü yine tek izlicem anlaşilan@OzaN believe'ye 1.sezon yorumları konu açarsan sevinirim braz seyirci topladım ben dahada artar zamanla
dün 22:00 gibi alt yazı düştü 2.bölüm cnm bilgisayarıma indirdim hemen ama henüz izleyemedim yabancıdizi izleden takip et en hızlı alt yazılar oraya geliyor2.bölümü yine tek izlicem anlaşilanBirazdan izlicem 😎
Edit bir hava atayım dedim alt yazı düşmemiş 😕
Ama benim altyazi videoya gomulmemis olacakdün 22:00 gibi alt yazı düştü 2.bölüm cnm bilgisayarıma indirdim hemen ama henüz izleyemedim yabancıdizi izleden takip et en hızlı alt yazılar oraya geliyor
hahaha aç gözlülük yapacaktın allah müsade etmediAma benim altyazi videoya gomulmemis olacako taktigi bi tek revenge icin yapiyorum maalasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?