Sohbet & Muhabbet Konusu

Vay, sen de forumdaydın o zamanlar demek :D Deniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesef :D Bazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
Ara ara forumda ve formdayim ya since 2010 :D

Hayat öyle malesef :) yıllar sonra tekin nerde olacak kim bilir :F

Vay, sen de forumdaydın o zamanlar demek :D Deniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesef :D Bazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
------

Dimi dimi bunu bilebilmesi için hayatlarımızın kesişmiş olması gerekiyor eskiden beri :D
biz kuzeniz zaten :D yabancı değilizki tabiki bileceğiz ayrıntıları :A

@xemrexxx in başındaki x leri hiç merak ettin mi? :D yetenek sizsiniz deki çarpı onlar :F
Bilmiyordum. İlginçmiş :D Peki sondaki 3 tanesi 3 hayır demekse, en baştaki 1 tanesi ne anlama geliyor o zaman? :A :A @xemrexxx

laf aramızda ben royal highness i ilk foruma girdiğimde royal haylaz diye okuyordum ama laf aramızda kalsın şimdi onunlada atışmayalım zaten başımız yeterince belada :A
Benimle atışmamak için kullanıcı adımı etiket yapmamış :A :A Aferim, hep böyle uyumlu ol :F

Seninle şu an bir sorunum yok ama ilk geldiğinde "Kraliçeden mi korktun? Ondan mı yazamadın?" falan yazmıştın birisine ve baya sinirlendirmiştin beni :F

Komik birisin, ölçülü olduğun sürece herkes sana hoşgörülü olacaktır, bundan emin olabilirsin :)

@RüzgarGülü @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully

Bilmiyordum. İlginçmiş :D Peki sondaki 3 tanesi 3 hayır demekse, en baştaki 1 tanesi ne anlama geliyor o zaman? :A :A @xemrexxx

Benimle atışmamak için etiket yapmamış :A :A

Seninle şu an bir sorunum yok ama ilk geldiğinde "Kraliçeden mi korktun? Ondan mı yazamadın?" falan yazmıştın birisine ve baya sinirlendirmiştin beni :F

Komik birisin, ölçülü olduğun sürece herkes sana hoşgörülü olacaktır, bundan emin olabilirsin :)

@RüzgarGülü @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully

Aha o mesajı ben görseydim rapor ederdim @tekin 'i de böylece forumdan huzur kaçırdı diye ṣutlardık offf fırsatı kaçırmıṣım ya la :A

@Dosi @Bully

Saygıdeğer süpermodum yine tekinsiz @tekin 'i tuttu not ettim @Bully :A

@Royal Highness 'e "kraliçeden mi korktun" diyerek nickine atıfta bulunmuṣ ve sinirlendirmiṣ daha ne olsun. Royal malum kraliyet aileleri için kullanır :A
İyi de bu bir ceza sebebi değil :A
Royal’a kraliçe demiş. Royalden mi korktun manasında yani :A
Senin yönetici olduğun seneler üzerinden çok sular geçti :A

böyle bir mesajın neresi huzur kaçırma :A @tekin i sevindirmek istemem ama bir şey çıkmazdı yani :A @Bully
O zaman çok yeni üyeydi ve tarzını bilmediğimiz için ciddi olarak algılamıştık dediği şeyi :A

@Yakamoz-Asi'nin dediği gibi cezalık bir mesaj değildi, sadece sinirlendiren bir mesajdı :F

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
@xemrexxx ‘in bana söylemleri daha beterdi. Onları tanımıyorken insan yadırgıyor evet :A
------

O gün geldiğinde gidip bu mesajı koşa koşa aradın mı derim bende sana …
Ben de o anda sinirlendiğim için "Royal Highness kraliçe demek değil majesteleri anlamına geliyor, hem bilmiyorsun hem de laf sokmaya çalışıyorsun" tarzında bir şey demiştim kendisine :F :F :F

@tekin @Dosi @Yakamoz-Asi @Zeyno
ben gerçekçi konuşurum :X alınan alınır :A:A

neyse bu royal da kendini tudors dizisinde mi sanıyor ne :F