Yuhhh nasıl bir toto varmış. 😱 Sensin bence bu tiviti atan.
Yuhhh nasıl bir toto varmış. 😱 Sensin bence bu tiviti atan.
Uğraşamazsın zatikk.![]()
Serhat çalışırken görüntülenmiş
Serhat çalışırken görüntülenmiş@Emre Ozansoy @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk
Uğraşamazsın zatikk.![]()
@Yakamoz-Asi sin düğün görüntüleri rekor kırmış, keşke 3 ay sonra mutfak masrafına yetişemediği için boşanmasaydı çok uyumluydular
Ardından aldatırlar O erkekler sevgililerini @The_ErinchSinemaya gittim gençler.. Okullar kapalı olduğundan liseler sevişmek için tercih etmiş, muck muck sesler eşliğinde filmimi izledim 😂😂😂😂 İlk haftasında gidemediğim Amatör filmine gittim.
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @batuhankaralar @xemrexxx
Sinemaya gittim gençler.. Okullar kapalı olduğundan liseler sevişmek için tercih etmiş, muck muck sesler eşliğinde filmimi izledim 😂😂😂😂 İlk haftasında gidemediğim Amatör filmine gittim.
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @batuhankaralar @xemrexxx
@Yakamoz-Asi sin düğün görüntüleri rekor kırmış, keşke 3 ay sonra mutfak masrafına yetişemediği için boşanmasaydı çok uyumluydular@Dosi @The_Erinch @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Bully @cookies
Gençleri rahat bıraksanaSinemaya gittim gençler.. Okullar kapalı olduğundan liseler sevişmek için tercih etmiş, muck muck sesler eşliğinde filmimi izledim 😂😂😂😂 İlk haftasında gidemediğim Amatör filmine gittim.
Ulaaa rahat bıraksk ortalık........ Döner 😂😅😂😅😂😅😂😅😂😅😂 Bir ara sinemada çalışırken gördüklerimle, sana gençlerimizi anlatırım 😄😄😄Gençleri rahat bıraksana![]()
![]()
Bu sahiden maaşınız mı ? Ek ödeme mi?Gençler bankaya başladığımda ilk maaş ödememi buldum 🥹🥹🥹🥹
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @BARON疼痛
Ekli dosyayı görüntüle 134780
Asgari kaçtı o zamanlar acabaGençler bankaya başladığımda ilk maaş ödememi buldum 🥹🥹🥹🥹
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @BARON疼痛
Asgari ücret 2011 in brüt tutarı 837,00 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 658,95 lira olarak açıklandı. Çalışanları ilgilendiren asgari ücret 2011 un net hesabı ve işverene maliyeti aşağıda hesaplanmıştır.Asgari kaçtı o zamanlar acaba![]()
Gençler bankaya başladığımda ilk maaş ödememi buldum 🥹🥹🥹🥹
İrlanda’da bankacılık maaşı 28.000 den başlıyor 34.000 Euro’ya kadar @12.Adam @The_Erinch ama tek sıkıntı aşı 7 DozAsgari ücret 2011 in brüt tutarı 837,00 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 658,95 lira olarak açıklandı. Çalışanları ilgilendiren asgari ücret 2011 un net hesabı ve işverene maliyeti aşağıda hesaplanmıştır.
Ay ortası iş başı yapmışdım, ilk bankaya başladığımda kadrolu değildim.Bu sahiden maaşınız mı ? Ek ödeme mi?
800 civarı olmalı.Asgari kaçtı o zamanlar acaba![]()