sokak sanati'ından Veda

Önceden bana dediğinde ben temelli gitmezsin zannediyordum ama gerçekten gidiyorsun yani. 😳 Şaşırdım açıkçası. :/

Umarım temelli gitmezsin kısa bir ara olur bu. Eğer bende seni geçmişte kırdıysam kusura bakma. Zaten özelden konumuştuk bunları... Benim aklımda da Rihanna fanı ve Fox sempatisi olarak kalacaksın. :D
@sokak sanati

Aynen 5 kişi biliyordu gideceğimi biti sendin. Sende özel birisin buradan da anlayabilirsin.:D
Akıllarda kalabilecek olmam güzel. Bende unutmayacağım burayı ve sizleri.

Umut'um 3 sene boyunca o kadar çok şey paylaştık ki, sürekli iletişim halindeydik her konuda birçok şey paylaştık, bu veda bana çok zor geliyor. :( Hala da kabullenemiyorum ama gidiyorsun işte.

Veda edeceğini söylediğinden beri seni ikna etmeye çalışıyorum biliyorsun ama kafana koymuşsun artık elden bir şey gelemedi, yolun açık olsun dostum umarım her şey istediğin gibi olur..

Hakkım da sana sonuna kadar helaldir, sen de Allah'a emanet ol. 'Loo' kardeşliği unutulmayacak...

Lo ben kimin ismini karıştırcam beroş hakkında konuşup dedikodu yapıp oraya buraya etiketleyeceğim :T

Kime kime Umudum ümidim dicem duygulandım bak :(

Eskiler bir bir ayrılıyor belkide benim de ayrılma vaktim yaklaşıyordur kim bilir :( Ama ben seviyorum burayı 7. Sınıftan beri takip ediyorum burayı yani 5-6 yıldır düzenli olarak bakıyorum buraya ve o yıllardaki neredeyse herkes forumu terk etti.Sen de gitmeseydin iyiydi :(
:T

Kesinlikle Alperim. Benimde aklımda seninle ilgili bu şakalar ve saf düşünce yapın kalacak. Hayatında tadı bu demek ki.:) Sen Çiğdem burada oldukça burada gibisin.:D

ben mesajın şaka olduğuna inanmıyorum :) dediyse gidecektir hatta bence geç bile kaldın @sokak sanati bugüne kadar kaldığın kabahat :)))
of ya sonunda bir düşmandan kurtulduk :Z:Z:Z şimdi sırada @Doğu var onuda şutlasalar forum cennete döner :)))

bu arada hakkımdaki güzel düşüncelerinden dolayı teşekürler sokak şeysi :)) forumda bazı arkadaşlar yazdıkları mesajlarıyla olsun tavır ve davranışlarıyla olsun bana daha yakın gelir , aileden biri gibi gelir.. sende öyle bir insansın benim açımdan , gerçi evaya yaptığın ihaneti unutacak değilim:) ama yinede sağlık olsun ne diyelim :))

Aynen 5 kişi biliyordu gideceğimi biti sendin. Sende özel birisin buradan da anlayabilirsin.:D
Akıllarda kalabilecek olmam güzel. Bende unutmayacağım burayı ve sizleri.
Teşekkürler. :bhr:

Seni iyi tanıyorum. Karar verdin mi ne şaka yaparsın nede kararından vazgeçersin o yüzden şaka gözüyle bakmadım. Hakkım helal olsun sana...

Bu olmadı ama:( çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum keşke sadece ara vermiş olsaydın:( forum çok eksik kalacaktır:(

Yok Yeni üyeler geliyor çokta eksik kalmaz bence.:X Bende üzgün ayrılıyorum ama yapacak bir şey yok. Elden bir şey gelmiyor.:(

Kesinlikle Alperim. Benimde aklımda seninle ilgili bu şakalar ve saf düşünce yapın kalacak. Hayatında tadı bu demek ki.:) Sen Çiğdem burada oldukça burada gibisin.:D
:( Şimdiden seni özledim ben.

