Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

the Following 3S1B

Ortalama bir başlangıç oldu.

Mike ve Max ayrılmış. Oysaki geçen sezon finalinde sadece son 3 dakika beraber olmuşalrdı. Sonra hemen ayrılmışlar. Max zenci bulmuş. hemeende bırakmaz zaten.

Ryan Mirk'ın planını çözemedi. Madem Luke'ın intikamını alacağını düşündünüz Lila'nın kini niye düşünmüyorsunuz. Çok saçmasınız.

Mark'ın plan harika, Yeni psikopatlar süper.

Emma'nın olmayışını hissettik sadece.

8/10

helix 5.bölüm
dizi kalmayınca döndük syfy ya
felixci @Çiğdem- ile @destere siz de izlyin helix i
doreenin ölümü kötü oldu totosuyla çiğdemi ezerdi

balleeseros parlağı kancayı yedi beter olsun

Daniel ve alasonunda uyandılar balleseros ve hatake bişilr çeviriyi
jules un arkadaşı jaye halisinasyonmuş vışşhh çok gerçekti

sarahın tümörü kötü oldu
güzelim kız

doktor sarah ve doktor julia hatrına bakmak isterdim ama imdb puanı çok düşük kurtarmıyor
7.5 üstü olması şart

baby daddy 4x11
kız @Çiğdem- bak bonnieciğimi örnek al kadın 40 küsür yaşında 2 oğlu 1 torunu var ama genç parlakları elde ediyor bak bu bölümde bradle sevişmesinden aralarında geçen diyalog:

bonnie: bisiklete binmek gibiydi,güzel bir bisiklete...
brad: meme vadisinde dolaşmayı özlemişim ...

@destere @cookies

o nasıl isim öyle bebby deddy 0-12 yaş grubunamı hitap ediyor

bisiklete binmek gibiydi 😱😱😱😱😱

hahahahha ayyy sen ne seyrediyorsun öyle beee

Hung 1x1. Bölüm

@MelankoliK sonunda söylediğin diziyi izledim ilk başta spor hocası olarak görünce ray drecker ı, dedim sevmediğim bir diziyle karşılaştım heralde
ama sonunda gidişat tamamen farklılaştı ilginçleşti ve güzel bir ilk bölüm izlemiş oldum

ilginç bir konusu var, bu kez fahişelik mesleğini icra eden vatandaş bir erkek ve onu çalıştıran manejeri yani pezosferi bir kadın
işsiz güçsüz borç altında kıvranan ray drecker elindeki tek kozu büyük penisini piyasaya arz ediyor
) pezoluğunuda tanya skagle adlı şair ve aynı zamanda evde kalmış işsiz vede erkek delisi kadın üstleniyor
devamlı pezosfer erkek görmeye alışmışız ilk kez bu çamur meslekte bir kadın görmek ilginç oldu

bazı arkadaşları etiketleyeyim bakarsın forumda dizinin izleyeni çoğalabilir

@xemrexxx @sürgünüm @OzaN @gundix123 @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci @Harunnn60 @cookies

Pek benlik bir dizi gibi durmuyor zaten bu aralar bu diziyi izleyecek zaman bulacağımı da sanmıyorum. Sana iyi seyirler @destere.