sokak sanati'ından Veda

Dersine mani olmama bende üzüldüm.
Keşke geç görseymişsin. Ama boş ver zaten aksam Mat çözülmez.

OMG 😵 Ben şoktadayım yalnız cidden şaşırdım ve üzüldüm
Ama ben çok aktif değilim ya kesin ondan gidiyon bak geliyom gitme
(

Aaa konuyu görünce şok oldum.
Herkes gidiyor teker teker.
Çok üzüldüm gerçekten bir daha düşün bana kalırsa.

Şimdi kim en favori yabancı şarkı için etiketleyip oy isteyecek? Kim @xemrexxx ile beroş-meryoş kavgası edecek? Kim allstarda beroş ile yarışacak?

Hakkını helal et, benimde hakkım varsa sonuna kadar helal olsun.Veda mesajında her ne kadar ben olmasamda ara sırada olsa her zaman yıldızlar için oylarını bekliyor olacağım yolun açık olsun..
@sokak sanati

Son düzenleme:
"TV sektöründe başarılar" ne alaka, yani oyuncu falan değilim sonuçta. Bu arads cümle kuramamalarını ve klavye hatalarını da çok özleyeceğim.

Engellicem siteyi.
Zaten girmek çoğu zaman aklıma gelmeyecek bence. Gelirse de girmem.

Al benden de o kadar
Her halde direk Vadi ile giriş yapmandan. Aslında @Maskeli Fedai vadici ama iyi anlasabiliyorum. Seninle de 2-3 ay burada kalsam sıcaklık kurarım gibi düşünüyordum ama kısmette yokmuş. Çünkü sadece vadi izleyen biri değilsin. Farklı konularda karşılaşırdık ve samimiyeti kurabilirdik gibi ama neyse sağlık olsun.

Benim hakkım Helaldir. Forumda iyi eğlenceler.

Ah ah bi aralar kvp medya vardı o da senin gibi ansızın gitmişti

O günlerdem bahsetme. Bende özleyecegim.

Saygı duyma bana beni sevmem yeter.

Şimdi veda edecen ya üzülme diye öyle demek durumunda kaldım napayım.
Neyse unutalım gitsin. ss

Son görüşümde yine formunda oluşunu görmek güzel

"TV sektöründe başarılar" ne alaka, yani oyuncu falan değilim sonuçta. Bu arads cümle kuramamalarını ve klavye hatalarını da çok özleyeceğim.

O benimle ilgili ilk akla gelen zaten.

TV eleştirmenligine bu yaşta soyundun öyle bir şey olursun diye tahmin etmiştim. Yanıldım mı.

Soyadımı mı biliyon nerden bulcan. -,-
Ben de senin sen olduğunu anlayamam soyadını bilmiyom.

Biz anlaşıriz seninle sen rahat ol.

@sokak sanati kötü bir yöneticiydin onu belirteyim; tabi bu tip şeyler geçici yolun açık olsun

Çok haklı bir yorum ama ikisi de değil.

Psikolojik biraz benimle ilgilenen olanlar. Şöyle 1.5 yıl inziva mı desem öyle bir şey.

O benimle ilgili ilk akla gelen zaten.

TV eleştirmenligine bu yaşta soyundun öyle bir şey olursun diye tahmin etmiştim. Yanıldım mı.

Biz anlaşıriz seninle sen rahat ol.
Hiçbir zaman işi ciddiye dökmek gibi bir amacım olmadı, sadece yazmayı sevdiğim için eğlencesine yapıyorum. Gerçi ieride neler olacağını bilemem, kısmetse olur.

OMG 😵 Ben şoktadayım yalnız cidden şaşırdım ve üzüldüm
Ama ben çok aktif değilim ya kesin ondan gidiyon bak geliyom gitme
(

Sen gelde bir düşünürüz.
bi gelemedin gerçekten. Seni özleyecegim cücük Acun.

Veda mesajım o kadar çok uzadı ki 2 saat yazdım kesme zorunda kaldım. Unutmuşum insan olmam hasabiyle.

Beren'e birini düşünelim. Onu unutmayalım.

Helal olsun @MayısKralı bu arada.

Evet birini bulalım ama arada uğrayıp bir oy kullan yani tamamen ayırma kendini forumdan.