Evet benim şahsi düşüncem @Çiğdem- @destere ve @xemrexxx olmazsa forumun çekilmeyeceği yönünde yani onlardan biri giderse bende giderim ama üzdün beni be trigonometri çözerken görsüm konuyu :(

Helal olsun tabi ki hakkım. Ya çok özleyeceğim seni. Sayende forumda yalnız hissetmemeye başladım. Eski sıkıcı günlerime geri döneceğim sanırım. :(
Facebook filan varsa oradan görüşmeye devam etmek isterim. :(

Şuanlık kimse de iletişim bilgim yok. Eğer bir gün hasretine dayanamazsam seni bulurum ben.:bhr:
Zaten benzer sayfaları takip ediyoruz. Bir bakmışsın yine bir yerde karşı karşıya geliriz.:Z

Bende 1 yıl öncesine dönüp burada kalmaya devam etmek isterdim ama yapacak bir şey yok. Bir yerde veda etmek gerekiyor.:(
Kısmetse Olura gönderme yaptım orada. Orada dedikodu yapılıyor biz burada onun dedikodusunu.:F Yoksa yabancı diziler müzikler olsun bir çok ortak nokta var seninle. Çok uzatmak istemedim.:X
Kısmetse Olur bitene kadar "kalsaydı bariiii"(tırnak içini incir şarkısı gibi oku):F
Bitecekmiş 1-2 aya sen de bu buhranlı günleri atlatırdın :X gerçi benım de ara vermem şart(vericem de bu gidişle)
Sonsuza dek gitmek değildir umarım. Ne diceksşn kendine? Yok yok girmicem aslaa girmicem kendime söz verdim gibi kendinimi telkin edicen:T: iyi ce şaşırırsın söylim. Arada gel. Haftasonu gel napıcan sanki hafasonu? Her gece barda gönlü hovarda birisi de değilsin :A

Benim 2 Nisan şakamdan sonra 3 Nisan şakası bu oldu :D :A

Ama eger gercekse de bende hakkimi helal ediyorum haksiz ceza vermen, forumun modlarin biri olup ama bunu ustlenemedigin falan vs. hepsi eski de kaldi. Sen de hakkini helal et :)

Cezaları ben tek başıma mı veriyorum. Özellikle sana karşı böyle bir tutum sergilemedim. Çok şikayet etmen dışında bir laf etmedim sana. Ama @Doğu ya yada sevgili @Billy Kane ile ilgili biraz zorlama şeyler yapmış olabilirim. Kadir'in cezalar zaten ortada benle alakali değil.:X
En fazla 3 kere böyle sırf ceza alsın diye uğraşıpta bir ceza vermiş olabilirim. Daha fazlası yok.:D Benimde hakkım Helal olsun tabi ki.

Açık konuşayım şu kısacık sürede seninle hiç yıldızımız barışmadı, sevmediğim izdivaç programalarındaki amiyane tabirle elektrik alamadım :) Ama konu hak-helallik gibi hassas bir konu olunca geride bıraktığımız diziymiş, siyasetmiş bu gereksiz konular hakkındaki tartışmalarımız teferruat kalıyor benim gözümde. Keşke başka şartlar altında tanışsaydık :) Benden yana hakkım varsa helal olsun, yolun açık olsun :)

5 kişilik güzel grubumuz 4'e iniyor demek.. Diyecek birşey yok, çok güzel şeyler yaşadık zaten. 2014 Survivorda birlikte Turabiyi desteklemiştik, editördün o aralar. :(

Ne diyeyim, bu kararı her zaman eleştirdiğimi ki bu sabah da yazdım. Saygı falan duymuyorum tabi.

Gideceğini bekliyorduk zaten ama bu veda da biraz çabuk oldu sanki biraz daha kalabilseydin keşke. :(

Evet arada tartışıyorduk ediyorduk ama büyütülecek şeyler değildi. Tatlı atışmalardı onlar. :D Senin gibi bir dost, bir kardeş kazandığım için çok mutluyum.

Benim de hakkım sana helal olsun, kendine iyi bak Umut'um. :(

İlk başta o kadar masum değildik diye hatırlıyorum ben ama sen tatlıliğima dayanamayıp öyle görüyorsan sorun yok tabi ki.:A Özelden konuşuruz yine seninle buradan fazla uzatmak istemiyorum.

Sende kendine iyi bak Kaan'im.:bhr:

İlk başta o kadar masum değildik diye hatırlıyorum ben ama sen tatlıliğima dayanamayıp öyle görüyorsan sorun yok tabi ki.:A Özelden konuşuruz yine seninle buradan fazla uzatmak istemiyorum.

