sokak sanati'ından Veda

:( Şimdiden seni özledim ben.

Evet benim şahsi düşüncem @Çiğdem- @destere ve @xemrexxx olmazsa forumun çekilmeyeceği yönünde yani onlardan biri giderse bende giderim ama üzdün beni be trigonometri çözerken görsüm konuyu :(

Dersine mani olmama bende üzüldüm.:( Keşke geç görseymişsin. Ama boş ver zaten aksam Mat çözülmez.:X

OMG 😵 Ben şoktadayım yalnız cidden şaşırdım ve üzüldüm :( Ama ben çok aktif değilim ya kesin ondan gidiyon bak geliyom gitme :((

Aaa konuyu görünce şok oldum. :( Herkes gidiyor teker teker. :( Çok üzüldüm gerçekten bir daha düşün bana kalırsa.

Şimdi kim en favori yabancı şarkı için etiketleyip oy isteyecek? Kim @xemrexxx ile beroş-meryoş kavgası edecek? Kim allstarda beroş ile yarışacak?

Hakkını helal et, benimde hakkım varsa sonuna kadar helal olsun.Veda mesajında her ne kadar ben olmasamda ara sırada olsa her zaman yıldızlar için oylarını bekliyor olacağım yolun açık olsun.. :) @sokak sanati

Son düzenleme:
Kesinlikle benim açımsan da Özlenilecek üyelerdensin. Sana da tv sektöründe başarılar dilerim.:D İnce bir zekan var o sebeple iyi işler çıkaracağına eminim. Sağlıcakla kal.

Kristen alırsa bir uğrarım. Onun sözünü vereyim o zaman gönlün olsun:D

Bitirmeyecegiz zaten. Ara gibi düşün sen ve o 4 kişi ben iletişime geçeceğim sizinle. Siz fazla düşünmeyin beni.:D
Aynen çok ısrar ettin ama kırmadan aradan sıyrıldım gibi. Seni çok özleyeceğim.:bhr:

Parantez içine bayıldım. Derim zaten için güzel diye.😛 Bende çok rötar yaptım sonunda gidiyorum. Hoşçakal :D
"TV sektöründe başarılar" ne alaka, yani oyuncu falan değilim sonuçta. Bu arads cümle kuramamalarını ve klavye hatalarını da çok özleyeceğim. :X

Kısmetse Olur bitene kadar "kalsaydı bariiii"(tırnak içini incir şarkısı gibi oku):F
Bitecekmiş 1-2 aya sen de bu buhranlı günleri atlatırdın :X gerçi benım de ara vermem şart(vericem de bu gidişle)
Sonsuza dek gitmek değildir umarım. Ne diceksşn kendine? Yok yok girmicem aslaa girmicem kendime söz verdim gibi kendinimi telkin edicen:T: iyi ce şaşırırsın söylim. Arada gel. Haftasonu gel napıcan sanki hafasonu? Her gece barda gönlü hovarda birisi de değilsin :A

Engellicem siteyi.:F Zaten girmek çoğu zaman aklıma gelmeyecek bence. Gelirse de girmem.:X

Açık konuşayım şu kısacık sürede seninle hiç yıldızımız barışmadı, sevmediğim izdivaç programalarındaki amiyane tabirle elektrik alamadım :) Ama konu hak-helallik gibi hassas bir konu olunca geride bıraktığımız diziymiş, siyasetmiş bu gereksiz konular hakkındaki tartışmalarımız teferruat kalıyor benim gözümde. Keşke başka şartlar altında tanışsaydık :) Benden yana hakkım varsa helal olsun, yolun açık olsun :)

Al benden de o kadar:D Her halde direk Vadi ile giriş yapmandan. Aslında @Maskeli Fedai vadici ama iyi anlasabiliyorum. Seninle de 2-3 ay burada kalsam sıcaklık kurarım gibi düşünüyordum ama kısmette yokmuş. Çünkü sadece vadi izleyen biri değilsin. Farklı konularda karşılaşırdık ve samimiyeti kurabilirdik gibi ama neyse sağlık olsun.:D
Benim hakkım Helaldir. Forumda iyi eğlenceler.

Al benden de o kadar:D Her halde direk Vadi ile giriş yapmandan. Aslında @Maskeli Fedai vadici ama iyi anlasabiliyorum. Seninle de 2-3 ay burada kalsam sıcaklık kurarım gibi düşünüyordum ama kısmette yokmuş. Çünkü sadece vadi izleyen biri değilsin. Farklı konularda karşılaşırdık ve samimiyeti kurabilirdik gibi ama neyse sağlık olsun.:D
Benim hakkım Helaldir. Forumda iyi eğlenceler.
Ah ah bi aralar kvp medya vardı o da senin gibi ansızın gitmişti :(

5 kişilik güzel grubumuz 4'e iniyor demek.. Diyecek birşey yok, çok güzel şeyler yaşadık zaten. 2014 Survivorda birlikte Turabiyi desteklemiştik, editördün o aralar. :(

Ne diyeyim, bu kararı her zaman eleştirdiğimi ki bu sabah da yazdım. Saygı falan duymuyorum tabi.

