Ama en azından ENTRİKA ~ Gençlik dizisi denedi tutmadı bir daha el atmazlar umarımAşırı fazla paralar döndüğünü sanmıyorum. Zarar karşılamak için öyle bir iş yaparlar mı bilmem ama yapamazlar diyemem.
Ama en azından ENTRİKA ~ Gençlik dizisi denedi tutmadı bir daha el atmazlar umarımAşırı fazla paralar döndüğünü sanmıyorum. Zarar karşılamak için öyle bir iş yaparlar mı bilmem ama yapamazlar diyemem.
AFK ile farkı olsaydı ne güzel olurdu da.Ama en azından ENTRİKA ~ Gençlik dizisi denedi tutmadı bir daha el atmazlar umarım
AFK ¿ ANLAMADIM JDSKNDJDAFK ile farkı olsaydı ne güzel olurdu da.
Adını Feriha KoydumAFK ¿ ANLAMADIM JDSKNDJD
Heee şimdi anladımAdını Feriha Koydum
AFK ile farkı olsaydı ne güzel olurdu da.
AFK ¿ ANLAMADIM JDSKNDJD
Adını Feriha Koydum
Bir anlamı daha var.Online oyunda klavye başında olmamak.Heee şimdi anladım
Evet onu biliyorumBir anlamı daha var.Online oyunda klavye başında olmamak.
Onu da biliyorum.Bir anlamı daha var.Online oyunda klavye başında olmamak.
Eray,yeni başlayacak olan her dizinin ilk bölümü için Reyting tahmini konusunu açıyor.Bende kendisine şöyle bir soru yönelttim.Dizinin ömrü kaç bölümlük olur konusu niçin açılmıyor dedim.Kendisi ucu açık olur dedi.Sizin konu hakkında görüşleriniz nelerdir? @slhttnmtl @EmreCanBeklenen haberdi ama @Aserat sen dedin diye hatırlıyorum 13.Bölüm de bitmeli diye
Bazı diziler için ucu açık olur ama artık tek sezonluk dizi sayısı çoğaldı. Herkes bekleyebilecekse mantıklı bir etkinlik.Eray,yeni başlayacak olan her dizinin ilk bölümü için Reyting tahmini konusunu açıyor.Bende kendisine şöyle bir soru yönelttim.Dizinin ömrü kaç bölümlük olur konusu niçin açılmıyor dedim.Kendisi ucu açık olur dedi.Sizin konu hakkında görüşleriniz nelerdir? @slhttnmtl @EmreCan
Harika bir fikir helal olsunEray,yeni başlayacak olan her dizinin ilk bölümü için Reyting tahmini konusunu açıyor.Bende kendisine şöyle bir soru yönelttim.Dizinin ömrü kaç bölümlük olur konusu niçin açılmıyor dedim.Kendisi ucu açık olur dedi.Sizin konu hakkında görüşleriniz nelerdir? @slhttnmtl @EmreCan
Önemli olan Eray'ın beklemesi ama en azından fikrimi söyledim.Bazı diziler için ucu açık olur ama artık tek sezonluk dizi sayısı çoğaldı. Herkes bekleyebilecekse mantıklı bir etkinlik.
Fikrin telif hakkı bana ait.Harika bir fikir helal olsun
Sana helal olsun dedim zatenÖnemli olan Eray'ın beklemesi ama en azından fikrimi söyledim.
Fikrin telif hakkı bana ait.
✍️Sana helal olsun dedim zaten
Cevap alabildin mi ona göre düşüncemi söylimEray,yeni başlayacak olan her dizinin ilk bölümü için Reyting tahmini konusunu açıyor.Bende kendisine şöyle bir soru yönelttim.Dizinin ömrü kaç bölümlük olur konusu niçin açılmıyor dedim.Kendisi ucu açık olur dedi.Sizin konu hakkında görüşleriniz nelerdir? @slhttnmtl @EmreCan
Kimden?Cevap alabildin mi ona göre düşüncemi söylim
Sorduğun kişiden cevap alabildin miKimden?
Hmm, Olumsuz yanıt aldım.Sorduğun kişiden cevap alabildin mi