Sende kendine iyi bak Kaan'im.:bhr:
Şimdi veda edecen ya üzülme diye öyle demek durumunda kaldım napayım. :A Neyse unutalım gitsin. ss

Yok artık, sevdiğimiz üyeler tek tek giderken bir de senin vedan olmasın. Keşke her zamanki gibi bize bir şaka yapsaydın, ama nedenlerini bilemediğim için pek bir şey diyemem. Seninle yaşadığımız atışmaları ve zevklerimizin zıt olması nedeniyle çemkirmeden duramadığımız zamanları çok özleyeceğim. Umarım bu karar senin için hayırlı olur, ama forum için pek olmaz galiba. Hakkım varsa da helal olsun, hayatında başarılar. :( @sokak sanati

Kesinlikle benim açımsan da Özlenilecek üyelerdensin. Sana da tv sektöründe başarılar dilerim.:D İnce bir zekan var o sebeple iyi işler çıkaracağına eminim. Sağlıcakla kal.

Çözüm buluruz ya böyle çekip gitmek de çözüm değil. Haftada üç gün falan gir o zaman ne bileyim bulalım bir yolunu. Daha Kristen Stewart'ın ve Jake Gyllenhaal'ın Oscar kazandığı günleri görecektik birlikte. :D

Kristen alırsa bir uğrarım. Onun sözünü vereyim o zaman gönlün olsun:D

Umut'um 3 sene boyunca o kadar çok şey paylaştık ki, sürekli iletişim halindeydik her konuda birçok şey paylaştık, bu veda bana çok zor geliyor. :( Hala da kabullenemiyorum ama gidiyorsun işte.

Veda edeceğini söylediğinden beri seni ikna etmeye çalışıyorum biliyorsun ama kafana koymuşsun artık elden bir şey gelemedi, yolun açık olsun dostum umarım her şey istediğin gibi olur..

Hakkım da sana sonuna kadar helaldir, sen de Allah'a emanet ol. 'Loo' kardeşliği unutulmayacak...

Bitirmeyecegiz zaten. Ara gibi düşün sen ve o 4 kişi ben iletişime geçeceğim sizinle. Siz fazla düşünmeyin beni.:D
Aynen çok ısrar ettin ama kırmadan aradan sıyrıldım gibi. Seni çok özleyeceğim.:bhr:

ben mesajın şaka olduğuna inanmıyorum :) dediyse gidecektir hatta bence geç bile kaldın @sokak sanati bugüne kadar kaldığın kabahat :)))
of ya sonunda bir düşmandan kurtulduk :Z:Z:Z şimdi sırada @Doğu var onuda şutlasalar forum cennete döner :)))

bu arada hakkımdaki güzel düşüncelerinden dolayı teşekürler sokak şeysi :)) forumda bazı arkadaşlar yazdıkları mesajlarıyla olsun tavır ve davranışlarıyla olsun bana daha yakın gelir , aileden biri gibi gelir.. sende öyle bir insansın benim açımdan , gerçi evaya yaptığın ihaneti unutacak değilim:) ama yinede sağlık olsun ne diyelim :))

Parantez içine bayıldım. Derim zaten için güzel diye.😛 Bende çok rötar yaptım sonunda gidiyorum. Hoşçakal :D

Son düzenleme:
Şuanlık kimse de iletişim bilgim yok. Eğer bir gün hasretine dayanamazsam seni bulurum ben.:bhr:
Zaten benzer sayfaları takip ediyoruz. Bir bakmışsın yine bir yerde karşı karşıya geliriz.:Z
Soyadımı mı biliyon nerden bulcan. -,-
Ben de senin sen olduğunu anlayamam soyadını bilmiyom.

Eğer internette fazla zaman geçirmekten, sanal sosyallikten sıkılmaktan ve hayatta yapılacak işlere; eğitimden kitap listesi bitirmeye, yabancı dil geliştirmeye vb. zaman bulabilmek için ayrılıyorsan diyecek pek bir şey yok, tebrik ediyorum. Sonuçta bir sitede düzenli olarak takılmak ister istemez sorumluluk getirir, işin başından aşkınken olup biteni merak edersin filan derken baya zaman kaybına yol açar.

Fakat bu siteden ayrılıp başka bir sitede takılmaya başlayacak veya yine her günününü hiç azaltmadan internette dizi film izleyerek geçireceksen, ne bileyim olmamış. :( En azından haftada 2-3 gün uğranır. Böyle temelli gidiyorum deyip ayda yılda bir de olsa hiç uğramayanlar da ayıp ediyor, bir mahallede senelerce oturduktan sonra başka bir şehre temelli taşınan insan bile arada bir eski arkadaşlarını arayıp sorar sonuçta.

@Harunnn60 ile birlikte en çok Online gördüğüm isimdin, umarım o da gitmez.

Keşke Dünyalı'yı izleyip gitseydin :D Şaka bir yana vedalardan hiç hoşlanmam, arada film yorumu yapmak için uğrarsın. :)