O günlerdem bahsetme. Bende özleyecegim.:D
Saygı duyma bana beni sevmem yeter.:bhr:

Şimdi veda edecen ya üzülme diye öyle demek durumunda kaldım napayım. :A Neyse unutalım gitsin. ss

Son görüşümde yine formunda oluşunu görmek güzel :F

"TV sektöründe başarılar" ne alaka, yani oyuncu falan değilim sonuçta. Bu arads cümle kuramamalarını ve klavye hatalarını da çok özleyeceğim. :X

O benimle ilgili ilk akla gelen zaten.:F
TV eleştirmenligine bu yaşta soyundun öyle bir şey olursun diye tahmin etmiştim. Yanıldım mı.:D

Soyadımı mı biliyon nerden bulcan. -,-
Ben de senin sen olduğunu anlayamam soyadını bilmiyom.

Biz anlaşıriz seninle sen rahat ol.:bhr:

Eğer internette fazla zaman geçirmekten, sanal sosyallikten sıkılmaktan ve hayatta yapılacak işlere; eğitimden kitap listesi bitirmeye, yabancı dil geliştirmeye vb. zaman bulabilmek için ayrılıyorsan diyecek pek bir şey yok, tebrik ediyorum. Sonuçta bir sitede düzenli olarak takılmak ister istemez sorumluluk getirir, işin başından aşkınken olup biteni merak edersin filan derken baya zaman kaybına yol açar.

Fakat bu siteden ayrılıp başka bir sitede takılmaya başlayacak veya yine her günününü hiç azaltmadan internette dizi film izleyerek geçireceksen, ne bileyim olmamış. :( En azından haftada 2-3 gün uğranır. Böyle temelli gidiyorum deyip ayda yılda bir de olsa hiç uğramayanlar da ayıp ediyor, bir mahallede senelerce oturduktan sonra başka bir şehre temelli taşınan insan bile arada bir eski arkadaşlarını arayıp sorar sonuçta.

@Harunnn60 ile birlikte en çok Online gördüğüm isimdin, umarım o da gitmez.

Keşke Dünyalı'yı izleyip gitseydin :D Şaka bir yana vedalardan hiç hoşlanmam, arada film yorumu yapmak için uğrarsın. :)

Çok haklı bir yorum ama ikisi de değil.:D
Psikolojik biraz benimle ilgilenen olanlar. Şöyle 1.5 yıl inziva mı desem öyle bir şey.:X

O benimle ilgili ilk akla gelen zaten.:F
TV eleştirmenligine bu yaşta soyundun öyle bir şey olursun diye tahmin etmiştim. Yanıldım mı.:D

Biz anlaşıriz seninle sen rahat ol.:bhr:
Hiçbir zaman işi ciddiye dökmek gibi bir amacım olmadı, sadece yazmayı sevdiğim için eğlencesine yapıyorum. Gerçi ieride neler olacağını bilemem, kısmetse olur. :A

OMG 😵 Ben şoktadayım yalnız cidden şaşırdım ve üzüldüm :( Ama ben çok aktif değilim ya kesin ondan gidiyon bak geliyom gitme :((

Sen gelde bir düşünürüz.:D bi gelemedin gerçekten. Seni özleyecegim cücük Acun.:X

Aaa konuyu görünce şok oldum. :( Herkes gidiyor teker teker. :( Çok üzüldüm gerçekten bir daha düşün bana kalırsa.

Şimdi kim en favori yabancı şarkı için etiketleyip oy isteyecek? Kim @xemrexxx ile beroş-meryoş kavgası edecek? Kim allstarda beroş ile yarışacak?

Hakkını helal et, benimde hakkım varsa sonuna kadar helal olsun.Veda mesajında her ne kadar ben olmasamda ara sırada olsa her zaman yıldızlar için oylarını bekliyor olacağım yolun açık olsun.. :) @sokak sanati

Veda mesajım o kadar çok uzadı ki 2 saat yazdım kesme zorunda kaldım. Unutmuşum insan olmam hasabiyle.:(
Beren'e birini düşünelim. Onu unutmayalım.:D

Helal olsun @MayısKralı bu arada.:D

Engellicem siteyi.:F Zaten girmek çoğu zaman aklıma gelmeyecek bence. Gelirse de girmem.:X
Zamanla sen :F
95833-1441737073.gif

Sen gelde bir düşünürüz.:D bi gelemedin gerçekten. Seni özleyecegim cücük Acun.:X

Veda mesajım o kadar çok uzadı ki 2 saat yazdım kesme zorunda kaldım. Unutmuşum insan olmam hasabiyle.:(
Beren'e birini düşünelim. Onu unutmayalım.:D

Helal olsun @MayısKralı bu arada.:D

Evet birini bulalım ama arada uğrayıp bir oy kullan yani tamamen ayırma kendini forumdan. :D