Sokak Hayvanları İçin El Ele !!!

GÜzelmiş
Cinsi (türü) cinsiyeti ne??? Azıcık ayı yavrusuna benzettim gerçi
Ya köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen.
Adı da yogi

Ya köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen.
Adı da yogi
İsim çok iyiymiş
Boşuna ayı benzetmesi yapmamişim

Bu aralar fotoğraflarımın beğeni sayısı nedense arttı ilginç şekilde. Önceden 3 kişi beğenir bırakırdı.

Aynen cookies ayı yogi.
Baska ne tur hayvanlardan hoslanirsin Yilan ayi falan onlardan hoslaniyomusun

Bu aralar fotoğraflarımın beğeni sayısı nedense arttı ilginç şekilde. Önceden 3 kişi beğenir bırakırdı.

Aynen cookies ayı yogi.
Toplu mesaj atmışsındır sen beğenin diye ondandır.

Ben hayvanları hayvan oldukları için değil canlı oldukları için seviyorum.

Atmadım koca kafa.
O zaman her hayvani her bitkiyi herseyi insanlarin her turlusunu hirsizda olsa tevavuzcude olsa seviyorsun bu iyi bi sey

O zaman her hayvani her bitkiyi herseyi insanlarin her turlusunu hirsizda olsa tevavuzcude olsa seviyorsun bu iyi bi sey
Bu lafımdan bunu nasıl anladın ki sen anlamadım. Tecavüzcüyü ya da hırsızı neden seveyim ki. Ben hayvanların da tıpkı insanlar gibi olduğunu savunan bir bireyim. Aksini düşünen olur ya da olmaz. Ben onlara hayvan gözüyle değil bir dost bir arkadaş gözüyle bakıyorum. Bir köpeğin yaptığını bazen bana bir insan yapmıyor.

Cikarttim iste nasil cikarttigima bakma

Haklisin sende hayvan sever olarak seni ornek almak lazim