sokak sanati 80.000'ler Kulübünde!

Fox doğru günde doğru fragmanları doğru reklamları yapmasaydı zordu.
@xBUGRAx
Harbiden niye erkenden kaçtı o ikisi. Yazık ettiler kendilerine.

Reactions: xBUGRAx
Aşko tekrardan hoş geldin. Nice güzel mesajların olsun, iyi ki aramızdasın ve iyi ki bizimlesin.

Kaliteli hediyelerin.

Reactions: sokak sanati
Son dizisi Yuvamdaki Düşman'da da iyiydi. Kıyafetler falan da çok yakışıyo Neboş'a, maşallahı var. Endo'nun anası da olabilir. Ya da Şahika'nın, düşünsene

Fatih Aksoy'un DM'ini çökertiyoruz o zaman. Zaten çok sağlam 2 transfer bekliyorum.

Reactions: alperuz
Tanımıyorum seni ama galiba eski üyelerdensin. Nickini sağ olsun bir iki kere @kerem sayesinde duymuştum.
Tebrikler. @sokak sanati

Teşekkürler. İyi ama daha çok kötü anılar bıraktım bi çok kişide. Duyma sebebin ondandır

Bende seni tanımıyorum ama zamanla tanışırız. Aktifsen forumda bol bol göreceğiz birbirimizi.

Reactions: blacklion

Boş ver başkalarının dediklerini konuşmayı. Kendimizi konuşalım kendi yakıştırmalarimız ile.

A dedim ceza yedim, e dedim ceza yedim, ç dedim ceza yedim. Hatta bir ara adımın geçmesi bile yasaklanmıştı kışkırdıkları için. Cezaylıydım yani. Başka sebebi yok. Memnun oldum Eyüpcum. Beni de Umut olarak bilirler.

İyi ki dönmüşüm. Evde cnm sıkılıyorDu burada bi kaç iyi laf iyi geldi. Giderken böyle değildi burası.

Sende iyi ki kayıt olmuşsun Eyüp

Bu arada havalı yerine cool dersen. havalı olursun. İşin raconu bu

Tanımıyorum seni ama galiba eski üyelerdensin. Nickini sağ olsun bir iki kere @kerem sayesinde duymuştum.
Tebrikler. @sokak sanati
Teşekkürler. İyi ama daha çok kötü anılar bıraktım bi çok kişide. Duyma sebebin ondandır

Bende seni tanımıyorum ama zamanla tanışırız. Aktifsen forumda bol bol göreceğiz birbirimizi.
Benim dışımda seni anan kimse yoktu. Hizmetçimin reklamını çok iyi yapmışım.

Fox doğru günde doğru fragmanları doğru reklamları yapmasaydı zordu.
@xBUGRAx
Harbiden niye erkenden kaçtı o ikisi. Yazık ettiler kendilerine.
Kaçmadılar, senarist böyle bir karar alınca ayrılmak zorunda kaldılar. Yoklukları çok hissedildi tabii. Sen izlemediğin için bilmiyorsun.

Ekimin sonunda üye olmuştum ben sen gitmişsin ben gelmişim gibi olmuş.
Reytinglere ve televizyon haberlerine yorum yapmak için üye olmuştum o gün bugündür de üyeyiz.

Bende taa bir zamanlar vıcık vıcık yaz dizilerini izlemekten zevk alırken üye olmuştum. Bir aşk hikayesi isme bak.

Aynen beni gönderip seni almışlar.

Kaçmadılar, senarist böyle bir karar alınca ayrılmak zorunda kaldılar. Yoklukları çok hissedildi tabii. Sen izlemediğin için bilmiyorsun.

Arif ve Bahar katlanilir gibi değil. Ceydoşu bile bozmuşlar. Bir iyi haller sinir olmuştum ona da. Gitti o eli masalı dobra kadın yerine miyav geldi

Reactions: kerem
Arif ve Bahar katlanilir gibi değil. Ceydoşu bile bozmuşlar. Bir iyi haller sinir olmuştum ona da. Gitti o eli masalı dobra kadın yerine miyav geldi
Deme öyle ArBah çpk tatlıydı ya, özellikle Arif çok hakediyordu Bahar'ı.

Ceyda zaten 2. sezondan itibaren melekliğe bürünmüştü, bı videoyu izlerken çok daha iyi anladım.

1:27

Deme öyle ArBah çpk tatlıydı ya, özellikle Arif çok hakediyordu Bahar'ı.

Ceyda zaten 2. sezondan itibaren melekliğe bürünmüştü, bı videoyu izlerken çok daha iyi anladım.

1:27

Şirin neydi öyle son sahnede. Köpeğe dönmüş. Tam layığı