Güzel fikir benceHmm, Olumsuz yanıt aldım.
Güzel fikir benceHmm, Olumsuz yanıt aldım.
Ben olumlu yanıtladımHmm, Olumsuz yanıt aldım.
Konumuz aserat sen değilsin kiBen olumlu yanıtladım
Olumsuz dedin de ondan dedimKonumuz aserat sen değilsin ki
Bir zamanlar Çukurova Tek sezonluktu 3 sezon olduBazı diziler için ucu açık olur ama artık tek sezonluk dizi sayısı çoğaldı. Herkes bekleyebilecekse mantıklı bir etkinlik.
Hiç duymamıştım.Bir zamanlar Çukurova Tek sezonluktu 3 sezon oldu
Ben duydum ve okudum.BZÇ bu sezon son olabilir.Hiç duymamıştım.
Zannetmiyorum.Ben duydum ve okudum.BZÇ bu sezon son olabilir.
Böyle reytingler her grupda birinci olursa belki bitirmezler..bitmese bile saçmalarlar.Ben öyle okudum bu son sezon olur diye.Zannetmiyorum.
Ağızın bal yesin13 bölümü görmüş en azından. Dileriz ki türünün son örneği olur.
Aslında çok da mantıksız olmaz. Kadın da zirvede bitmişti.Böyle reytingler her grupda birinci olursa belki bitirmezler..bitmese bile saçmalarlar.Ben öyle okudum bu son sezon olur diye.
Kadın dizisi son zamanlarda EDHO geçmişti sanırım.Kadın diziside hep reytınglerde 1ciydi.Evet aynen BZÇ son olursa zirvede bitecek okuduğuma göreAslında çok da mantıksız olmaz. Kadın da zirvede bitmişti.
Evet ben de okudum son sezon muş acaba kanal perşembeye ne koyarKadın dizisi son zamanlarda EDHO geçmişti sanırım.Kadın diziside hep reytınglerde 1ciydi.Evet aynen BZÇ son olursa zirvede bitecek okuduğuma göre
Aynen.Kadın dizisi son zamanlarda EDHO geçmişti sanırım.Kadın diziside hep reytınglerde 1ciydi.Evet aynen BZÇ son olursa zirvede bitecek okuduğuma göre
Seneye çook var bir sürü yeni dizi çıkarEvet ben de okudum son sezon muş acaba kanal perşembeye ne koyar
Yaparlar o zamana yeni dizi.Evet ben de okudum son sezon muş acaba kanal perşembeye ne koyar
AynenSeneye çook var bir sürü yeni dizi çıkar
YaniYaparlar o zamana yeni dizi.
bzç izliyonmu?Aynen.
Yok, Akrep var ya perşembede. İlk başladığında da Bizim Hikaye'nin rakibiydi.bzç izliyonmu?