Tadı şekerli galiba tatlı diyollaAaa huyun kurusun.
Heee oluyor, ecünnü yalan konusunda master yapmış.![]()
Tatlıdır.
Aaaaa ne edepsizler var öyle seni solluyorTatlıdır.![]()
Ben edepsiz olmadığım için sen de dahil herkes beni sollayabilir.
Gösteri nerdeydi ?Cem Yılmaz izlemeye gittim![]()
Ankara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimGösteri nerdeydi ?![]()
@xdragxx kamuflaj ile izlemiş olmasın.Ankara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
Cem Yılmaz sevmem ki ben@xdragxx kamuflaj ile izlemiş olmasın.![]()
Sorry laCem Yılmaz sevmem ki ben
Gösteri nerdeydi ?![]()
cıvır görünce sizAnkara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
Tatlıdır.![]()
Gösteri nerdeydi ?![]()
Rahmetsiz @Çiğdem ile @Angelica da böyle atışırdıAnkara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
Tatlıdır.![]()
Gösteri nerdeydi ?![]()
Ankara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
@xdragxx kamuflaj ile izlemiş olmasın.![]()
Cem Yılmaz sevmem ki ben
Başta Rahmetsiz @Çiğdem olmak üzere forum dişilerince parlakçılarının büyülerinden hep :S
Benim parmağım var hepsinde.Başta Rahmetsiz @Çiğdem olmak üzere forum dişilerince parlakçılarının büyülerinden hep :S((( @Dosi @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @TenTen
Gelecek birazdan, yoğundum bu hafta, unutmuşum açmayı.@emreemreu Haftanın Üyeleri ve Haftanın Trendleri konuları gelmeyecek mi bu hafta?![]()
Senin keşkülün bazılarını rahatsız etmiş, keşkülün yeri değişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣
Keşkülüne kayyum atadılar @Mr.AtSenin keşkülün bazılarını rahatsız etmiş, keşkülün yeri değişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