sokak sanati 80.000'ler Kulübünde!

Eğer teknik bir açıklama istiyorsanız şöyle söyleyeyim.
Veritabanında sadece mesaj tablosu bozuldu. Diğer tablolara hiç bir şey olmadı. Şimdi yeni yazdığınız mesajlar eski mesajlardan birinin idsini alıyor ve o mesaja ait ve bozulmayan tablolarda tutulan tepki vsler otomatik işlenmiş oluyor.
Tabii çok saçma bir durum olmuş oldu. Bir hafta yazdığımız mesaj sayısına ulaştığımızda düzelecek.

Duyrulur
@Silinmiş Üye @The_Erinch @Forumdash @dreamy

Mesajlar silindinden son kutlama konularımız mesajlarına tekrar ulasıyoruz
@sokak sanati 80 olunca bugün baktım bu konusu varmış tekrar şimdi benli şekilde kutlayalım
@kerem @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @MasacRE @pompy @Billy Kane @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Özgür @xBUGRAx @denizz19

Ben Umutun dönmesine çok sevindim çünkü haber alamıyordum ve umudum azalıyordu ama kendisi Umut olarak karşıma çıktı foruma döndümde

Ve tekrar forumla kaynasması yarısmayı o sunuyordu içim tam olarak rahatladı çünkü Umut bu forum için çok önemli birisidir hem yönetimde hem genelinde katkıları tartışılmaz , benden 1 yıl önceden zaten katkılarını veriyordu umarım tatsızlıklar artık yaşanmadan çünkü ben hep eğlence olarakta umutun önemini yineleyen birisiyim

Sana özel yaptığım hediyelerimden birisini vereyim

Reactions: Çiğdem

Keşke söylemeseydimde konuyu açsaydın olmadı böyle

Hediye şahane. 4 efsane.

Reactions: Çiğdem
Tebrik mebrik yok hadi naş
@sokak sanati
Vadici arkdsına 😱 😱 😱 @sokak sanati
Bu Umut bizim oylarımızı almak için birkaç sahnesine bakmıştır
@sokak sanati
Ben kefilim @sokak sanati na oda vadici artık

Vadi'yi bırakıyorum. Pusu'yuda izleyeceğim ama beni çok kırdınız. Ne demek oy için yalan söylüyorsun. Bu kadarda olmaz artık. Çok kırıldım..