Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dizi listem iyice kabardı ama dest buna sıra gelir mi bilmem
)

Dizi listem iyice kabardı ama dest buna sıra gelir mi bilmem
)
zaten ben etiketlerken farklı alternatifler listenizi genişleteyim istedim
yani haberiniz olsun diziden izleyip izlememek tabiki size kalmış
) gün gelir diziler azalır farklı bişey ararsan bunada sıra gelebilir

Agents of Shield 2x11

Nazar değmesin dizi hala çok iyi. -İlk 3,4 bölümdeki hallerini görmeyelim bir daha. Her seferinde yazacağım bu cumleyi.

2 sezondur üzerine düştükleri gizemli olayı ilk defa kırdılar bakalım, biraz daha beklmemiz gerekecek neyin ne olduğunu anlamak için.

Following 3S3B

Güzel sayılabilecek bir bölümdü.

Bir çok ölüm ve psikopatlık vardı. Geçen bölüm FBI ajanı doğruyan adam baya hareket kattı bölüme.

MarK ile takipçileri arasında olaylar çıkacak gibi. Zaten bu sezon Joe da yok öyle hiç iyi takipçisi yok. Bu ikili iyi diyordum ama hiç gözleri kara çıkmadı.

Bi sonraki bölüm Max için zor geçecek onuda gösterdiler.

Son sahnede çalan şarkı yine iyiydi.

8.1/10 @destere @yatutarsa

oo following en sevdiğim dizi
)

oo following en sevdiğim dizi
)
fallafoşu hiç kaçırmam sektirmeden izlediğim en nadide dizidir
)

diziye başlayıp ilk birkaç dakikasını izledim ama sonra bir türlü devam edemedim başka zaman belki

diziye başlayıp ilk birkaç dakikasını izledim ama sonra bir türlü devam edemedim başka zaman belki

Game Of Thrones 'un da ilk bölümü ağırdı ama sonradan destanlaştı. Ancak Game of Thrones bile Oz' un binde biri etmez kalite bakımından. Oz herhangi bir ticari dizi değil. Bir sanat eseri, bir psikolojik roman, bir hayatın aynası, bir gölgeler tiyatrosu. Bir başyapıt.

Umarım ilerleyen zamanlarda başlarsın, beraber izleriz.

Yok ağır olduğundan değil de bölümü kapamak zorunda kaldım sonra da izleyesim gelmedi. Bu kadar övmeyin bana dizileri sonra aradığımı bulamayınca büyük bir hüsran yaşıyorum bkz: bb

Peaky Blinders ve Twin Peaks dizilerinden sonra izleyeceğim sıradaki ilk dizim. Biraz yavaş gidersen çok yakında yetişirim sana.

Peaky Blinders ve Twin Peaks dizilerinden sonra izleyeceğim sıradaki ilk dizim. Biraz yavaş gidersen çok yakında yetişirim sana.
Aslında Oz'u haftada 2 bölüm gibi özel bir şekilde izlesek nasıl olur? Forumda izlemek isteyen çok kişi var herkes izleyebilir o şekilde. Hem de hızlı bitirmemiş oluruz. İlerleyen sezonlarda duruma göre hızlanabiliriz de tabii.

Bu arada ben diziyi kalitesi kötü olduğu için HD'si çıkınca izlemek istiyordum ama çıkacak gibi gözükmüyor daha.
@Tolstoyevski senin izlediğin versiyonun görüntü kalitesi nasıl?

Öz dizisine dub baktım ama töreni sitelerinde bulamadım. @OzaN @Tolstoyevski 1. Sezonun linkini atarsaniz süper sevinirim.
Bakarım birazdan.

Haftada iki bölüm benim için uygundur. @gundix123 de izler inşallah.

@sokak sanati @OzaN ben 720p izledim, görüntü mükemmel. Ama akıllı telefondan Android dizi uygulamasından izliyorum, yüzlerce dizi hiç sorun çıkarmıyor, favorirelere ekleme özelliği var. Favorilere eklediğiniz Dizilerin yeni bölümü çıktığında telefona bildirim de geliyor isteğe bağlı.

Eğer Androidden izlemem diyorsanız şu sitede 720p var sanırım http://m.dizibox.org/oz-1-sezon-1-bolum-izle/

Ama mail.ru olduğu için ben uzak duruyorum.

Sen telefondan izlediğin için mükemmel herhalde. Ben bir sürü yerden baktım hepsi rezalet, hesap makinesiyle çekilmiş gibi.

@OzaN sanırım Galaxy s4ün vardı, eğer müsaitse muhakkak bir denemeni öneririm uygulamayı. Denemekten zarar gelmez.

İlk başlarda ben de telefondan dizi, film mi izlenirmiş diye önyargılı davranıyordum. Ama mükemmel izleniyormuş. Daha önce Dizicu uygulaması vardı ama çöktü, o yüzden filmleri torrent ile izlesem de dizileri şu uygulama ile izliyorum. İndirme seçeneğini ile telefona indirip ordan TV ye atmak da sanırım mümkün ama üşendiğim için online izlemeyi tercih ederim.

http://dizitab.com/

Yok lo dizicu tam olarak çökmedi yarı yariya çöktü benim hala bazen isimi goruyor

@mrt-06 nin onerdigi bi uygulama vardi çöktü resmen bişi ye girmiyor .ss
Diziplus var bende nerdeyse her yabanci dizi - turk dizisi var indirip izliyorum super

Bunuda indircem
😉

Oz, uzun zamandır izlemek istediğim bir dizi. Eğer başlayacaksanız ben de izlemeye başlarım sizinle.
Eğer senin içinde uygunsa Peaky Blinders'in 2. sezonuna bir kaç gün sonra başlayalım. O arada etkinlikteki 2 filmi izleyeceğim ve güncel dizilerim de var onlarıda bitiririm.

Devam edelim diyorsan da fark etmez araya sıkıştırırım bir bölüm daha.