Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

yok kötüleme değil
chuck mı gıcık 😱 bir bölüm izle ve gör Chuck reyizi sevmemek mümkün değil
Yahu tip olarak dedim.
Çok dizim var ya şimdi Dexter'ı izleyecem daha kaç zamandır izleyemedim anca yazın başlayabilirim.
(Dexter 60 DK'lık süresi ile bizim dizilere yetişmek üzere.
)

Yahu tip olarak dedim.
Çok dizim var ya şimdi Dexter'ı izleyecem daha kaç zamandır izleyemedim anca yazın başlayabilirim.
(Dexter 60 DK'lık süresi ile bizim dizilere yetişmek üzere.
)
tip olarak da çok sevecen.
sen kaybedersin.
başladığında başını duvarlara vurma niye bu kadar geç kaldım diye

Arrow 18-19-20-21-22-23. Bolum yorumlarim :
@Çiğdem-
Aaa ağladım ben valla ağladım billa ağladım bide @xemrexxx bu diziye kötü der neresi kötü ozellikle son 4 bolumu superdi

Adadada bulmus kendine kız bu arrow ayni tip

Aahhhh Tommy öldü keske o basroldeki ölseydide Tommy yasasaydi

Annesi hapse girdi ama hiçbir sey benim anladigim gibi degilmis merilyn kullaniyormus onu
tehtid ediyomus Kıyamam

Aileside o dedektifte o kızda 2. Sezonda ogrencekler heralde bunun arrow oldugunu belki ailesi ogrenmez ama dedektif ve laurel ogrencekler ortak bölüm sağ olsun

Ahhh nasil bi bölümdu sezon finali öyle bu dizi reyting rekorlarini hakediyor

Felicitym olmadan dizi bi hiç hersey onun sayesinde oluyor Allahtan yaşıyor

O şehri nasıl kurtarcak bunlar ben onu merak ediyim her yer harap oldu
@xemrexxx @destere dizi görün be heheyyt en iyi dizi bu bence

hahaha ohhh maşallah ilk sezonu elden çıkarmışsın cnm sen bu hızla gidrsen 3.sezon bitmeden yeni bölüme yetişirsin

@mrt-06 ya çok söyledim sende arrowa başla diye onunda kıa zamanda başlamasını bekliyoruz artık

sezon finali özellikle harikaydı dediğin gibi cnm örümcek adam 2 filmini andırıyordu ordada ahtapot adam şehri on sahnede yıkmaya çalısıyordu o hava vardı arrow sezon finalinde

laurel biliyor evet arrowu ama dedektifin bildiğini nerden biliyorsun cnm o belli değil onu izleyip görüceksin

Evet kız süper birazdan 2. sezona başlıycam

Evet aynı spıderman gibiydi

Dedeektifte biliyordur hissettim ben

Felicitym olmasa dizi hiç ama

@Çiğdem- 2. Sezon 1. Bölüm yorumum :
anaaam dedim dizi super gidiyi oh yeahhh o theanin sevgilisi roy kendini kaptırmış arrowculuga

Bi sarı kadın geldi o kurtardi bunu yoksa o sara mi

Artik bana arrow diyin dedi arrow

evet cnm sarah o kızzz gözün aydın gördün sonunda hahaha

evet cnm sarah o kızzz gözün aydın gördün sonunda hahaha
saraha nolmus oyle maşallah
Felicitym 1 sarah 2 numara

Yalniz bununda Okçu olmasi (oyleydi dimi ) çok saçma olmuş ya ölüp gideydi eyidi dicektim ama super kiz

2. Sezon 2. -3.-4. Bolum yorumlarim :
bu arrow ne şey çıktı be maşallah adadada o kızla neler neler yapmışlar @destere koş 😱 😱
Oha o meclis uyesi ne oyle kötü herif iyi gibi gorunuyordu oysaki ama elinde vertigo var

Sarah super be
bu kızi görmüş bizim arrow adada ama kimseye soylememis melune ama yine öldü sanmış.
Bu sarah bişiler sakliyor bunu hissettik çünkü Çinli adam bunu almaya gelmisti

Annesi çıkar inşallah icerden bi svithart diyisi var kadinin beni benden alıyor her iki- üç kelimesinden biri svithart kadının

@Çiğdem- superdi kesinlikle 10 verilcek bolumler bunlar

hahahaha 2.sezonada iyi başladın ozaman cnm beğenmene sevindim arrowun annesini seviyormusuns evmiyormusun aa karar ver

@Çiğdem- Arrow 2. Sezon 5.-6. Bölüm yorumlarim :
aa anne kurtulsun istiyorum ben kurtulsun o hapisten

Bu oliver ne oyle ya yine ayni tip kadin olan ortagiyla rusyada şey etti .ss Felicitym de onu kıskandı ayy kıyamam
Sen daha iyilerine layiksin Felicitym

Sara babasina göründü ama sonra gitti hemen babasıda kimseyle konuşmayacak bu konuyu

Ama adada olanlari anlamadim ben bu sara iyimi kötü mu ?
Adaya geri gonderiyor lar adamı ama arkadaslari tehlikede

Ah ah

Bu arada ben unutmus olabilirim adadaki ilk adam öldü mu ? Kızı var ama kendisi yok

10 veriyorum yine

sarah çokk itici bir tipp cnm ama kötü bir karekter diyemem

o ilk adam ölmüştü ama bölümünü hatırlayamadım şimdi ama senin şu bölümelrinden önce ölmesi gerekiyordu yanlıs hatırlamıyorsam evet 🙂🙂🙂

bide bu oliver önüne gelenle şey ediyor en sevmedigim özelliği bu Allahtan Felicitym kendini koruyor

Koruyor dimi ??