Evet ama bir bölüm daha dayanabilirdi bence.Fazla bile dayandı
Evet ama bir bölüm daha dayanabilirdi bence.Fazla bile dayandı
Reytingi düşük olursa Star acımaz.Evet ama bir bölüm daha dayanabilirdi bence.
Başladığından beri düşüktü ama devam etti.Reytingi düşük olursa Star acımaz.
Her hafta düşüşte diziDaha fazla devam etmek istememiş olabilirler.
EvetBu kadar hafta devam edip 1 bölüm daha devam etmemek saçma olmuş. Umarım hikaye yarım kalmaz, en sinir olduğum şey çünkü.
Bence deEvet ama bir bölüm daha dayanabilirdi bence.
Dedimya fazla bile dayandı.Genede sağlık olsun.Başladığından beri düşüktü ama devam etti.
1 bölüm daha dayansalarmış keşke.
Çok sevindim..Ben de 2 bölüm fazla demiştim..İyi bu hafta da yayınlansın bitsin.
Bu ay sete çıkacağı söylenilen Kazara Aşk dizisi var, başrolünde Gökçe Akyıldız. Ama o da tutar mı tutmaz mı Allah bilir.2013 sezonumuz aklıma geldi.. Yeni projeleri de yok. @xBUGRAx
Neden öyle dedin şimdi? 😱 Hikayesi yarım kalırsa kötü olur.Çok sevindim..Ben de 2 bölüm fazla demiştim..İyi bu hafta da yayınlansın bitsin.
Yok ben diziyi izlediğim için dedim..Zaten konusu bitti..Bu 2 hafta yeni konular çıkaracaklardı..Selim ve Serra nın başına yeni bir şey gelmeden evlensinler..Zaten nişanlanacaklardı.Neden öyle dedin şimdi? 😱 Hikayesi yarım kalırsa kötü olur.
Ben ilk bölümleri izledim, ama sonra devam edemedim. Yazın başlar bitiririm iki günde. Eğer konusu kalmadıysa final kararı daha önceden alınmıştır o zaman.Yok ben diziyi izlediğim için dedim..Zaten konusu bitti..Bu 2 hafta yeni konular çıkaracaklardı..Selim ve Serra nın başına yeni bir şey gelmeden evlensinler..Zaten nişanlanacaklardı.
Evet bencede önceden alınmıştır..Çünkü geçen bölümde çıktı her şey...Ben ilk bölümleri izledim, ama sonra devam edemedim. Yazın başlar bitiririm iki günde. Eğer konusu kalmadıysa final kararı daha önceden alınmıştır o zaman.
Bu kadar iş batırıp para kaldıysa yuh.Transfer etmesin yine bir şeyler.
TutmazBu ay sete çıkacağı söylenilen Kazara Aşk dizisi var, başrolünde Gökçe Akyıldız. Ama o da tutar mı tutmaz mı Allah bilir.