Siz göbekleri eritirken @AngelicaBir gün sana böyle bir ṣaka yaparlar @Angelica bizde @xemrexxx güle güle göbekleri eritiriz![]()
Ne diyorsunuz @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness

Siz göbekleri eritirken @AngelicaBir gün sana böyle bir ṣaka yaparlar @Angelica bizde @xemrexxx güle güle göbekleri eritiriz![]()
Hepsi olma ihtimali var 🤪
Bugün herkes @xemrexxx e takmış gibi
Eeee hep o mu size takılacak
Hemen hemen hepsi ama en başta İlk, bana bulaşınca başına gelecekler öyle olur![]()
Zaten öyleyiz. Ben olmasam senin haddini bildiren gerçek yüzünü gösteren olmayacaktı.![]()
en kısa sürede Netflix hayatını dizi yapmalı@12.Adam @xdragxx @ozmoturk @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @TenTen
Bir gün sana böyle bir ṣaka yaparlar @Angelica bizde @xemrexxx güle güle göbekleri eritiriz![]()
🤣🤣🤣Yaaa
![]()
sizi o kadın gibi kovalardım
------
🤣🤣🤣Yaaa
Suni teneffüs ile ayılır, ölmemiştir bayılmıştır.@xdragxx
Parlak avlayıp ortalığı karıştırken @serhatt@Emre Ozansoy @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @ozmoturk
HangisiniBen bunu döverim valla![]()
Bundan futbolcu olmaz.
Hangisini![]()
Bundan futbolcu olmaz.
O değil de futbolcu olsam ne biçim aşk hayatım olurdu be. 30-32 yaşına kadar ülkenin en güzel ünlüleriyle birlikte olurdum sonra da hayatımın aşkını bulur evlenirdim
Bazılarının elinde böyle fırsatlar var değerlendirmiyorlar işte.
@serhatt la @Emre Ozansoy kedinin ayarını bozmuşKadini
------
Hayaller hayatlar deniyor buna iste maalesef...
Bunu parlaklar yapıyor bana, ben kimsenin peşinde koşmam.Parlak avlayıp ortalığı karıştırken @serhatt@Emre Ozansoy @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @ozmoturk
Parlaklar senden sonra böyle bozuluyormuşBunu parlaklar yapıyor bana, ben kimsenin peşinde koşmam.![]()
Parlaklar senden sonra böyle bozuluyormuş
Seninki çocuk gibi giyinmiş
Ne o Survivor konusuna bakmayınca buraya mı dadandın?
En sevdiğim huyum her yerden dadanırımNe o Survivor konusuna bakmayınca buraya mı dadandın?![]()
Herkes bir kılıf uydurma peşindeEn sevdiğim huyum her yerden dadanırım
------
Böyle bişi oluyor mu gıııı@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Royal_Highness
Aaa huyun kurusun.En sevdiğim huyum her yerden dadanırım
------
Böyle bişi oluyor mu gıııı@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Royal_Highness