RüzgarGülü
Favori Üye
Kendi videosunu niye çeker insan hadi niye saklar ilginçböyle saçma bir hatayı melun @Maskeli Fedai bile yapmaz çok amatörmüş sinan akçıl @Angelica @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk
Kendi videosunu niye çeker insan hadi niye saklar ilginçböyle saçma bir hatayı melun @Maskeli Fedai bile yapmaz çok amatörmüş sinan akçıl @Angelica @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk
Performans videosundan kastı ne ki?böyle saçma bir hatayı melun @Maskeli Fedai bile yapmaz çok amatörmüş sinan akçıl @Angelica @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk
isterse benim yokluğumda tek ayak üstünde amuda kalkıp rüzgara doğru yellensin yinede bir ben etmez asla, ben her türlü geçerim
Fenerbahçe’ye totem yensin diye @EmreCan@Damien Duff adına nolduu pompy
Bu saç Hadiseyi tekrardan yaratmış.böyle saçma bir hatayı melun @Maskeli Fedai bile yapmaz çok amatörmüş sinan akçıl @Angelica @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk
2005'de ortalamayı tek başına yükselten o üçlü
Samimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorum
Tekinsiz zaten uğramıyor onun belli saatleri var.
Amin 🙏
ben bilirim kim sır saklar kim saklamaz
@tekin ile ilgili öğrendiğim sırrı misal paylaştığım isim(ler) oldu (bunu tekin biliyor) bizde arkadan sırttan vurma yok
isterse benim yokluğumda tek ayak üstünde amuda kalkıp rüzgara doğru yellensin yinede bir ben etmez asla, ben her türlü geçerim
İyi içmiṣler
Kendi videosunu niye çeker insan hadi niye saklar ilginç
Performans videosundan kastı ne ki?
Bu saç Hadiseyi tekrardan yaratmış.
Göz bebeğini bilememişler @Angelica gübi içleri fesat bunların @Royal Highness @cookies2005'de ortalamayı tek başına yükselten o üçlü
Ekli dosyayı görüntüle 131456
@XanTier @RüzgarGülü @Polat Şaşmaz @Emre Ozansoy @ömer karataş
O da benim göz bebeğim.Göz bebeğini bilememişler @Angelica gübi içleri fesat bunların @Royal Highness @cookies
@MasacRE @Zeyno
Bitmez para. Sayın @Mr.At ın iddaadan kazandığı para haftalık 40 bin
Göz bebeğini bilememişler @Angelica gübi içleri fesat bunların @Royal Highness @cookies
@MasacRE @Zeyno