Çok güzel.Böyle köpek severim ben.İNŞALLAH bir tane saklamak istiyorum.
GÜzelmiş
Ya köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen.GÜzelmişCinsi (türü) cinsiyeti ne??? Azıcık ayı yavrusuna benzettim gerçi
İsim çok iyiymişYa köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen.Adı da yogi
Kadına utanmasam biraz daha alışveriş yap diyecektim.İsim çok iyiymişBoşuna ayı benzetmesi yapmamişim
GÜzelmişCinsi (türü) cinsiyeti ne??? Azıcık ayı yavrusuna benzettim gerçi
Facebook'ta görmüştüm ama beğeni tuşuna basmayı unutmuşum. 😛
Bu kopekmi 😱 ayıya benziyor
Hemen beğenFacebook'ta görmüştüm ama beğeni tuşuna basmayı unutmuşum. 😛
Tatlı köpekmiş cidden.
Marketten ilk içeri girdiğimde gözlerim bana da aynı şeyi söylese de dikkatli bakınca köpek olduğunu anladım.Bu kopekmi 😱 ayıya benziyorsaka maka tatliymis
17. beğenin de benden geldi hayrını gör.Hemen beğen
Marketten ilk içeri girdiğimde gözlerim bana da aynı şeyi söylese de dikkatli bakınca köpek olduğunu anladım.
Hemen beğen
Marketten ilk içeri girdiğimde gözlerim bana da aynı şeyi söylese de dikkatli bakınca köpek olduğunu anladım.
Bu aralar fotoğraflarımın beğeni sayısı nedense arttı ilginç şekilde. Önceden 3 kişi beğenir bırakırdı.17. beğenin de benden geldi hayrını gör.
Aynen cookies ayı yogi.Anladim ama gercektende ayiya benziyor adida yogiymis ayi yogi
Baska ne tur hayvanlardan hoslanirsin Yilan ayi falan onlardan hoslaniyomusunBu aralar fotoğraflarımın beğeni sayısı nedense arttı ilginç şekilde. Önceden 3 kişi beğenir bırakırdı.
Aynen cookies ayı yogi.
Toplu mesaj atmışsındır sen beğenin diye ondandır.Bu aralar fotoğraflarımın beğeni sayısı nedense arttı ilginç şekilde. Önceden 3 kişi beğenir bırakırdı.
Aynen cookies ayı yogi.
Ben hayvanları hayvan oldukları için değil canlı oldukları için seviyorum.Baska ne tur hayvanlardan hoslanirsin Yilan ayi falan onlardan hoslaniyomusun
Atmadım koca kafa.Toplu mesaj atmışsındır sen beğenin diye ondandır.
O zaman her hayvani her bitkiyi herseyi insanlarin her turlusunu hirsizda olsa tevavuzcude olsa seviyorsun bu iyi bi seyBen hayvanları hayvan oldukları için değil canlı oldukları için seviyorum.
Atmadım koca kafa.
Bu lafımdan bunu nasıl anladın ki sen anlamadım. Tecavüzcüyü ya da hırsızı neden seveyim ki. Ben hayvanların da tıpkı insanlar gibi olduğunu savunan bir bireyim. Aksini düşünen olur ya da olmaz. Ben onlara hayvan gözüyle değil bir dost bir arkadaş gözüyle bakıyorum. Bir köpeğin yaptığını bazen bana bir insan yapmıyor.O zaman her hayvani her bitkiyi herseyi insanlarin her turlusunu hirsizda olsa tevavuzcude olsa seviyorsun bu iyi bi sey
Cikarttim iste nasil cikarttigima bakmaBu lafımdan bunu nasıl anladın ki sen anlamadım. Tecavüzcüyü ya da hırsızı neden seveyim ki. Ben hayvanların da tıpkı insanlar gibi olduğunu savunan bir bireyim. Aksini düşünen olur ya da olmaz. Ben onlara hayvan gözüyle değil bir dost bir arkadaş gözüyle bakıyorum. Bir köpeğin yaptığını bazen bana bir insan yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?