RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Yada biz geride kaldık. Normal olan onlar 🙃
Resmen 200 yıl önümüzden gidiyorlar..
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @S.G.A.T. @BARON疼痛 @HollyDemon ☾☆
Yada biz geride kaldık. Normal olan onlar 🙃
Resmen 200 yıl önümüzden gidiyorlar..
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @S.G.A.T. @BARON疼痛 @HollyDemon ☾☆
Haydi senin dediğinden olsun 😊😊Yada biz geride kaldık. Normal olan onlar 🙃
@emreemreu Haftanın Üyeleri ve Haftanın Trendleri konuları gelmeyecek mi bu hafta?![]()
Benim parmağım var hepsinde.![]()
serhatla @Emre Ozansoy dan önce bu marul kafanın kasetleri düşecek bu gidişle piyasaya😱 abuvvvvSenin keşkülün bazılarını rahatsız etmiş, keşkülün yeri değişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣
Aaaa iftiracı serene bak, Fısıldayan ile yüz yüze bile gelmedi Deniz.serhatla @Emre Ozansoy dan önce bu marul kafanın kasetleri düşecek bu gidişle piyasaya😱 abuvvvv@Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @ozmoturk @TenTen @cookies @Zeyno @Dosi @Gerekli24
Aaaa iftiracı serene bak, Fısıldayan ile yüz yüze bile gelmedi Deniz.![]()
Deniz'le konuşuyorum çünkü.sen nasıl bu kadar eminsin yoksa fısıldayan sen misin![]()
onun lafına inanacak kadar safoz olduğunu bilmiyordumDeniz'le konuşuyorum çünkü.![]()
Bana yalan söylemediğini bilecek kadar akıllıyım.onun lafına inanacak kadar safoz olduğunu bilmiyordum![]()
kız o 10 şey söylüyorsa 9u yalan 1i şüpheliBana yalan söylemediğini bilecek kadar akıllıyım.![]()
Aaaa kendini anlatıyorsun şuan.kız o 10 şey söylüyorsa 9u yalan 1i şüpheli![]()
Ay hoşt millet çarşaf çarşaf beni konuşmuyorAaaa kendini anlatıyorsun şuan.Gerçi senin 10/10 yalan şüpheli bile değil.
![]()
Niye konuşsunlar ki tanımadıkları birini.Ay hoşt millet çarşaf çarşaf beni konuşmuyor![]()
Heyatım marulu tanıyorlar mıNiye konuşsunlar ki tanımadıkları birini.![]()
Kendini de paylaşıyor yani sır değil. Senden daha tanınmış olduğu kesin.Heyatım marulu tanıyorlar mıdizilerden kesit paylaşıyor sanki 7/24 kendini mi paylaşıyor
![]()
Böyle tanınmışlık kalsın istemem , Twitter’daki tüm şirretler musallat olmuş marulaKendini de paylaşıyor yani sır değil. Senden daha tanınmış olduğu kesin.![]()
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Senin gibi fesatları çatlatıyor ya o yeter.Böyle tanınmışlık kalsın istemem , Twitter’daki tüm şirretler musallat olmuş marula![]()
bana forumdaki şirretler @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ yeter sosyal medyadakilerle uğraşamam o kadar vaktim yokReklamın iyisi kötüsü olmaz. Senin gibi fesatları çatlatıyor ya o yeter.![]()
![]()
Uğraşamazsın zatikk.bana forumdaki şirretler @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ yeter sosyal medyadakilerle uğraşamam o kadar vaktim yok![]()
bana forumdaki şirretler @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ yeter sosyal medyadakilerle uğraşamam o kadar vaktim yok![]()