Teşekkürler. Şarkılarıda var biliyorsun.
Çok severim. Sen Ariana ile MS’de yarışırken keşfetmiştim o zamandan beri ara ara dinlerim. The Weeknd’in kendini pek gösterebildiği bi şarkı değil ama Ariana sesini çok iyi kullanmış o şarkıda.Teşekkürler. Şarkılarıda var biliyorsun.
Çok severim. Sen Ariana ile MS’de yarışırken keşfetmiştim o zamandan beri ara ara dinlerim. The Weeknd’in kendini pek gösterebildiği bi şarkı değil ama Ariana sesini çok iyi kullanmış o şarkıda.
Sende hatlar karıştı galiba Sia ile düeti olan Zayn değil mi. Benim bildiğim bir düetleri yok.Ariana'yı diş macunu sanan @mrt-06 'dan sonra sana da bi şeyler kattığımı öğrendiğim iyi oldu
Abel'de iyi söylüyor. Abel'in Sia ile düetini dinledin mi orada da olağan üstü.
Sende hatlar karıştı galiba Sia ile düeti olan Zayn değil mi. Benim bildiğim bir düetleri yok.
Hay dilim kopsaydı da onu demeseydim.Ariana'yı diş macunu sanan @mrt-06 'dan sonra sana da bi şeyler kattığımı öğrendiğim iyi oldu
Abel'de iyi söylüyor. Abel'in Sia ile düetini dinledin mi orada da olağan üstü.
Ben de 80 binler kulübünden çıkacağım bu gidişle. Eriyor mesajlarım.@bazinga beni 80'ler kulübünden çıkarttı. İnşallah tekrar gireceğim. Derin devlete rağmen yılmak yok @Ahmed @mrt-06 @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye @kerem @Harunnn60 @MayısKralı @Turkuazz @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt @alperuz @phoebebuffay
Ben de 80 binler kulübünden çıkacağım bu gidişle. Eriyor mesajlarım.
Eskileri bilinçli siliyorum veritabanını rahatlatmak ve bugün yaşadığımız problemlerin benzerlerini daha az yaşamak için...1500'den fazla mesajım silinmiş. Sadece son 1 hafta değil o zaman eskilerde silindi.
Forum tarihinde ilk yaparız.Bence @Ahmed bana yeni konu açar
Forum tarihinde ilk yaparız.
O bildirim bana bilr gelmedi Forumdash'ın.@Forumdash şuan yazdığın mesaja 24 martta güldürdün atmış. Forum kafayı yedi @bazinga
Kendi kendine harika atabilmen peki?
Hayır nasıl yapabildin onu merak ettim. Bugün bütün ilkleri sen yaşıyorsun yaşatıyorsun bizlere.
Beni bu mentiondan çıkarın
Bu mesaja gelen tepkiler peki?
Beni bu mentiondan çıkarın