Bana konuda senin haricinde bildirim gelmiyor diğer tepkilerin hiçbirini almadım normalde ama konuda gelmiş gibi durması enteresan.
Dediğim şekilde. Eski tepkileri forum dağıtıyor orantılı olarak
Bana konuda senin haricinde bildirim gelmiyor diğer tepkilerin hiçbirini almadım normalde ama konuda gelmiş gibi durması enteresan.
Hiç bişey anlamadım
Hiç bişey anlamadımTarihi nerden gördün
Bu özellikse güzel olmuşBeğeni üstüne tıkla görürsün
Eğer teknik bir açıklama istiyorsanız şöyle söyleyeyim.Ozan silerken tepkileri silmedi mi bilmiyorum sim o tepkiler kafasına göre dağılıyor yada bilinçli bi şekilde.
Mesela ben bu konuya en çok harika atan kişiyim doğal olarak. O yüzden bu konuda yazdıklarıma direk harika tepkisini yazıyor forum. Diğer üyelerde de aynı.
Eğer teknik bir açıklama istiyorsanız şöyle söyleyeyim.Veritabanında sadece mesaj tablosu bozuldu. Diğer tablolara hiç bir şey olmadı. Şimdi yeni yazdığınız mesajlar eski mesajlardan birinin idsini alıyor ve o mesaja ait ve bozulmayan tablolarda tutulan tepki vsler otomatik işlenmiş oluyor.Tabii çok saçma bir durum olmuş oldu. Bir hafta yazdığımız mesaj sayısına ulaştığımızda düzelecek.
Mesajlar silindinden son kutlama konularımız mesajlarına tekrar ulasıyoruzBildiğiniz üzere sokak sanati uzun bir aradan sonra aramıza dönmüştü. Bugün ise kendisi 80 bin mesajı aşarak yeni bir kulübe girmiş durumda.
sokak sanati'na forumu kendisinden mahrum bırakmamasını ve çok hızla 90 bine ulaşmasını diliyorum.
Seni seviyoruz.
Sana hediyelerim:
Ekli dosyayı görüntüle 76462
Bende gitmeden 140 açılmıstı şimdi onu tekrar ulasmaya gidiyoruzTekrardan tebrik ederim @sokak sanati
Senin kaç mesajın silinmişBende gitmeden 140 açılmıstı şimdi onu tekrar ulasmaya gidiyoruz
145 e yakındı benim mesajlar 140 en son açılmıstı @xemrexxx de 165 olacaktı ama foruma geldim ben 135 olmusum @xemrexxx 155 10 bine yakın mesajlarımız gitmişSenin kaç mesajın silinmiş
Ben kefilim @sokak sanati na oda vadici artıkBu Umut bizim oylarımızı almak için birkaç sahnesine bakmıştır@sokak sanati
Çakır’ın dediği gibi azdan az çoktan çok gidiyor demek ki145 e yakındı benim mesajlar 140 en son açılmıstı @xemrexxx de 165 olacaktı ama foruma geldim ben 135 olmusum @xemrexxx 155 10 bine yakın mesajlarımız gitmişDiğerleride sanırım 1-5 binler arası gitmiş o ortalamalar
1 hafta dolmadan 2 bin yazmısım yine şimdi fark ettimde@Forumdash @Bully @sokak sanati @mrt-06 @serhatt
Sende değişiklik varmıÇakır’ın dediği gibi azdan az çoktan çok gidiyor demek ki
Benim de bin mesaj falan gitmiştiSende değişiklik varmı
Mesajlar silindinden son kutlama konularımız mesajlarına tekrar ulasıyoruz@sokak sanati 80 olunca bugün baktım bu konusu varmış tekrar şimdi benli şekilde kutlayalım@kerem @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @MasacRE @pompy @Billy Kane @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Özgür @xBUGRAx @denizz19
Ben Umutun dönmesine çok sevindim çünkü haber alamıyordum ve umudum azalıyordu ama kendisi Umut olarak karşıma çıktı foruma döndümde
Ve tekrar forumla kaynasması yarısmayı o sunuyordu içim tam olarak rahatladı çünkü Umut bu forum için çok önemli birisidir hem yönetimde hem genelinde katkıları tartışılmaz , benden 1 yıl önceden zaten katkılarını veriyordu umarım tatsızlıklar artık yaşanmadan çünkü ben hep eğlence olarakta umutun önemini yineleyen birisiyim
Sana özel yaptığım hediyelerimden birisini vereyim
Tebrik mebrik yok hadi naş@sokak sanati
Bu Umut bizim oylarımızı almak için birkaç sahnesine bakmıştır@sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?