sokak sanati 80.000'ler Kulübünde!

@sokak sanati tebrikler. :A Sana bu tatlı kareyi bırakıyorum. :A

images

Teşekkürler. Şarkılarıda var biliyorsun.:bhr:

• Beğendim
Reactions: dreamy
Çok severim. Sen Ariana ile MS’de yarışırken keşfetmiştim o zamandan beri ara ara dinlerim. :D The Weeknd’in kendini pek gösterebildiği bi şarkı değil ama Ariana sesini çok iyi kullanmış o şarkıda. :bhr:

Ariana'yı diş macunu sanan @mrt-06 'dan sonra sana da bi şeyler kattığımı öğrendiğim iyi oldu:A
Abel'de iyi söylüyor. Abel'in Sia ile düetini dinledin mi orada da olağan üstü.:bhr:

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and dreamy
Ariana'yı diş macunu sanan @mrt-06 'dan sonra sana da bi şeyler kattığımı öğrendiğim iyi oldu:A
Abel'de iyi söylüyor. Abel'in Sia ile düetini dinledin mi orada da olağan üstü.:bhr:
Sende hatlar karıştı galiba Sia ile düeti olan Zayn değil mi. :A Benim bildiğim bir düetleri yok. :A

Hayır nasıl yapabildin onu merak ettim. :A Bugün bütün ilkleri sen yaşıyorsun yaşatıyorsun bizlere. :A

Ozan silerken tepkileri silmedi mi bilmiyorum sim o tepkiler kafasına göre dağılıyor yada bilinçli bi şekilde.
Mesela ben bu konuya en çok harika atan kişiyim doğal olarak. O yüzden bu konuda yazdıklarıma direk harika tepkisini yazıyor forum. Diğer üyelerde de aynı.:A

• Güldürdün
Reactions: blacklion

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961