sokak sanati'ından Veda

@sokak sanati umut eğer ki diyorsan foruma zamanım yok haftada bir ayda bir de olsa burada olmanı isterim hiç olmazsa arada burda ol ama tabiki illede ayrılmak istiyorsan kararına saygı duyarım Umut'um

İngilizce de büyük 'i' olmaz.

@sokak sanati Fındık zamanı 1 ay ara veriyorsun, umarım yine öyle yaparsın. Biraz dinlen kendine zaman ayır dönersin yine.

1 aydan daha uzun süreçok orası kesin. Geri dönmemek konusunda da kesin gibi. Bakalım ne çıkacak.

İşte ffde son hareketleri mi yapıyorum. Yarın son kez uzaktan bakıp çıkışımı imzalarım

Arada haber ederim sizlere. Bazı arkadaşlarda iletişim adresim olacak ama şuanlık kimse de yok. Biraz sakinlige ihtiyacım var o yüzden veremiyorum.
@Mr.At sanada gelsin bu cevap.

Bende sizleri seviyorum.

@sokak sanati umut eğer ki diyorsan foruma zamanım yok haftada bir ayda bir de olsa burada olmanı isterim hiç olmazsa arada burda ol ama tabiki illede ayrılmak istiyorsan kararına saygı duyarım Umut'um

Çok cazip bir teklif ama teklife açık değilim.😛 Belki çok özlersem bir giriş yaparım.

Yok takası bile kavgalar ile hatırlamam gibi. Büyük konuşmayayım yine de.

Helal olsun tüm hakkım dünyanın en zevksiz kişisi

Gitme bence
Gerçi gidersen git Sıla'ya hakaret eden kalmaz işime gelir

İngilizce de büyük 'i' olmaz.

@sokak sanati Fındık zamanı 1 ay ara veriyorsun, umarım yine öyle yaparsın. Biraz dinlen kendine zaman ayır dönersin yine.
bir orası mı olmamış?
)
zar zor üç kelimeyi birbirine denk getirdik sadece olamayan kısım i harfiyse benim açımdan büyük başarı

giderayak sana laf atmış bence affetmemen lazım bu sözü bana söylese laptopu aldığım gibi kafasına geçirirdim
)

Geçen gün vadi konusunda sana 1 milyon verseler kösem konusuna gelmem demedi mi. Bize öyle davranıyor vadicilere farklı.

Sonsuza kadar buradayım.Hiç boşuna ümitlenme.

Üzdün ya, elveda deme bence en azından arada bir uğramalısın forumun demirbaşlarından sayılırsın
Yine de bu zamana kadar verdiğin emekler için sağol, bir hakkımız geçtiyse helal olsun.

Bu arada sanırım yakında ben de gideceğim, iş güç foruma hiç ama hiç zaman ayıramıyorum artık.

Geçen gün vadi konusunda sana 1 milyon verseler kösem konusuna gelmem demedi mi. Bize öyle davranıyor vadicilere farklı.

biz onu öyle sevdik der der
@vadikızı bu sağı solu belli olmaz
)) bana o hakareti yapmasına rağmen ben kıza en ufak bir kötü söz söylemedim
ama sen yerden yere vurmuşsun
bu kadar insafsızlık olmaz centilmenlik nerde hanı ?

Sende sahi solu belli olmaz defin az önce. Mavi boncuk demek o demek sayılır

Asla ben kimseye farklı davranmıyorum gelmem dediğim yere asla gelmem ben

Ben sana ne hakareti yaptım diziyi izlemiyorum o kadar

Sen biraz bekle bence buralarda daha. Zaten çokça ara veriyorsun biraz bekle buralarda.

Hakkım dibine kadar helal olsun. Benim icin zevkti forum ile uğraşmak.

Asla ben kimseye farklı davranmıyorum gelmem dediğim yere asla gelmem ben

Ben sana ne hakareti yaptım diziyi izlemiyorum o kadar
anlamadım şimdi
olay niye dönüp dolaşıp beni bulduki ?
siz sokak sanati ile didişiyordunuz ben seni savunuyordum laf döndü dolaştı bana nasıl geldi o kısmı kaçırdım