sokak sanati'ından Veda

Ah ah bi aralar kvp medya vardı o da senin gibi ansızın gitmişti
Yakup, Buğra, Darksaal, emreemreu, Mahoni, Prncss.. Reytinger, Almila, KayipSehir.... Saydığım isimler habersiz aramızdan ayrılanlar, hepsi de ayrı ayrı özleniyor.

En azından böyle veda konusu açıp gidilmeli sonuçta insan merak ediyor, burada konuşuyorsun onca zaman, böyle pat diye gidilmemeli..

Forumda ilk defa beğenmeme şıkkını kullandım.

Hani belki sadece sanal ortam veya sadece senin de dediğin gibi muhabbetimiz müzik eleştirmenliğine soyunmakla geçsede, içim bir burkuldu açıkcası, üzüldüm gerçek anlamda.

Sanırım benimde 1-2 senelik bir aram var, senin söylediğin cümle şu 'doydum artık' bence gidiyorum gibi bir iddalı cümle yerine biraz acıkmaya ihtiyacım var desen çok daha iyi olabilirdi ve aynı şekilde şu konuya ufak bir mesaj ekliyip, dönme mesajı bırakırken gerçekten forumda sevinecek insanlar olacaktır.

Vedaları sevmem, görüşürüz kelimesiyle yetinmek istiyorum.

Edit: Bir de gerçekten şu konuda gülen insanları sevindireceksen yazıklar olsun,onların yorumlarının aksine şu forumda tanıdığım en adamın diblerinden biriydin.

Yakupun da benim gibi lyssi yokmu çocukcağız haklı eğer varsa

Haklısın insan merak ediyor nereye kaçtı bunlar başlarına bir şey mi geldi öldüler mi kaldılar mı diye. Üzüyor bu durum benide

@Tolstoyevski ben biraz fazla online kalıyorum tamam kabul ama benim çok önceden internet ile ilgili sorunlarım vardı. Sen yokken mesela forumda 1 gün oluyordum 1 gün olamıyordum.
İşte şimdi acısını çıkarıyorum.

Sende adamsın. Forumda 2 döneminide bilirim Online gördüğümde sevindiğim üyelerdensin.

Umarim görüşürüz.
İsterim tekrardan bor yerlerde karşılaşmak ve inanılmaz sohbetine devam etmek.

harikaydı ya bu için güzel lafı
)) yalnız keşke sen değilde bu lafı @Çiğdem- söyleseydi
) hanı dışın sapık falan ama için güzel diye bir iltifat bile duymadık hogathadan ?

duydunmu hogatha? bak erkekler bile içimin güzelliğini anladı sen orda burda hala bana laf yetiştirmekle uğraş gül gibi adamı kaçırıyorsun

konuya olmamış dedim hiç sevenin yokmuş @sokak sanati

aslında harika şıkkını işaretleyecektimde sonra dedim @sokak sanati bizi yanlış anlar bu sapıkmıdır da bana kalp işareti yapıp sevgi gösterisinde bulunuyor der diye vazgeçtim o şıktan
beğeni tuşuyla geçiştirmek zorunda kaldık

mesajı beğendimde sonu olmamış sanki .) senden kurtulduk darısı @Harunnn60 un başına diye bitirmen lazımdı sözü
)

son olarak @Titanium un sözüyle bitireyim lafı vedaları sevmem o yüzden konuyu terkediyorum
)

@Dr. Sabahat da burdaymış
İ love you doktor sabahat
you are beautiful but @Çiğdem- is very ugly
)

Valla çok üzgünüm şu an, kararlı gibi gözüküyorsun. Umarım vazgeçersin. Az girmen falan anlayabilirim ama seni burada seven bu kadar çok kişi varken temelli gitmek de neyin nesi. Haftada bir, olmadı ayda bir falan gir yani yetmez ama en azından bir haber almış olurduk.

Çiğdem ile daha buralardasınız. Anlar oda senin içinin güzelliğini.

@sokak sanati güle güle git sonra tekrar geri gel kafanı dinle biraz tükenmişlik sendromuna yakalamışsın sen belli.))

O benimle ilgili ilk akla gelen zaten.

TV eleştirmenligine bu yaşta soyundun öyle bir şey olursun diye tahmin etmiştim. Yanıldım mı.

Biz anlaşıriz seninle sen rahat ol.
Nası anlaşcaz yav. Bari özelden soyadını söyle. İstek filan gelirse kabul ediyim

İngilizce de büyük 'i' olmaz.

@sokak sanati Fındık zamanı 1 ay ara veriyorsun, umarım yine öyle yaparsın. Biraz dinlen kendine zaman ayır dönersin yine.

Yolculuk nezaman @sokak sanati gitmeni istemiyorum ama yapıcak bişey yok kararlı görünüyosun ama geri dön yani kesin dönmem asla dönmem demen saçma dediysen tabi konuyu dikatli okumadım)) yani burda seni seven arkadaşların var enazından az olsa görün git hoşçakal Umut'um sevildiğini bil.

Nereye gidiyon la @sokak sanati sen gidersen ben kimle tartışırım. Kim Sıla'ya laf atar( tek zevksiz sensin çünkü
) Cidden nereye gidiyon kolay mı la öyle benim hakkım helal beni uyuz etsen de helal de gitmeni istemem yani. Benim en sevmediğim üyenin bile burada olmasını isterim yoksa forum Olmuyor. Beni kavgalarla hatırlamanı istemem gidiyorsan
Gerçi başka da bir şey olmadı aramızda
Neyse ben gitmemen taraftarıyım

@sokak sanati ben kimse mavi boncuk dağıtıyorum yahu
gitmene üzüldüm
umarım hayatında herşey yolunda gider