Teşekkürler. Şarkılarıda var biliyorsun.
Çok severim. Sen Ariana ile MS’de yarışırken keşfetmiştim o zamandan beri ara ara dinlerim.Teşekkürler. Şarkılarıda var biliyorsun.![]()
Çok severim. Sen Ariana ile MS’de yarışırken keşfetmiştim o zamandan beri ara ara dinlerim.The Weeknd’in kendini pek gösterebildiği bi şarkı değil ama Ariana sesini çok iyi kullanmış o şarkıda.
![]()
Sende hatlar karıştı galiba Sia ile düeti olan Zayn değil mi.Ariana'yı diş macunu sanan @mrt-06 'dan sonra sana da bi şeyler kattığımı öğrendiğim iyi oldu
Abel'de iyi söylüyor. Abel'in Sia ile düetini dinledin mi orada da olağan üstü.![]()
Sende hatlar karıştı galiba Sia ile düeti olan Zayn değil mi.Benim bildiğim bir düetleri yok.
![]()
Hay dilim kopsaydı da onu demeseydim.Ariana'yı diş macunu sanan @mrt-06 'dan sonra sana da bi şeyler kattığımı öğrendiğim iyi oldu
Abel'de iyi söylüyor. Abel'in Sia ile düetini dinledin mi orada da olağan üstü.![]()
Ben de 80 binler kulübünden çıkacağım bu gidişle. Eriyor mesajlarım.@bazinga beni 80'ler kulübünden çıkarttı. İnşallah tekrar gireceğim. Derin devlete rağmen yılmak yok@Ahmed @mrt-06 @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye @kerem @Harunnn60 @MayısKralı @Turkuazz @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt @alperuz @phoebebuffay
Ben de 80 binler kulübünden çıkacağım bu gidişle. Eriyor mesajlarım.![]()
Eskileri bilinçli siliyorum veritabanını rahatlatmak ve bugün yaşadığımız problemlerin benzerlerini daha az yaşamak için...1500'den fazla mesajım silinmiş. Sadece son 1 hafta değil o zaman eskilerde silindi.![]()
Forum tarihinde ilk yaparız.Bence @Ahmed bana yeni konu açar![]()
Forum tarihinde ilk yaparız.![]()
O bildirim bana bilr gelmedi Forumdash'ın.
Kendi kendine harika atabilmen peki?![]()
Hayır nasıl yapabildin onu merak ettim.Bugün bütün ilkleri sen yaşıyorsun yaşatıyorsun bizlere.
![]()
Beni bu mentiondan çıkarın
Bu mesaja gelen tepkiler peki?![]()