Tebrikler Umutçum, nice mesajlara.Hediyelerin.
Teşekkürler cnm
Tebrikler Umutçum, nice mesajlara.Hediyelerin.
FOX değil Medyapım başardı onu.
Çok basit tabii ki orjinalinde Sarp ölmüştü geri gelmedi yani. Aslında bu sezon Hatice ve Sarp ölmeseydi sezon sonuna kadar giderdi yine de. Ama karakter kalmayınca bitirmek zorunda kaldılar mecbur.
Aşko tekrardan hoş geldin. Nice güzel mesajların olsun, iyi ki aramızdasın ve iyi ki bizimlesin.
Kaliteli hediyelerin.
Ekli dosyayı görüntüle 76479
Son dizisi Yuvamdaki Düşman'da da iyiydi. Kıyafetler falan da çok yakışıyo Neboş'a, maşallahı var. Endo'nun anası da olabilir. Ya da Şahika'nın, düşünseneNebahat Aşkı Memnuda ki haliyle gelse okeyim ama kadın baya yaşlandı. Yapabilir mi bilmiyorum.
Son dizisi Yuvamdaki Düşman'da da iyiydi. Kıyafetler falan da çok yakışıyo Neboş'a, maşallahı var. Endo'nun anası da olabilir. Ya da Şahika'nın, düşünsene
Tanımıyorum seni ama galiba eski üyelerdensin. Nickini sağ olsun bir iki kere @kerem sayesinde duymuştum.Tebrikler. @sokak sanati
Aynen ben de tanımak çok isterim. Şahsen kötü bir şey duymadım ama diyorlarsa da kulak asma. Buradaki 5. - 6. Ayım ama bana da takılmadık sıfat kalmadı. Umrumda değil ama kim nasıl görmek istiyorsa görsün.
Nerelerdeydin peki neden girmiyordun foruma? İsmim Eyüp bu arada zamanla dedigin gibi daha da tanışır kaynaşırız.
Aynen zaten umursamıyorum açıkçası insan kendini biliyor. Beni bana kötü diyen şeyler rahatsız etmiyor, rahatsız eden daha baska bir şey var ama neyse konuyu dağıtmayalım.İyi ki dönmüşsün.Memnun oldum Umut. Hem ismin hem de nickin baya havalı. 😍
Ne zaman gitmiştin ve giderken şu an arasında ne fark var?Cool da iyi de havalıyı ben cooldan da öte bir sıfat olarak gördüğüm için söyledim.
Tanımıyorum seni ama galiba eski üyelerdensin. Nickini sağ olsun bir iki kere @kerem sayesinde duymuştum.Tebrikler. @sokak sanati
Benim dışımda seni anan kimse yoktu. Hizmetçimin reklamını çok iyi yapmışım.Teşekkürler. İyi ama daha çok kötü anılar bıraktım bi çok kişide. Duyma sebebin ondandır
Bende seni tanımıyorum ama zamanla tanışırız. Aktifsen forumda bol bol göreceğiz birbirimizi.
Kaçmadılar, senarist böyle bir karar alınca ayrılmak zorunda kaldılar. Yoklukları çok hissedildi tabii. Sen izlemediğin için bilmiyorsun.Fox doğru günde doğru fragmanları doğru reklamları yapmasaydı zordu.@xBUGRAx
Harbiden niye erkenden kaçtı o ikisi. Yazık ettiler kendilerine.
Ekimin sonunda üye olmuştum ben sen gitmişsin ben gelmişim gibi olmuş.Reytinglere ve televizyon haberlerine yorum yapmak için üye olmuştum o gün bugündür de üyeyiz.
Kaçmadılar, senarist böyle bir karar alınca ayrılmak zorunda kaldılar. Yoklukları çok hissedildi tabii. Sen izlemediğin için bilmiyorsun.
Benim dışımda seni anan kimse yoktu. Hizmetçimin reklamını çok iyi yapmışım.
Deme öyle ArBah çpk tatlıydı ya, özellikle Arif çok hakediyordu Bahar'ı.Arif ve Bahar katlanilir gibi değil. Ceydoşu bile bozmuşlar. Bir iyi haller sinir olmuştum ona da. Gitti o eli masalı dobra kadın yerine miyav geldi
Deme öyle ArBah çpk tatlıydı ya, özellikle Arif çok hakediyordu Bahar'ı.
Ceyda zaten 2. sezondan itibaren melekliğe bürünmüştü, bı videoyu izlerken çok daha iyi anladım.
1:27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?