Neyini sevmiyordum ki?
Şuan neyi mi sevmiyorsun?
Neyini sevmiyordum ki?
"Şu an"ı ayrı yazmamanı.Şuan neyi mi sevmiyorsun?
İyi, yarIn başlıyor mesain.
Foruma ilk üye olduğumda çok yardımları dokunmuştu,Ariana,Rihanna hayranı bir üyedir.Ayrıca kullanıcı adını çok beğendiğim bir üyedir
Kendime güveniyorum, torpilsiz de yaparım.Torpil falan mümkün bizde bilgin olsun o yüzden bizimle iyi geçin
Zaten Milli Şef olduğum için her şeyde hakkım var her şey benim
Kendime güveniyorum, torpilsiz de yaparım.
Amaaan altı üstü bi yarışma. Senin milli şef olduğun şeyden ne beklenir ki.Ama ben engel olursam yapamazsın yani ben her şeyim o yüzden beni ikna etmeden olmaz.
Amaaan altı üstü bi yarışma. Senin milli şef olduğun şeyden ne beklenir ki.
Şaka bir yana gerçek düşündüklerimi yazayım çok istiyorsan.Yakında forumunda milli şefi olacağım sen bekle o zaman banlanacaksın
Ama koşturuyorumSenin forumda at koşturmanı istemedim
Demek sevmiyorsunDirek Şeytan demek rahatsız ediyor. Denizde yaptı bunu acayip sinir bozucu bir kelime çünkü bi sempatisi yok. Sokak çalgıcısı sokak dümbeleģi ve neyse ama sempatisi olmayan kelimeler doğal olarak itiyor beni. Neyse teşekkür ederim.
İşte böyle posta koyulur. Doğru yoldasın. Forum olarak el birliğiyle devireceğiz bu yan sanayi şefini.Amaaan altı üstü bi yarışma. Senin milli şef olduğun şeyden ne beklenir ki.
Aslında forumda ilk dikkatimi çeken oydu, ve şuanda birçok kişiden daha sempatik bulduğum, reelde Harun'dan sonra en takılabileceğim insan. Aynı şeyleri beğenmemiz de beni onun hakkında dahada heyecanlandırıyor. Benim Rachel'im o.Rachel'im.
Yanındayım, ama senin ilk haftaki jüri performansına göre anlaşmaya sadık kalamayabilirim.İşte böyle posta koyulur. Doğru yoldasın. Forum olarak el birliğiyle devireceğiz bu yan sanayi şefini.