Evet dördüncü bölümden beri her hafta.sen izliyor musun ?
Evet dördüncü bölümden beri her hafta.sen izliyor musun ?
Geldi başka gudubet biri...nereden çıktı... umarım yüzüğü atmışlardır.Evet dördüncü bölümden beri her hafta.Geçen bırakacak gibi oldum malum olaydan sonra ama sonradan o konu geride kaldı gibi devam etmemem için bir neden yok.
Naci eskiden vardı demişti zaten onun için.Geldi başka gudubet biri...nereden çıktı... umarım yüzüğü atmışlardır.
dur şu konumu hazırlayamNaci eskiden vardı demişti zaten onun için.Bence eski eşi ya da nişanlısı.
Her gün bir konuya çıkardın resmen.dur şu konumu hazırlayam
Aynen dediğin gibi.Yani kişiden kişiye değişir bu durum.Siz nasıl oynuyorsunuz reis Discord’dan dimi.
Nasıl bölümdü ama...
Belki iletişim için başka bir platform vardır diye demiştim. Ama yok büyük ihtimalle...Aynen dediğin gibi.Tabi ki Discord'suz oynanmaz o oyun zaten.
Ya aslında var da onlar eskide kaldı.Belki iletişim için başka bir platform vardır diye demiştim. Ama yok büyük ihtimalle...
Ya ben bir Among Us sunucusuna katıldım üç gün önce filan. Dediğin yer olabilir, ama sadece tanıdığım kişileri gösteriyor üye bölümünde.Ya aslında var da onlar eskide kaldı.Şuan Discord epey popüler ve Among Us Türkiye sunusu bile var, sürekli oyunların döndüğü, 100 bin üyenin olduğu...
Yok yok eğer dediğim yere girmiş olsaydın sağ tarafta üyeleri gösteren yerde aşağı doğru indiğinde çoook fazla üye görmüş olacaktın.Ya ben bir Among Us sunucusuna katıldım üç gün önce filan. Dediğin yer olabilir, ama sadece tanıdığım kişileri gösteriyor üye bölümünde.
keyif alıyorum desemHer gün bir konuya çıkardın resmen.Hiç üşenmiyor musun abi hazırlarken.
Yok o zaman farklı bir yer benim girdiğim yer. Böylesi yeter bana zaten fazlasına gerek de yok.Yok yok eğer dediğim yere girmiş olsaydın sağ tarafta üyeleri gösteren yerde aşağı doğru indiğinde çoook fazla üye görmüş olacaktın.Sol tarafta da bir sürü oda var. 100'den fazla olması lazım.
Zaten konuların çok zevkli oluyor abi, bir gün önceki tiyatro konusu hariç zevkle okudum. Onda da bilgim olmadığı için.keyif alıyorum desem
etkinlikten bazı nedenlerden soğuduğum için kendimi konulara verdim.
sürekli rating,dizi konularından arada forumu ayırtmak lazım
------
bak seni etiketlemeyi unutmuşum aman sen benim konularımı bulursun zaten @dreamy
evet eklemişim.. yaşına uygunYok o zaman farklı bir yer benim girdiğim yer. Böylesi yeter bana zaten fazlasına gerek de yok.
Zaten konuların çok zevkli oluyor abi, bir gün önceki tiyatro konusu hariç zevkle okudum. Onda da bilgim olmadığı için.Bu arada lego konusundan bildirim gelmiş bana yanlış görmüş olabilirsin.
😡 Zamanında oynamıştım diyelimevet eklemişim.. yaşına uygun
olm ben filmini izledim ne var bunda😡 Zamanında oynamıştım diyelim
Filmini izlemekle direkt lego oynamak çok başka şeyler abi.olm ben filmini izledim ne var bunda
Severim ve özledim... Artık bir an önce yalan söylemem lazım...
Yalan söyleme sevdası sizleri esir almış resmen...Katılıyorum.Hem eğlenceli, hem mobil versiyonunun boyutu da fazla değil. Güzel vakit geçirmek için bence oldukça etkili bir oyun
Ahaha açık söylemek gerekirse katil rolünü pek beceremiyorum. Daha çok katili bulmakta iyiyimdir.Yalan söyleme sevdası sizleri esir almış resmen...(Ama bence de çok eğlenceli.)
Ben katil rolünden inanılmaz keyif alıyorum... Ve yanımdaki katil iyiyse oldukça iyi yaptığımı söyleyebilirim...Ahaha açık söylemek gerekirse katil rolünü pek beceremiyorum. Daha çok katili bulmakta iyiyimdir.
@Sherlock un dediği gibi yalan söyleme sevdası gerçekten de seni esir almış o zaman...Ben katil rolünden inanılmaz keyif alıyorum... Ve yanımdaki katil iyiyse oldukça iyi yaptığımı söyleyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?