@sokak sanati umut eğer ki diyorsan foruma zamanım yok haftada bir ayda bir de olsa burada olmanı isterim hiç olmazsa arada burda ol ama tabiki illede ayrılmak istiyorsan kararına saygı duyarım Umut'um
İngilizce de büyük 'i' olmaz.
@sokak sanati Fındık zamanı 1 ay ara veriyorsun, umarım yine öyle yaparsın. Biraz dinlen kendine zaman ayır dönersin yine.
Yolculuk nezaman @sokak sanati gitmeni istemiyorum ama yapıcak bişey yok kararlı görünüyosun ama geri dön yani kesin dönmem asla dönmem demen saçma dediysen tabi konuyu dikatli okumadım)) yani burda seni seven arkadaşların var enazından az olsa görün git hoşçakal Umut'um sevildiğini bil.
@sokak sanati umut eğer ki diyorsan foruma zamanım yok haftada bir ayda bir de olsa burada olmanı isterim hiç olmazsa arada burda ol ama tabiki illede ayrılmak istiyorsan kararına saygı duyarım Umut'um
Nereye gidiyon la @sokak sanati sen gidersen ben kimle tartışırım. Kim Sıla'ya laf atar( tek zevksiz sensin çünkü ) Cidden nereye gidiyon kolay mı la öyle benim hakkım helal beni uyuz etsen de helal de gitmeni istemem yani. Benim en sevmediğim üyenin bile burada olmasını isterim yoksa forum Olmuyor. Beni kavgalarla hatırlamanı istemem gidiyorsan Gerçi başka da bir şey olmadı aramızda Neyse ben gitmemen taraftarıyım
Gitme bence Gerçi gidersen git Sıla'ya hakaret eden kalmaz işime gelir1 aydan daha uzun süreçok orası kesin. Geri dönmemek konusunda da kesin gibi. Bakalım ne çıkacak.
İşte ffde son hareketleri mi yapıyorum. Yarın son kez uzaktan bakıp çıkışımı imzalarım
Arada haber ederim sizlere. Bazı arkadaşlarda iletişim adresim olacak ama şuanlık kimse de yok. Biraz sakinlige ihtiyacım var o yüzden veremiyorum. @Mr.At sanada gelsin bu cevap.
Bende sizleri seviyorum.
Çok cazip bir teklif ama teklife açık değilim.😛 Belki çok özlersem bir giriş yaparım.
Yok takası bile kavgalar ile hatırlamam gibi. Büyük konuşmayayım yine de.
Helal olsun tüm hakkım dünyanın en zevksiz kişisi
bir orası mı olmamış? )İngilizce de büyük 'i' olmaz.
@sokak sanati Fındık zamanı 1 ay ara veriyorsun, umarım yine öyle yaparsın. Biraz dinlen kendine zaman ayır dönersin yine.
Gitme bence Gerçi gidersen git Sıla'ya hakaret eden kalmaz işime gelir
giderayak sana laf atmış bence affetmemen lazım bu sözü bana söylese laptopu aldığım gibi kafasına geçirirdim )@sokak sanati ben kimse mavi boncuk dağıtıyorum yahu gitmene üzüldüm
umarım hayatında herşey yolunda gider
Sıla'nın yeni albümü çıkıyor laf sokan da olmaz ne güzel oh mis güle güle umutçumSılada gündemde düşer.
giderayak sana laf atmış bence affetmemen lazım bu sözü bana söylese laptopu aldığım gibi kafasına geçirirdim )
Sonsuza kadar buradayım.Hiç boşuna ümitlenme.harikaydı ya bu için güzel lafı )) yalnız keşke sen değilde bu lafı @Çiğdem- söyleseydi ) hanı dışın sapık falan ama için güzel diye bir iltifat bile duymadık hogathadan ?
duydunmu hogatha? bak erkekler bile içimin güzelliğini anladı sen orda burda hala bana laf yetiştirmekle uğraş gül gibi adamı kaçırıyorsun
aslında harika şıkkını işaretleyecektimde sonra dedim @sokak sanati bizi yanlış anlar bu sapıkmıdır da bana kalp işareti yapıp sevgi gösterisinde bulunuyor der diye vazgeçtim o şıktan beğeni tuşuyla geçiştirmek zorunda kaldık
mesajı beğendimde sonu olmamış sanki .) senden kurtulduk darısı @Harunnn60 un başına diye bitirmen lazımdı sözü )
son olarak @Titanium un sözüyle bitireyim lafı vedaları sevmem o yüzden konuyu terkediyorum )
@Dr. Sabahat da burdaymış İ love you doktor sabahat you are beautiful but @Çiğdem- is very ugly )
Geçen gün vadi konusunda sana 1 milyon verseler kösem konusuna gelmem demedi mi. Bize öyle davranıyor vadicilere farklı.
biz onu öyle sevdik der der @vadikızı bu sağı solu belli olmaz )) bana o hakareti yapmasına rağmen ben kıza en ufak bir kötü söz söylemedim ama sen yerden yere vurmuşsun bu kadar insafsızlık olmaz centilmenlik nerde hanı ?
Sonsuza kadar buradayım.Hiç boşuna ümitlenme.
Geçen gün vadi konusunda sana 1 milyon verseler kösem konusuna gelmem demedi mi. Bize öyle davranıyor vadicilere farklı.
biz onu öyle sevdik der der @vadikızı bu sağı solu belli olmaz )) bana o hakareti yapmasına rağmen ben kıza en ufak bir kötü söz söylemedim ama sen yerden yere vurmuşsun bu kadar insafsızlık olmaz centilmenlik nerde hanı ?
ama ben lafı bile daha kibar bir şekilde vuruyorum ) senin gibi bodoslama dalmıyorum kızaSende sahi solu belli olmaz defin az önce. Mavi boncuk demek o demek sayılır
Üzdün ya, elveda deme bence en azından arada bir uğramalısın forumun demirbaşlarından sayılırsın Yine de bu zamana kadar verdiğin emekler için sağol, bir hakkımız geçtiyse helal olsun.
Bu arada sanırım yakında ben de gideceğim, iş güç foruma hiç ama hiç zaman ayıramıyorum artık.
anlamadım şimdi olay niye dönüp dolaşıp beni bulduki ? siz sokak sanati ile didişiyordunuz ben seni savunuyordum laf döndü dolaştı bana nasıl geldi o kısmı kaçırdımAsla ben kimseye farklı davranmıyorum gelmem dediğim yere asla gelmem ben
Ben sana ne hakareti yaptım diziyi izlemiyorum o kadar
Asla ben kimseye farklı davranmıyorum gelmem dediğim yere asla gelmem ben
Ben sana ne hakareti yaptım diziyi izlemiyorum o kadar
Zaten dokunduğunuz kişiyi yakıyorsunuz. 1. @xemrexxx 2. senzamanında @sokak sanati da bu kadar iddialı konuşuyordu ama noldu? beddularımla sonunda onu göndermeyi başardım şimdi sıra sende ) çok pis beddua ederim )