Sohbet & Muhabbet Konusu

hemen ayarlarız virgül koymak nedirki o iş kolay , @Dosi yeterki memnun olsun önüne 1000 metrelik kırmızı halı sereriz :A
İzmirin kızları Ankara'nın soğuğu Antalya'nın Rusları meşhur. Bunun konuyla alakası yok ama öyle :F

• Güldürdün
Reactions: tekin
Gözlüğü niye firlattin anlamadım da şimdi bunu niye sana demiş olayım onu hiç anlamadım :D
------

Sen nerden biliyorsun bunu gittin herhalde :)
Şu mesaja o cümleyi yazmıştın:
aslında iyi biriyimde ayarı tutturamıyorum ayar kaçıncada arkadaşlar habire dalıyor bana, ondan sonra @Dosi den destek almak zorunda kalıyoruz
Zorunda kaldığını söylediği bir mesaja denize düşen yılana sarılır diye yazarsan böyle algılamak gayet normal :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Şu mesaja o cümleyi yazmıştın:

Zorunda kaldığını söylediği bir mesaja denize düşen yılana sarılır diye yazarsan böyle algılamak gayet normal :bilmem:
Hm ben o açıdan hiç düşünmemiştim. Orda yorumları denize benzettim bizim bonusa ondan dedim aslında. Kirdiysam özür dilerim farkında bile değildim çok şaşırdım 😲

• Beğendim
Reactions: Dosi
Abla göz ucuyla ekrana da mı bakmadın bilmiyorum ki. Tamam evde belki televizyon kullanmıyor olabilirsin. Bazı aileler yapıyor normal karşılıyorum ama hiç mi herhangi bir yerde denk gelmedin, bir tanesine denk gelmiştir ya insan. :)

• Güldürdün
Mükemmel ya :F
------

Abla göz ucuyla ekrana da mı bakmadın bilmiyorum ki. Tamam evde belki televizyon kullanmıyor olabilirsin. Bazı aileler yapıyor normal karşılıyorum ama hiç mi herhangi bir yerde denk gelmedin, bir tanesine denk gelmiştir ya insan. :)
Çocuklar duymasını izlemeyen yoktur yani. İsmini bilmese bile onun Haluk Bilginer olmadığını bilir. İzlemiş aslında Haluk oldugunu biliyor diziden ama adı Tamer Karadağl. İlginç bir vaka :F

Aslında onu sen bana demiştin. Gözlüğü fırlatmıştım sana dün.

Sen ne dersen de kürek süpürge mevzusu unutulmayacak :)
kızda fil hafızası var kinci nemrut şey :D
ben bana yapılanları 30 saniye içinde unutuyorum sana ne dediğimi nasıl hatırlayacağım :A
------

bende iki fire var :D

• İlginç
Reactions: Hobbit
Mükemmel ya :F
------

Çocuklar duymasını izlemeyen yoktur yani. İsmini bilmese bile onun Haluk Bilginer olmadığını bilir. İzlemiş aslında Haluk oldugunu biliyor diziden ama adı Tamer Karadağl. İlginç bir vaka :F
zaten çocuklar duymasına kafa gitmiş yoksa isim söylemeden seriyi tamamlayacaktı :A
------

@Dosi vur şunun ağzına kürekle. Ne diyor bu? 😱😱
o bana kıyamaz, aramızı açamazsın çaban boşuna :D

• Güldürdün