Sohbet & Muhabbet Konusu

Ya aslında var da onlar eskide kaldı.
Şuan Discord epey popüler ve Among Us Türkiye sunusu bile var, sürekli oyunların döndüğü, 100 bin üyenin olduğu...
Ya ben bir Among Us sunucusuna katıldım üç gün önce filan. Dediğin yer olabilir, ama sadece tanıdığım kişileri gösteriyor üye bölümünde.

Reactions: MEnes
Ya ben bir Among Us sunucusuna katıldım üç gün önce filan. Dediğin yer olabilir, ama sadece tanıdığım kişileri gösteriyor üye bölümünde.
Yok yok eğer dediğim yere girmiş olsaydın sağ tarafta üyeleri gösteren yerde aşağı doğru indiğinde çoook fazla üye görmüş olacaktın.
Sol tarafta da bir sürü oda var. 100'den fazla olması lazım.

Reactions: dreamy
Her gün bir konuya çıkardın resmen.
Hiç üşenmiyor musun abi hazırlarken.
keyif alıyorum desem

etkinlikten bazı nedenlerden soğuduğum için kendimi konulara verdim.
sürekli rating,dizi konularından arada forumu ayırtmak lazım

------

bak seni etiketlemeyi unutmuşum aman sen benim konularımı bulursun zaten @dreamy

Yok o zaman farklı bir yer benim girdiğim yer. Böylesi yeter bana zaten fazlasına gerek de yok.

Zaten konuların çok zevkli oluyor abi, bir gün önceki tiyatro konusu hariç zevkle okudum. Onda da bilgim olmadığı için.
Bu arada lego konusundan bildirim gelmiş bana yanlış görmüş olabilirsin.

evet eklemişim.. yaşına uygun

Reactions: MEnes and dreamy
Ben katil rolünden inanılmaz keyif alıyorum... Ve yanımdaki katil iyiyse oldukça iyi yaptığımı söyleyebilirim...
@Sherlock un dediği gibi yalan söyleme sevdası gerçekten de seni esir almış o zaman...

Şaka maka eğer becerebiliyorsan çok zevkli oluyor. Ben daha went girişlerinin nerelere çıktığına pek hakim değilim o yüzden biraz zorlanıyorum.