sokak sanati 80.000'ler Kulübünde!

Tebrikler Umutçum, nice mesajlara. :Z Hediyelerin. :A

DVhqEQKX0AAcCrR.jpg

5e3165a4c03c0e2258ce6e0f.jpg

Teşekkürler cnm:bhr: Okan'da ne süt çocuğuymuş zamanında.:F

• Güldürdün
Reactions: Bully
FOX değil Medyapım başardı onu. :A

Çok basit tabii ki orjinalinde Sarp ölmüştü geri gelmedi yani. Aslında bu sezon Hatice ve Sarp ölmeseydi sezon sonuna kadar giderdi yine de. Ama karakter kalmayınca bitirmek zorunda kaldılar mecbur. :A

Fox doğru günde doğru fragmanları doğru reklamları yapmasaydı zordu.:A @xBUGRAx
Harbiden niye erkenden kaçtı o ikisi. Yazık ettiler kendilerine.:(

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Aşko tekrardan hoş geldin. Nice güzel mesajların olsun, iyi ki aramızdasın ve iyi ki bizimlesin. :bhr: :Z

Kaliteli hediyelerin. :bhr:
1584778370873.png

• Harika
Reactions: sokak sanati
Tanımıyorum seni ama galiba eski üyelerdensin. Nickini sağ olsun bir iki kere @kerem sayesinde duymuştum. :A Tebrikler. @sokak sanati

Teşekkürler. İyi ama daha çok kötü anılar bıraktım bi çok kişide. Duyma sebebin ondandır:A
Bende seni tanımıyorum ama zamanla tanışırız. Aktifsen forumda bol bol göreceğiz birbirimizi.:Z

• Harika
Reactions: blacklion
Aynen ben de tanımak çok isterim. Şahsen kötü bir şey duymadım ama diyorlarsa da kulak asma. Buradaki 5. - 6. Ayım ama bana da takılmadık sıfat kalmadı. Umrumda değil ama kim nasıl görmek istiyorsa görsün. :A

Nerelerdeydin peki neden girmiyordun foruma? İsmim Eyüp bu arada zamanla dedigin gibi daha da tanışır kaynaşırız. :Z

Boş ver başkalarının dediklerini konuşmayı. Kendimizi konuşalım kendi yakıştırmalarimız ile. :Z

A dedim ceza yedim, e dedim ceza yedim, ç dedim ceza yedim. Hatta bir ara adımın geçmesi bile yasaklanmıştı kışkırdıkları için. Cezaylıydım yani. Başka sebebi yok. Memnun oldum Eyüpcum. Beni de Umut olarak bilirler.:A

• Güldürdün
Aynen zaten umursamıyorum açıkçası insan kendini biliyor. Beni bana kötü diyen şeyler rahatsız etmiyor, rahatsız eden daha baska bir şey var ama neyse konuyu dağıtmayalım. :A İyi ki dönmüşsün. :Z Memnun oldum Umut. Hem ismin hem de nickin baya havalı. 😍

İyi ki dönmüşüm. Evde cnm sıkılıyorDu burada bi kaç iyi laf iyi geldi. Giderken böyle değildi burası.:A
Sende iyi ki kayıt olmuşsun Eyüp:Z

Bu arada havalı yerine cool dersen. havalı olursun. İşin raconu bu:F

• Güldürdün
Tanımıyorum seni ama galiba eski üyelerdensin. Nickini sağ olsun bir iki kere @kerem sayesinde duymuştum. :A Tebrikler. @sokak sanati
Teşekkürler. İyi ama daha çok kötü anılar bıraktım bi çok kişide. Duyma sebebin ondandır:A
Bende seni tanımıyorum ama zamanla tanışırız. Aktifsen forumda bol bol göreceğiz birbirimizi.:Z
Benim dışımda seni anan kimse yoktu. Hizmetçimin reklamını çok iyi yapmışım. :A

Fox doğru günde doğru fragmanları doğru reklamları yapmasaydı zordu.:A @xBUGRAx
Harbiden niye erkenden kaçtı o ikisi. Yazık ettiler kendilerine.:(
Kaçmadılar, senarist böyle bir karar alınca ayrılmak zorunda kaldılar. Yoklukları çok hissedildi tabii. Sen izlemediğin için bilmiyorsun. :A

• Güldürdün
Ekimin sonunda üye olmuştum ben sen gitmişsin ben gelmişim gibi olmuş. :A Reytinglere ve televizyon haberlerine yorum yapmak için üye olmuştum o gün bugündür de üyeyiz. :A

Bende taa bir zamanlar vıcık vıcık yaz dizilerini izlemekten zevk alırken üye olmuştum. Bir aşk hikayesi isme bak.:F
Aynen beni gönderip seni almışlar.:A

• Güldürdün
Kaçmadılar, senarist böyle bir karar alınca ayrılmak zorunda kaldılar. Yoklukları çok hissedildi tabii. Sen izlemediğin için bilmiyorsun. :A

Arif ve Bahar katlanilir gibi değil. Ceydoşu bile bozmuşlar. Bir iyi haller sinir olmuştum ona da. Gitti o eli masalı dobra kadın yerine miyav geldi :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Arif ve Bahar katlanilir gibi değil. Ceydoşu bile bozmuşlar. Bir iyi haller sinir olmuştum ona da. Gitti o eli masalı dobra kadın yerine miyav geldi :F
Deme öyle ArBah çpk tatlıydı ya, özellikle Arif çok hakediyordu Bahar'ı. :A

Ceyda zaten 2. sezondan itibaren melekliğe bürünmüştü, bı videoyu izlerken çok daha iyi anladım. :F

1:27

• Güldürdün
Deme öyle ArBah çpk tatlıydı ya, özellikle Arif çok hakediyordu Bahar'ı. :A

Ceyda zaten 2. sezondan itibaren melekliğe bürünmüştü, bı videoyu izlerken çok daha iyi anladım. :F

1:27

Şirin neydi öyle son sahnede. Köpeğe dönmüş. Tam layığı:A