@Dosi imparator gibi yakmak için bekliyor seni
Ekli dosyayı görüntüle 131352
------
Ekleme yaptım mesaja 🤣😇
Instagram dm kutuna bak@Dosi imparator gibi yakmak için bekliyor seni
------
Ekleme yaptım mesaja 🤣😇
@Dosi imparator gibi yakmak için bekliyor seni
------
Ekleme yaptım mesaja 🤣😇
Instagram dm kutuna bak@Dosi imparator gibi yakmak için bekliyor seni
------
Ekleme yaptım mesaja 🤣😇
En çok benim üzerime oynadığın içi olabilir mi?@Dosi imparator gibi yakmak için bekliyor seni
------
Ekleme yaptım mesaja 🤣😇
Seninle ilgili oturmuş bir algı var o yüzden çok oynamıyorumEn çok benim üzerime oynadığın içi olabilir mi?
O iftiraları sen oturttun kına yak.Seninle ilgili oturmuş bir algı var o yüzden çok oynamıyorum
Heyatım senin sayende ünlü olan bir kavram , nükhet ablam bile bilmiyorO iftiraları sen oturttun kına yak.
Hhaahahhah kız ilk defa duydum desem. 😱Heyatım senin sayende ünlü olan bir kavram , nükhet ablam bile bilmiyor
Kızzz hacca gitmişsin kocanla aferin @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy örnek alsın @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @offensive @ozmoturkHhaahahhah kız ilk defa duydum desem. 😱
Kızzz hacca gitmişsin kocanla aferin @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy örnek alsın @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @offensive @ozmoturk
İnternette her okuduğunuz detay hatta görüntülere inanmayın.Kızzz hacca gitmişsin kocanla aferin @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy örnek alsın @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @offensive @ozmoturk
Robot mu konuştu 😱İnternette her okuduğunuz detay hatta görüntülere inanmayın.
Yazıların montaj edildiği bir görüntü.
Bunun gerçek olduğuna inanmıyorum. Hayret kaç gündür sosyal medyada dolaşıyor nasıl bu kadar geç kaldın.Kızzz hacca gitmişsin kocanla aferin @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy örnek alsın @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @offensive @ozmoturk
Algoritma herkesin ilgi alanına göre karşısına çıkarıyor ,demek ki senin daha çok ilgi alanınmışBunun gerçek olduğuna inanmıyorum. Hayret kaç gündür sosyal medyada dolaşıyor nasıl bu kadar geç kaldın.
Heee aynen yaaa. Her türlü pisi, çirkefi paylaşırken herkesten önce algoritma işlemiyor sana zaar.Algoritma herkesin ilgi alanına göre karşısına çıkarıyor ,demek ki senin daha çok ilgi alanınmış
Ayıl ben bu sabah gördüm sen daha önce görmüşsün kendin yazdınHeee aynen yaaa. Her türlü pisi, çirkefi paylaşırken herkesten önce algoritma işlemiyor sana zaar.
Senin 40’ını da görelim.Ayıl ben bu sabah gördüm sen daha önce görmüşsün kendin yazdın
Ay neyse oyalama beni @Maskeli Fedai nin 40 ı için dua edicez , @MasacRE melunun wefad görüntüsünü de bulmuş ,Allah rahmet eylesin